Isolatiezaag

Totaal 2 productenPagina 1 van 1

Isolatiezaag

Bahco

33,90

Huur - Isolatie Tandemzaag

Eco Inkoop

150,-

Isolatiezaag

Isolatiezaag

Ben jij op zoek naar een snelle en simpele manier om isolatiemateriaal moeiteloos op maat te snijden, waarmee je ook nog eens weinig troep achterlaat? Dan is een isolatiezaag iets voor jou. Bij Eco-Logisch kun je een handisolatiezaag kopen, of een elektrische zaag huren. Hieronder leggen we uit waarom je een isolatiezaag zou gebruiken in plaats van een gewone zaag en waar je op moet letten bij het kopen of huren van een isolatiezaag.

Waarom een isolatiezaag gebruiken?

Alles wat je doet gaat een stuk gemakkelijker als je een tool gebruikt die speciaal daarvoor gemaakt is. Denk maar eens terug aan de laatste keer dat je een pizza met een mes in parten probeerde te snijden, in plaats van met een pizzasnijder. Ook isolatiemateriaal op maat zagen gaat een stuk soepeler met een speciale isolatiezaag.

Waar moet je op letten bij het kiezen van de juiste zaag?

Heb je een handzaag of een elektrische zaag nodig?

Bij ons vind je zowel hand- als elektrische isolatiezagen. Een handzaag is goedkoop en is vooral geschikt voor kleinere zaagklussen.

Als je veel door dik isolatiemateriaal heen moet zagen, is een elektrische zaag de betere keuze. Met de isolatiezaag van Bosch zaag je moeiteloos door het dikste isolatiemateriaal heen.

Meer bewegingsvrijheid nodig? Kies dan voor een elektrische zaag met accu. Deze is heel geschikt voor mobiel gebruik en de perfect afgestemde zaagbladen zorgen voor nauwkeurige zaagsneden.

Elektrische zagen zijn bij ons alleen te huur en de isolatiezaag met accu is alleen te huur voor de professional.

Voor welk materiaal is de zaag geschikt?

Daarnaast bepaalt het soort isolatiemateriaal welke zaag je het beste kunt gebruiken. Bij flexibel isolatiemateriaal heb je voldoende aan een handzaag, maar in het geval van hard isolatiemateriaal kun je beter voor een elektrische zaag kiezen.

Wat voor zaagblad heeft de zaag?

Een ander aandachtspunt betreft natuurlijk het zaagblad. Zo heb je voor het zagen van flexibel isolatiemateriaal een zaagblad met kartelrand nodig, terwijl je voor het zagen van hard isolatiemateriaal de zaagbladset met om en om aangebracht zaagblad moet gebruiken. Bij onze isolatiezaag met accu kan het zaagblad gewisseld worden. Zo kun je deze zaag voor verschillende isolatiematerialen tot wel 350 mm dik gebruiken.

Isolatiezaag kopen of huren

Een goede zaag heeft een ergonomisch handvat, is licht en heeft een lang zaagblad voor een maximaal werkcomfort. De BAHCO handisolatiezaag vinkt al deze hokjes aan. Dankzij het gewicht en het handvat kun je langdurig zagen zonder kramp te krijgen. Dankzij het roestvrijstalen zaagblad van 67 centimeter gaat dat ook nog eens lekker snel. Bovendien krijg je er een tandenbeschermer bij, zodat je je zaag veilig kunt vervoeren en de tandjes minder snel slijpen.

Ga je met isolatieplaten aan de slag? Dan kun je bij ons een tandemzaag of een isolatiezaag met accu huren.

Bestel of huur je isolatiezaag bij Eco-Logisch

Ben je er over uit of je een isolatiezaag wilt kopen of huren? Dan ben je bij Eco-Logisch aan het juiste adres. Bij ons kun je zowel terecht voor handzagen als elektrische zagen met of zonder accu.

Twijfel je welke zaag het beste is in jouw geval? We adviseren je graag. Vul ons contactformulier in en je hoort binnen 48 uur (en vaak veel sneller) van ons.


Veelgestelde vragen

 

Een handzaag is het meest geschikt voor het zagen van flexibele isolatiematerialen zoals vezels of wol. Voor harde materialen zoals isolatieplaten kun je beter voor een elektrische zaag kiezen.

 

Nee, een isolatiezaag is speciaal ontworpen voor het zagen van isolatiemateriaal. Een gewone zaag is niet geschikt om te gebruiken met isolatiemateriaal.

 

Bij de isolatiezaag met accu kun je het zaagblad wisselen, zodat je het voor verschillende soorten isolatiemateriaal tot 350 mm dik kunt gebruiken.