Vloerisolatie korrels

Totaal 3 productenPagina 1 van 1

Kurkkorrels isolatie - 2/4mm

QualyCork

113,75

Kurkkorrels isolatie - 5/10mm

QualyCork

113,75

Thermofloc - isolatiekorrels 40L

ThermoFloc

19,95

Vloerisolatiekorrels

Wil jij je vloer isoleren, maar is je kruipruimte te laag of niet toegankelijk? Dan zijn vloerisolatiekorrels een goed idee. Hiermee kun je de kleinste hoekjes van je kruipruimte bereiken. Met een paar uurtjes werk wordt het in de kamers boven de kruipruimte al een stuk aangenamer vertoeven. Vooral als je weet dat onze isolatiekorrels een minimale impact hebben op het milieu.

Vloerisolatiekorrels van kurk

Kurk is een 100% natuurlijk isolatiemateriaal dat zowel thermisch als akoestisch uitstekend isoleert. Je kunt het gebruiken voor verschillende doeleinden (ook in vochtige ruimtes) en de impact op het milieu is minimaal. Je kunt er ook je vloer mee isoleren en bij ons vind je zowel kurkplaten als vloerisolatiekorrels van Qualy Cork.

Vloerisolatiekorrels van Fermacell

Ook de vloerisolatiekorrels van Fermacell zijn een populaire keuze. Je kunt ze onder andere gebruiken om een holle ruimte in je houten vloer op te vullen en ze zijn speciaal voor de Fermacell-vloerplaten. Fermacell isolatiekorrels zijn gemaakt van natuurlijk, gedroogd perliet (een silicaatgesteente van vulkanische oorsprong) en 100% recyclebaar. Ook dit is dus een verantwoorde keuze.

Vloerisolatiekorrels van Vermiculite

Een andere optie zijn Vermiculite vloerisolatiekorrels. Vermiculite (ook wel vermiculiet) is een gehydrateerd magnesium-ijzer-aluminium-silicaat dat, net als perliet, door verhitting zijn luchtige structuur en dus isolerende werking krijgt. Vermiculite vloerisolatiekorrels zijn geschikt om te gebruiken in constructies die licht van gewicht, thermisch of akoestisch isolerend, brandwerend/onbrandbaar moeten zijn.

Eco-Logisch: hét adres voor jouw vloerisolatiekorrels

Wil jij isolatiekorrels gebruiken voor het isoleren van je vloer? Bestel onze vloerisolatiekorrels dan direct direct in onze webshop en laat je bestelling thuisbezorgen of haal je bestelling vandaag nog op in Amsterdam.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op en je krijgt op werkdagen binnen 48 uur (maar vaak veel sneller) antwoord. Of kom een keer langs in onze showroom om onze vloerisolatie in het echt te bekijken.

Veelgestelde vragen

Vloerisolatiekorrels zijn de meest voor de hand liggende keuze als de kruipruimte in je huis niet toegankelijk is of niet hoog genoeg is om in te kunnen werken. In andere gevallen wordt er vaak voor gekozen het isolatiemateriaal tegen de onderkant van de vloer aan te brengen vanuit de kruipruimte. 
Fermacell wordt gemaakt van perliet en vermiculite is een gehydrateerd magnesium-ijzer-aluminium-silicaat. Beide zijn mineralen die worden verhit en door verhitting hun luchtige structuur en dus isolerende werking krijgen. 
Dat hangt ervan af of je een betonnen of een houten vloer hebt. Bij een betonnen vloer is de minimale hoogte 50 centimeter en bij een houten vloer 35 centimeter. Maar met vloerisolatiekorrels kun je ook lagere kruipruimtes of kruipruimtes die niet toegankelijk zijn isoleren.