Energiemeters

Totaal 6 productenPagina 1 van 1

EnergyFlip - Energieverbruiksmeter - Voor Niet-Slimme Meter

Niet-slimme meters
99,-

EnergyFlip - Energieverbruiksmeter - Voor Slimme Meter

Slimme meters
103,95

Energiemeter - 1 apparaat PM231

24,72

Ecosavers energiemeter - 1 apparaat

22,93

Energiemeter - Mini

13,99

Energieverbruiksmeter Smile P1

Smile
119,-

Energiemeters

Ben jij benieuwd naar het energieverbruik van je apparaten en hoe je op energie kunt besparen? Energiemeters geven je inzicht hierin. Je ontdekt hiermee bijvoorbeeld hoeveel stroom apparaten die stand-by staan gebruiken. Zo kun je gericht stand-by killers toepassen om deze apparaten écht uit te zetten of energieslurpers in je huis vervangen door energiezuinige apparaten. Eco-Logisch heeft verschillende energiemeters in het assortiment die jou helpen inzicht te krijgen in je energieverbruik.

EnergyFlip: energieverbruikersmeter met handige app

Met de EnergyFlip (voorheen bekend als Huisbaasje) van het Nederlandse bedrijf Aurum kun je je energieverbruik live monitoren en besparen door inzicht te krijgen in je gebruik. Ook ontdek je of je nu veel of juist weinig energie verbruikt en kun je bijhouden wat het resultaat is van energiebesparingsmaatregelen die je getroffen hebt. Ook krijg je slimme energiebesparingstips om nog meer te kunnen besparen. Het gebruik van EnergyFlip levert volgens het bedrijf zelf gemiddeld 150 euro besparing op en er is zowel een versie voor slimme als niet-slimme meters.

Energieverbruikersmeter Smile P1

Ook met de Smile P1 van Plugwise krijg je met behulp van een app realtime en historisch inzicht in zowel je gas- als elektriciteitsverbruik. Hiervoor heb je wel een slimme meter met een P1-poort nodig. Heb je geen slimme meter en wil je wel graag gebruikmaken van een app? Dan is de hierboven beschreven EnergyFlip een betere optie voor jou.

'Eenvoudige' energiemeters

Heb je geen behoefte aan een app maar wil je wel graag meer inzicht in je energieverbruik? We hebben ook 'eenvoudige' energiemeters in ons assortiment waarmee je inzicht krijgt in het verbruik en de kosten van één elektrische apparaat.

Eco-Logisch: hét adres voor je energiemeter

Wil jij ook meer inzicht in je energieverbruik? Dan is het slim om te investeren in een energiemeter. Bestel 'm in onze webshop en laat 'm thuisbezorgen. Of haal 'm vandaag nog op in Amsterdam en begin direct met energie besparen.

Eerst nog een vraag? Neem contact met ons op en we komen binnen 48 uur (maar vaak veel sneller) bij je terug.