Brievenbusborstel

Totaal 14 productenPagina 1 van 1

Brievenbus Afsluiter met klep - Rechthoekig

Rechthoekig - zonder schacht
56,95

Brievenbus Afsluiter met klep - Rondhoekig

Rondhoekig - zonder schacht
56,95

Brievenbus Afsluiter met schacht en klep - Rechthoekig

Rechthoekig - met schacht
86,95

Brievenbus Afsluiter met schacht en klep - Rondhoekig

Rondhoekig - met schacht
85,95

Brievenbus tochtklep

20,99

Brievenbusborstel - zwart

3,99

Homebox Isolerende brievenbus Creme RAL9001

Creme
150,-

Homebox Isolerende brievenbus Grijs RAL7047

Grijs
150,-

Homebox Isolerende brievenbus Wit RAL9010

Wit
159,-

Brievenbusborstel - Bruin

zonder klep - bruin
4,95

Brievenbusborstel - Wit

zonder klep - wit
4,95

Brievenbusborstel - Zwart

zonder klep - zwart
4,95

Brievenbusborstel met klep - Bruin

met klep - bruin
7,95

Brievenbusborstel met klep - Wit

met klep - wit
7,95

Brievenbusborstel

Heb jij veel last van tocht door de brievenbus? Met een brievenbusborstel is dit probleem voortaan verleden tijd. Bovendien voorkom je hiermee dat warmte uit je huis verloren gaat via je brievenbus, dus je bespaart ook nog eens gas (gemiddeld 25 m3). Goed voor je energierekening én goed voor het milieu.

Voordelen brievenbusborstel

  • Geen last meer van tocht
  • Besparen op je energierekening
  • Houdt wind, stof en ongedierte tegen
  • Gemakkelijk te installeren

Homebox brievenbus

Ben je op zoek naar het neusje van de zalm onder de brievenbusborstels? Kijk dan eens naar de Homebox brievenbus. Dit is de enige geïsoleerde, tochtvrije en geluidswerende brievenbus op de markt. Bovendien is-ie volledig recyclebaar en wordt-ie in Nederland gemaakt.

Handig is dat de Homebox door de verschuifbare kokerconstructie te gebruiken is voor meerdere deur- en kozijndiktes tot 70 mm. Is je deur of kozijn nog dikker? Geen probleem. Met de los verkrijgbare schachtverlenger maak je de Homebox geschikt voor kozijnen en deuren met een dikte tot 100 mm.

Brievenbusborstels in alle soorten en maten

Naast de Homebox brievenbus vind je bij Eco-Logisch brievenbusborstels in alle soorten en maten. Met of zonder klep en in verschillende kleuren. Ook kun je bij ons terecht voor een tochtklep. Deze plaats je over je normale brievenbusklep heen om tocht tegen te gaan. Zo is er altijd een brievenbusborstel die bij jouw deur of kozijn past!

Brievenbusborstel kopen bij Eco-Logisch

Heb je je keuze gemaakt? Bestel je brievenbusborstel dan meteen in onze webshop en laat je bestelling thuisbezorgen. Vandaag nog ophalen in Amsterdam kan ook!

Heb je eerst nog een vraag? Neem dan contact met ons op en je krijgt binnen 48 uur (maar vaak veel sneller) een reactie.


Veelgestelde vragen

Een brievenbusborstel helpt om tocht via de brievenbus tegen te gaan. Andersom voorkom je hier ook mee dat warmte uit je huis via de brievenbus weglekt naar buiten, dus je bespaart ook nog eens op je energierekening. 
Bij voorkeur kies je een brievenbus die geïsoleerd, tochtvrij en geluidswerend is. Zo voorkom je dat tocht je huis binnenkomt en dat warmte uit je huis weglekt naar buiten. Met de Homebox blijft de temperatuur in je huis op peil en dat scheelt in de stookkosten.