header

Zonbescherming Kind

Totaal 10 productenPagina 1 van 1

Zonnebrandstick - Baby & Kind - Gezicht - SPF 30 - Ongeparfumeerd

Attitude

16,95

Zonnebrandstick - Baby & Kind - SPF 30 - Ongeparfumeerd

Attitude

23,95

Baby zonnebrand - SPF 45 - Granaatappel

Eco Cosmetics

15,79

Baby zonnebrand - SPF 50 - Granaatappel

Eco Cosmetics

21,49

Zonnebrandcrème voor baby's en kinderen SPF 50 - ongeparfumeerd

Eco Cosmetics

24,99

Zonnebrandcrème - SPF 30 - Vanille - Kids - 100ml

Suntribe

25,99

Zonnebrandstick - Zinc - Sport - SPF 30 - Mud Tint

Suntribe

17,29

Zonnebrandstick - Zinc - Sport - SPF 30 - Ocean Blue

Suntribe

17,29

Zonnebrandstick - Zinc - Sport - SPF 30 - Original White

Suntribe

17,29

Zonnebrandstick - Zinc - Sport - SPF 30 - Retro Red

Suntribe

17,29

Kinderzonnebrand

Ben jij op zoek naar een kinderzonnebrand waarmee je je baby of kind op een natuurlijke manier beschermt tegen zonnestralen? Bij ons vind je een ruime selectie zonnebrandproducten voor kinderen. Ze zijn vrij zijn van schadelijke stoffen en net zo zacht voor de gevoelige kinderhuid als voor de aarde. Met natuurlijke kinderzonnebrand geniet je hele gezin zonder zorgen van de zon.

Waarom kiezen voor natuurlijke kinderzonnebrand?

Gewone kinderzonnebrandproducten bevatten chemische filters zoals oxybenzone en octocrylene. Deze trekken niet alleen in de huid, maar blijven ook in het water achter en brengen schade toe aan koraalriffen en zeedieren. Natuurlijke kinderzonnebrand bevat geen chemische ingrediënten en beschermt de kinderhuid zonder te irriteren. Daarnaast is ons assortiment kinderzonnebrand 100% vrij van dierlijke ingrediënten en niet op dieren getest.

Hoe werkt natuurlijke kinderzonnebrand?

Natuurlijke kinderzonnebrand bevat minerale filters die bestaan uit zinkoxide en titaniumdioxide. Zinkoxide absorbeert licht en titaniumdioxide weerkaatst licht. Zo beschermen deze filters de kinderhuid tegen schadelijke uv-straling. Minerale filters worden nauwelijks door de huid opgenomen en zijn geschikt voor de meest gevoelige huid.

Welke soorten natuurlijke kinderzonnebrand zijn er?

Bij ons vind je natuurlijke zonnebrandproducten die speciaal zijn ontwikkeld voor het beschermen van de extra kwetsbare huid van baby's en kinderen. Je kunt kiezen uit crèmes, sticks en lotions. Daarnaast vind je producten zoals ongeparfumeerde kinderzonnebrand en zonnebrandsticks voor je baby's gezichtje en lippen.

Tips voor het gebruik van kinderzonnebrand

Kinderen zijn extra gevoelig voor de zon. Smeer ze een half uur voordat je de zon ingaat alvast in met kinderzonnebrand. Gebruik minstens beschermingsfactor 30 en herhaal het insmeren iedere twee uur. Blijf zoveel mogelijk in de schaduw en vermijd de zon vooral tussen 12.00 en 15.00 uur. Gebruik een goede kwaliteit natuurlijke kinderzonnebrand zonder chemische filters.

Natuurlijke kinderzonnebrand bestellen bij Eco-Logisch

Natuurlijke kinderzonnebrand bestel je snel en makkelijk bij Eco-Logisch. Als je voor 15.00 uur bestelt, heb je je bestelling vaak al de volgende dag in huis. Bij vragen kun je altijd rekenen op de uitstekende service van onze helpdesk.