Tweede pinksterdag zijn wij gesloten. Leveringen hebben hierdoor een kleine vertraging.

Badspeeltjes

Totaal 14 productenPagina 1 van 1

Badeend Alfie junior 8 cm

Eendje
14,16

Badspeeltje - Mijn Eerste Zoodiertjes - Giraffe

Giraffe
15,98

Badspeeltje - Mijn Eerste Zoodiertjes - Krokodil

Krokodil
15,98

Badspeeltje - Mijn Eerste Zoodiertjes - Leeuw

Leeuw
15,40

Badspeeltje - Mijn Eerste Zoodiertjes - Nijlpaard

Nijlpaard
15,98

Badspeeltje - Mijn Eerste Zoodiertjes - Olifant

Olifant
15,98

Badspeeltje - Mijn Eerste Zoodiertjes - Zebra

Zebra
15,98

Badspeeltjes - Mijn Eerste Zoodiertjes - Set van 12

Set
191,87
15,99 per st.

Mijn eerste boerderijdiertjes - Hond

Hond
15,98

Mijn eerste boerderijdiertjes - Koe

Koe
15,98

Mijn eerste boerderijdiertjes - Kuiken

Kuiken
15,98

Mijn eerste boerderijdiertjes - Paard

Paard
15,98

Mijn eerste boerderijdiertjes - Schaap

Schaap
15,98

Mijn eerste boerderijdiertjes - Varken

Varken
15,98

Badspeeltjes

Met vrolijke en duurzame badspeeltjes wordt in bad gaan nog leuker. Hier vind je speelgoed waarmee je baby heerlijk kan rondspetteren en intussen ook wat leert over dieren en de natuur. Veilig voor je baby en vriendelijk voor de planeet, gemaakt van 100% natuurrubber of gerecycled plastic. Deze badspeeltjes staan garant voor urenlang onbezorgd badderplezier.

Natuurrubberen badspeeltjes

Natuurlijk rubber is vrij van schadelijke stoffen en 100% biologisch afbreekbaar. Het is zacht en elastisch, veilig om op te kauwen en gaat lang mee. In ons assortiment vind je badeendjes van Hevea met een naadloos ontwerp waardoor bacteriën en schimmels geen kans krijgen. Ze zijn verpakt in FSC-gecertificeerd papier bedrukt met plantaardige inkt. Met de handgemaakte badspeeltjes van Tikiri kan je baby tijdens het badderen alles leren over dieren. Er zijn wilde dieren om je baby te vergezellen in bad en zacht rammelende boerderijdieren. De badspeeltjes zijn beschilderd met natuurlijke pigmenten.

Badspeeltjes van gerecycled plastic

Green Toys maakt educatieve badspeeltjes van 100% gerecycled plastic. Bij ons vind je een veelzijdige speelset met een zeester, sint jakobsschelp, zeeoor, zeeslak, inktvis en kwal. Ieder badspeeltje is zo ontworpen dat het water er op een unieke manier doorheen stroomt. Het zeeoor heeft gaatjes die voor een waterval zorgen en bij de kwal stroomt het water uit zijn tentakels. Met de schelpen kun je water over je baby heen spoelen. Je bergt de badspeeltjes op in het handige mandje met zeewierpatroon. De speelset is ook ideaal voor op het strand of in de tuin. De badspeeltjes zijn verpakt in gerecycled karton.

Badspeeltjes bestellen bij Eco-Logisch

Eco-Logisch is jouw betrouwbare webwinkel voor al je ecologische producten. Ook badspeeltjes bestel je snel en makkelijk bij Eco-Logisch. Je betaalt op een eenvoudige en veilige manier. Als je voor 15.00 uur bestelt, kun je meestal de volgende dag al genieten van jouw nieuwe producten.

 

Ga direct naar