Product reviews


WiFi-Stekkerdoos WA 3000 voor binnen
WiFi-Stekkerdoos WA 3000 voor binnen

Prima product werkt prettig!

Eric Peters 28-2-2021 07:27:22
Heel Goed

Water besparende handdouche 5 l/m
Water besparende handdouche 5 l/m

Echt wel een groot verschil met een normale douche. Meteen mijn oude douchekop terug gezet

Rob 26-2-2021 20:36:46
Slecht

Douchecoach - 3 Zandlopers
Douchecoach - 3 Zandlopers

Net ontvangen, meteen opgehangen in de douche. Na 10 minuten gevallen. Alle zandloperglaasjes er uit gevallen, want het plastic beschermkapje zit vrij los. Nog een keer opgehangen, op een lagere plek. weer na 10 minuten gevallen. Nu 1 van de zandlopers stuk gevallen en dus glas in de douche! Eco-logisch gebeld, en er niets mee gedaan, want de zuignap zou een aantal minuten eerst in warm water moeten gelegen hebben volgens de instructie op deze website. Helaas kan ik dat nergens op de website vinden en op het doosje staat het al helemaal niet. Service van een zeer triest niveau.

M. Visser 26-2-2021 15:21:07
Slecht

Dishmatic Schuurspons  navulling - Krasvrij
Dishmatic Schuurspons navulling - Krasvrij

Erg tevreden,doen het super goed

Esther 26-2-2021 12:07:07
Heel Goed

Badspeeltjes (3x)
Badspeeltjes (3x)

Voor het eerst besteld, vlotte levering, mooie producten. Liggen ingepakt om cadeau te geven.

Annet Kortleven- Kamphuis 26-2-2021 11:39:10
Heel Goed

Venster-isolatiefolie - 1,7 x 1,5
Venster-isolatiefolie - 1,7 x 1,5

Wat bedoelt u precies met schuine ramen?

Eco 26-2-2021 10:17:28
Heel Goed

Venster-isolatiefolie - 1,7 x 1,5
Venster-isolatiefolie - 1,7 x 1,5

Kan deze folie ook worden toegepast op schuine ramen?

Marijke 26-2-2021 10:15:59
Heel Goed

Radiator-Ventilator Trio
Radiator-Ventilator Trio

Prima product, voldoet aan de gegeven verwachtingen!

Johan Oostrom 25-2-2021 19:22:28
Heel Goed

Afwasmiddel
Afwasmiddel

fijn afwasmiddel , ruikt ook lekker.

janny askes 25-2-2021 17:03:28
Goed

Toilettape wc blokje - Dazzling Dutch
Toilettape wc blokje - Dazzling Dutch

Een fijn WC-blokje: makkelijk in gebruik, ruikt lekker en geeft weinig afval.

Fiona 25-2-2021 14:45:48
Heel Goed

Dishmatic Schuurspons  navulling medium groen
Dishmatic Schuurspons navulling medium groen

prima, heel blij mee, kon deze ivm corina nergens kopen en online bijna overal uitverkocht

barbara 25-2-2021 13:26:09
Heel Goed

LED shower indicator - timer met licht
LED shower indicator - timer met licht

Een heel goed idee in een te goedkoop verchroomd plastic jasje. Nogal een Ali-express gevoel... Mechanisch kwetsbaar want als er een keer per ongeluk aan de doucheslang getrokken wordt verwacht ik dat ie zal afbreken. Voor die prijs had ik iets stevigers verwacht.

GJM 24-2-2021 21:26:06
Gaat wel

Bamboe Koffie Beker 400 ml
Bamboe Koffie Beker 400 ml

https://www.ad.nl/koken-en-eten/servies-van-milieuvriendelijk-bamboe-uit-de-handel-vanwege-gevaarlijke-gifstoffen~a9523021/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F#:~:text=Hoewel%20deze%20volgens%20de%20verkopers,gezondheid%2C%20zo%20meldt%20de%20site.

K. O. van Tergouw 22-2-2021 17:55:06
Slecht

Vaatdoekhouder - Zwart
Vaatdoekhouder - Zwart

Geweldig ding! Lijkt een hebbedingetje maar deze houder is echt onmisbaar om een vies vaatdoekje te voorkomen. Heel blij mee.

Janneke 22-2-2021 15:59:19
Heel Goed

Vaatdoekhouder - Zwart
Vaatdoekhouder - Zwart

Geweldig ding! Lijkt een hebbedingetje maar deze houder is echt onmisbaar om een vies vaatdoekje te voorkomen. Heel blij mee.

Janneke 22-2-2021 15:58:46
Heel Goed

Ecoball - 250 wasjes - Pure Linen
Ecoball - 250 wasjes - Pure Linen

Heel blij met deze bal! Was ruikt lekker en is zacht. En, omdat ik niet hoef te spoelen ook nog eens warm als het uit de machine komt en daarmee sneller droog aan de lijn. Nadeel, de bal is al een keertje open gegaan waarbij alle bolletjes los tussen de was zitten.

Janneke 22-2-2021 15:56:14
Heel Goed

Ledlamp - E14 - 806 lm - kogel - helder
Ledlamp - E14 - 806 lm - kogel - helder

Deze lampen zijn niet dimbaar.

Eco 22-2-2021 10:11:12
Heel Goed

Vaatdoekjes - 3 stuks - Streeppatroon
Vaatdoekjes - 3 stuks - Streeppatroon

Het gaat hier om de standaard maat van doekjes.

Eco 22-2-2021 10:10:37
Heel Goed

Deurborstel automatic zelfklevend - wit - 1m
Deurborstel automatic zelfklevend - wit - 1m

Niet te zagen

Carmen 21-2-2021 12:33:36
Slecht

Gerecyclede shopper (fiets)tas - blue green
Gerecyclede shopper (fiets)tas - blue green

Zware kwaliteit, snelle levering en schappelijke prijs

G.C de Graaff 21-2-2021 11:34:23
Heel Goed

Fitness band zwart - strong
Fitness band zwart - strong

Is wat ik had verwacht. En goede prijs en snelle levering.

Yvonne de Jonge 20-2-2021 17:47:08
Heel Goed

Wasmiddel Sport & Outdoor 750ml
Wasmiddel Sport & Outdoor 750ml

Prettig wasmiddel met frisse geur. Snelle levering.

Yvonne de Jonge 20-2-2021 17:46:05
Heel Goed

Natuur Spons voor het lichaam
Natuur Spons voor het lichaam

Fijne spons voor een goede prijs. Snelle levering ook.

Yvonne de Jonge 20-2-2021 17:44:35
Heel Goed

Amaze elektrisch verwarmingspaneel Solo Smart 420W
Amaze elektrisch verwarmingspaneel Solo Smart 420W

Ik raad ten zeerste af om dit verwarmingspaneel te kopen. Ik kom hiermee dus terug op mn vorige review. Intussen is het bluppen gestopt maar komt er een nare chemische geur uit de verwarming. Ik heb deze nu van de muur gehaald en er zit een donkerbruine verbrande plek op de achterkant met een bruine streep naar boven van iets wat verdampt of verbrand is. Dit zit op de plek van sticker met de tekst ''Cutout switch placed here" wat ws betekent: dit is de plek waar de uitsparings schakelaar is geplaatst. Het ziet ernaar uit dat hier iets is doorgebrand. Ik heb nu ook de andere 3 Amaze verwarmingspanelen van de muur gehaald. Bij allen zit er op deze plek een soort holte die gebarsten is, is dit normaal of het begin van dezelfde ellende als bij het verwarmingspaneel dat blubte, stinkt en verbrand is? Bij 1 van de overige 3 is de sticker en de plek van de uitsparings schakelaar eronder ook al helemaal donkerbruin. Ik heb even geleden al gebeld met een medewerker van Eco-logisch, die had er geen verstand van en ik zou teruggebeld worden. Dit is nog niet gebeurd. Ook op mn vorige review is niet gereageerd, dat is spijtig. Dus ik ga nu zelf weer contact opnemen, want dit klopt van geen meter. Overigens is er in 1 van de 4 panelen een barst ontstaan, wat niet zou mogen gebeuren, gezien de toegevoegde vezel.

Micha 20-2-2021 13:58:42
Slecht

Printpapier 500 vel 80gr Memo
Printpapier 500 vel 80gr Memo

Ben niet weg van de grijze tint van het papier

ACK 20-2-2021 12:41:38
Gaat wel

Printpapier 500 vel 80gr Memo
Printpapier 500 vel 80gr Memo

Ben niet zo weg van de tint van het papier

ACK 20-2-2021 12:41:13
Gaat wel

Waterbesparende douchekop chroom
Waterbesparende douchekop chroom

het dochkop was goed

Salaroe 20-2-2021 12:17:09
Heel Goed

Brievenbus Afsluiter Inox
Brievenbus Afsluiter Inox

Nu drie maanden geleden de Brievenbus Afsluiter Inox besteld maar heb deze helaas nog steeds geleverd gekregen! Zeer jammer want de afsluiter had in deze winterperiode mooi z'n bijdrage in energiebesparing al kunnen leveren.

Chris 19-2-2021 20:25:07
Slecht

Brievenbus Afsluiter Inox
Brievenbus Afsluiter Inox

Nu drie maanden geleden de Brievenbus Afsluiter Inox besteld maar heb deze helaas nog steeds geleverd gekregen! Zeer jammer want de afsluiter had in deze winterperiode mooi z'n bijdrage in energiebesparing al kunnen leveren.

Chris 19-2-2021 20:24:53
Slecht

Waterstofperoxide Natrium Percarbonaat
Waterstofperoxide Natrium Percarbonaat

Een fijn product. Ik probeer bewuster te leven en daar houd ook rekening houden met de natuur bij. Ik maak mijn eigen zeep/ shampoo bar en ook zeep als basis voor wasmiddel. Eerder al geprobeerd met soda maar dat was niet fijn. Nu de natrium percarbonaad geprobeerd en dat is erg prettig. Geen geurtjes maar gewoon een schone en zachte was.

Sylvia 19-2-2021 13:13:27
Heel Goed

Magnesium chloride / Nigari zout - 1 kg
Magnesium chloride / Nigari zout - 1 kg

Het is een goed produkt!

TM Nguyen 19-2-2021 12:56:53
Heel Goed

Handcrème Olive 50ml Zero Waste
Handcrème Olive 50ml Zero Waste

Fijne crème

Marja 19-2-2021 12:06:33
Goed

Wasmachine reinigingstabletten NEW
Wasmachine reinigingstabletten NEW

Vermindert geurtjes. Ga het zeker blijven gebruiken.

Marielina 19-2-2021 11:37:33
Goed

Schilmesje
Schilmesje

Helemaal tevreden van. Doet wat ie moet doen.

Marielina 19-2-2021 11:36:17
Heel Goed

Haarontstopper
Haarontstopper

In mijn geval werkte het niet, de afvoer van mijn wasbak in de badkamer (haar en tandpasta) is nog even verstopt als voorheen.

Bart 19-2-2021 11:35:01
Slecht

Bio afbreekbare afvalzakken 10l- 20 stuks
Bio afbreekbare afvalzakken 10l- 20 stuks

Zakjes zijn niet zonder te scheuren van de rol af te halen, dus ze zijn in de kliko beland voor ze gebruikt zijn...

Elise 18-2-2021 15:21:20
Slecht

Bio afbreekbare afvalzakken 5 l- 20 stuks
Bio afbreekbare afvalzakken 5 l- 20 stuks

De zakjes hebben een beetje onhandige afmetingen ivm de afmetingen van het emmertje waar ze in moeten, maar verder doen ze het prima. Ik zou de volgende keer eerst kijken of ik misschien niet roch andere kan vinden dan deze, maar goed als er niets anders beschikbaar is, dan doen deze ook hun werk.

L 18-2-2021 14:44:06
Gaat wel

Zelfklevende deur tochtstrip - bruin
Zelfklevende deur tochtstrip - bruin

De strip werkt prima, kleefkracht goed, en mooi flexibel, zodat hij bij het sluiten van de deur gemakkelijk over de opstaande richel van de garagedeur valt.

Tibben 18-2-2021 12:37:22
Heel Goed

Eetmaatje
Eetmaatje

Top ding! Ik weet precies hoeveel ik van wat moet koken (en je kan hem gebruiken als maatbeker).

Isabella 18-2-2021 11:35:16
Heel Goed

Ledlamp - E27 - 470 lm - bol - mat - dimbaar
Ledlamp - E27 - 470 lm - bol - mat - dimbaar

De lampen hadden een te grote maat , 10.5 cm moest zijn 7.4 cm ( terwijl er overleg vooraf was ) plus het retourneren kost mij € 7.50 , ik had een kortingsbon van 20%, welke niet is verwerkt, wel extra op de bestelbon vermeld, sorry ik bestel mijn producten elders

W. Treffers 18-2-2021 10:26:54
Slecht

Radiator-Ventilator Narrow - Trio
Radiator-Ventilator Narrow - Trio

Wij raden hiervoor de narrow versie aan.

Eco 18-2-2021 10:17:56
Heel Goed

Energiebespaarbox - V3 - Large - Gasbesparing
Energiebespaarbox - V3 - Large - Gasbesparing

Dat is mogelijk!

Eco 18-2-2021 10:16:52
Heel Goed

Water besparende handdouche 5 l/m
Water besparende handdouche 5 l/m

Is er al een reactie van de leverancier over het gebruik bij een lage waterdruk?

Lucie Van Schaffelaar 17-2-2021 23:17:04
Heel Goed

Brievenbusborstel - zwart
Brievenbusborstel - zwart

Prima degelijke borstel. Ietswat steviger plastic had mooi geweest. Maar doet wat ie moet doen. Minder kou het huis in via de brievenbus, dat was ook het doel.

Linda 17-2-2021 12:50:18
Goed

Bloempot D 29 x H 30 cm Groen
Bloempot D 29 x H 30 cm Groen

2 besteld omdat ze er mooi uitzien, en ecologisch zijn. Maar eerst een kapotte pot opgestuurd gekregen, die weer retour. Vervolgens 2 potten besteld en beide na een week aan gruzelementen. Slechte aankoop.

Chris Koopman 17-2-2021 09:44:08
Slecht

Deurdranger - deur in hoek
Deurdranger - deur in hoek

Ja hoor dat kan!

Eco 16-2-2021 12:34:09
Heel Goed

Deurdranger - veer
Deurdranger - veer

WAARDELOOS product, Het volkomen ongeschikt voor kozijnen met een architraaf, je weet wel, van die latjes om de rand tussen kozijn en muur weg te werken. Deze dranger kan dan niet ver genoeg ingedraaid worden. Daarnaast wrikt de deur de dranger in een schuine positie zodat na een paar keer open en dicht de dranger als een gevaarlijk projectiel de kamer in gekatapulteerd wordt. Ook zitten de dopjes zo slap op de dranger dat wanneer DIE eraf schieten, het metaal een pracht van een kras in de lak achterlaat. Kortom, na 2 weken aanmodderen met allerlei aanpassingen de drangers verwijderd en in de vuilnisbak gedeponeerd. Jammer en zonde van het geld, ook al was dit een gratis gift van onze gemeente.

Ludo 16-2-2021 12:30:07
Slecht

Kliko Caddy 10L - Groen
Kliko Caddy 10L - Groen

Goed solide product. GFT afval zal in huis weer netjes worden ingezameld. Vorige KLIKO-minicontainer heeft bijna 20 jaar dienst gedaan.

Peter van As 16-2-2021 12:08:59
Heel Goed

Deurdranger - veer
Deurdranger - veer

een geweldige oplossing voor weinig geld . ben er super blij mee. wil er nog enkelen bestellen maar zijn blijkbaar uitverkocht

j.smit 15-2-2021 20:02:52
Heel Goed

Ruitenwisser Bamboe
Ruitenwisser Bamboe

Mooi gemaakt, heel handig in gebruik!

Noa 15-2-2021 14:57:31
Heel Goed