Product reviews


Wasknijpers
Wasknijpers

Prima wasknijpers. Handig dat het uit 1 stuk bestaat en dus ook niet uit elkaar kan schieten. Degelijk en sterk.

Miriam 11-5-2018 18:13:53
Heel Goed

Wasnoten
Wasnoten

Ik wilde dit al zo lang een keer proberen en ik ben blij dat ik het heb gedaan. Werkt echt super. Omdat ik vaak eco-programma's draai heb ik met de standaard (en eco) vloeibare wasmiddelen altijd last van zeep dat achter blijft in de trommel en ook in de kleding. Dit gaat binnen no-time muf ruiken. Nu heb ik een paar keer de wasnoten geprobeerd en zelfs de handdoeken en sportkleding ruiken na het drogen weer fris. Wanneer de was nog nat is ruik je wel een zweempje van de noten, maar dat verdwijnt na het drogen. Dus beter voor mijn wasmachine en beter voor de was. Ik ben fan!

Miriam 11-5-2018 18:11:11
Heel Goed

Wandkurk corsica
Wandkurk corsica

Welke lijm kan ik het beste gebruiken bij wandkurk corsica? Dank alvast!

Arjanne Webb 10-5-2018 11:40:43
Heel Goed

Tandenborstel - bamboe - kind
Tandenborstel - bamboe - kind

Prima voor mijn zoontje van 3. De versie voor volwassenen vind ik overigens ook goed.

Miriam 30-4-2018 15:15:44
Goed

Tafellamp mozaïek - op zonne-energie
Tafellamp mozaïek - op zonne-energie

Zit er op het lampje een aan/schakelaar voor als we niet willen dat hij aangaat als het donker wordt ,als we er niet zijn.

S schilder 29-4-2018 17:32:14
Heel Goed

Isovlas isolatie - per pak
Isovlas isolatie - per pak

Hallo, Hoe dik moet de issolatielaag zijn voor het plafon? Wij willen het gaan gebruiken voor de slaapkamers om het plafon te isoleren. Vriendelijke groet, Karin

Karin 2-4-2018 11:00:40
Heel Goed

Menstruatiecup No2
Menstruatiecup No2

Ik gebruik een cup van een ander merk. Mijn ervaring is dat in het begin van de menstruatie (bij wat zwaardere vloei dus) de cup regelmatig lekt. Soms zit hij ook wel eens ongemerkt fout, met lekkage als gevolg. En lekken vind ik echt heel irritant. Ander nadeel vind ik het gehannes met leeggooien op de wc, helemaal als je niet thuis bent of als er geen fonteintje bij de wc is. Gelukkig hoef je niet vaak te verwisselen, maar bijvoorbeeld op de camping was dat geen pretje. Kortom, de eerste twee dagen en nachten van de menstruatie gebruik ik liever tampons, omdat ik die dan handiger en betrouwbaarder vind. Maar daarna is de cup echt super: alleen 's ochtends en 's avonds een keer leeggooien en verder geen omkijken naar.

Gebruiker 26-3-2018 14:22:15
Goed

Leem Structuurverf -Tpaint - testverpakking
Leem Structuurverf -Tpaint - testverpakking

ik wil graag weten hoeveel liter leemverf in nodig heb per vierkante meter?

Simone 12-3-2018 22:11:33
Heel Goed

Zwarte mono zonnepanelen - 10 stuks - 2900wp
Zwarte mono zonnepanelen - 10 stuks - 2900wp

Hallo, Ik wil 10 stuks plaatsen; 6 stuks op plat dak, 3 rijen van 2, 4 stuks op schuin dak, 2 rijen van 2. Wat wat heb ik daarvoor nodig en wat wordt dan de prijs. vriendelijke groet, Paul Sleijpen

Paul Sleijpen 9-3-2018 15:57:52
Heel Goed

Hennep Isolatie Plus
Hennep Isolatie Plus

Beste, Hoe lang gaat hennepisolatie eigenlijk mee? Mits deze goed is verwerkt. En hoe is de geluidsisolatie (snelheid door het materiaal enz.)? Als laatste is het bestand tegen zuren die bijvoorbeeld uit het constructiehout kunnen komen?

Tom 27-2-2018 11:00:50
Heel Goed

Delhi Canvas Backpack
Delhi Canvas Backpack

Zijn de schouderbanden verstelbaar?

Ivonne 5-2-2018 14:15:45
Goed

Huishoudhandschoenen - S
Huishoudhandschoenen - S

Zijn heel stevig en fijn om mee te werken. Laten wel een vreemde geur achter op je handen

Miriam 27-1-2018 22:08:55
Goed

Sint Marc ontvetter
Sint Marc ontvetter

Ik zoek de st Marc ontvetter,maar kan deze nergens meer aankomen.Er waren eerst twee soorten,de ontvetter en de verfreiniger.Nu is dus alleen nog de verfreiniger te koop?Dit is toch een ander product?

Miranda 13-1-2018 21:10:18
Heel Goed

E thermostaat
E thermostaat

Ik heb ook deze ICY-thermostaat. Als je als klant bij Essent weg gaat heb je neem ik aan een andere app nodig om het apparaat nog steeds op afstand te kunnen bedienen. Waar kan ik deze vinden? Ik wil overstappen naar de Nederlandse Energie Maatschappij (NLE)

K. van der Kleij 28-12-2017 17:49:32
Heel Goed

Elektrisch verwarmingspaneel - 400 Watt
Elektrisch verwarmingspaneel - 400 Watt

tijdens de flinke sneeuwdagen de econo geïnstalleerd en ben heel erg blij met de keuze. warmt zelfs mijn zolderkamer van 22m2 goed op. aanrader.

fernando 11-12-2017 21:24:23
Heel Goed

Leemplaat 22 mm - AK - per pallet
Leemplaat 22 mm - AK - per pallet

Wanneer kan dit product geleverd worden? mvg. Johan

Johan de Waardt 4-12-2017 14:36:25
Heel Goed

Vloerelementen Montagelijm - Greenline
Vloerelementen Montagelijm - Greenline

kan de greenline gebruikt worden bij vloerverwarming?

joshua niessen architectural design 27-11-2017 22:31:07
Heel Goed

MDF formaldehyde vrij 18mm
MDF formaldehyde vrij 18mm

Goedemorgen , oeveel platen / pakken ( en hoeveel per pakj) hebben jullie op voorraad ? Met vriendelijke groet, L.Slinger

L.Slinger 15-11-2017 9:12:03
Heel Goed

Lunchskin sandwich bag
Lunchskin sandwich bag

Op de foto lijkt het een felrode kleur te hebben maar het bleek meer bruin rood te zijn. Dit is een beetje jammer.

Ellen 14-11-2017 16:52:50
Goed

Stone Tadelakt pigment
Stone Tadelakt pigment

Kun je de pigment en/of de toevoeging parelmoer ook mengen met leemstuc (basis)?

Michiel 1-11-2017 15:13:23
Heel Goed

Shampoo Blok Normaal haar
Shampoo Blok Normaal haar

Fijne shampoo, maakt het haar goed schoon zonder het uit te drogen, zoals de meeste conventionele shampoos dat wel doen. Het blok is niet groot maar heel zuinig in gebruik, dus het is de prijs waard. Ik spoel mijn haar na met appelazijn om de zeepresten te verwijderen, daarna is het heel glad en schoon.

Hadassa 23-10-2017 22:09:16
Heel Goed

Elektrisch verwarmingspaneel - 400 Watt
Elektrisch verwarmingspaneel - 400 Watt

Het apparaat heeft 2 jaar naar volle tevredenheid gewerkt maar net als eerdere reacties ook bij mij kwam er eerst een barst in het midden en deze werd steeds groter totdat het apparaat kortsluiting gaf. Ik ga op zoek naar een beter alternatief :-(

Edwin 17-10-2017 14:19:21
Slecht

Maril 1L binnenmuurverf
Maril 1L binnenmuurverf

Hoe kun je deze verf in een andere kleur dan wit bestellen?

Jeroen 12-10-2017 5:06:56
Heel Goed

Radio opwindbaar Lynx
Radio opwindbaar Lynx

Ik zou graag weten of u ook een mini USB adapter of mini USB telefoonlader voor dit product verkoop en wat de prijs hiervan is. Met vriendelijke groet,

Pluche 1-10-2017 13:57:57
Heel Goed

Corcol kleur pigment voor vloerolie
Corcol kleur pigment voor vloerolie

dus gij denkt dat ik de zware dees schoon vind. nou dan hedde een flinke fout gemaakt jongu. ik bedoel de varkens zijn al dood voordat boegwag begint. een absolute schande

de zware 28-9-2017 9:20:26
Slecht

Granital 5L muurverf wit
Granital 5L muurverf wit

Dag Rob, Bedankt voor je reactie. Ik heb inmiddels het advies gekregen van KEIM om Keim Soldalan te gebruiken aan de buitenzijde op leem. Dat zou prima werken en is getest. groeten

Carl Rymenams 18-9-2017 11:59:43
Heel Goed

Bio Bidon Wit- Ocean
Bio Bidon Wit- Ocean

We hebben een vraagje, kan de Tulper bidon sport fles in de vaatwasser? Of niet? We kunnen het nergens vinden en een klant van ons kwam met die vraag, we horen het graag,

Vita Cura 29-8-2017 14:36:33
Heel Goed

Bamboo Schoonmaakdoekjes op rol
Bamboo Schoonmaakdoekjes op rol

Vandaag was bramensap-maken-dag; d.w.z. een keuken vol rode vlekken die blauw verkleuren als je niet snel genoeg bent met schoonmaken...... Ik besloot 2 bamboedoekjes van de rol in te zetten. Eerst om de in te vriezen bramen te laten uitlekken. Gevolg: een wit doekje met rode plekken. Even weken in lauw water met wat natrium bicarbonaat en ..... weg vlekken. De doekjes hebben een egale zacht blauwe tint opgelopen in het kook en zeef proces en de prullenbak is leeg gebleven. Ze nemen het vocht uitstekend op en zijn gemakkelijk uit te wringen. Kortom:weg met de keukenpapierrollen en microvezel doekjes.....

Tineke Spruytenburg 8-8-2017 14:24:29
Heel Goed

Wormentoren vierkant zwart
Wormentoren vierkant zwart

Ik gebruik de toren nu 4 jaar. Zeer geschikt voor buiten. Niet geschikt voor binnen omdat er af en toe wel eens een worm kan ontsnappen. Bij voldoende voedsel aanbod in de toren blijven ze echter gewoon zitten. Een ontsnapte worm in de tuin vind ik geen probleem. Ik gebruik kokosvezels om het groente en fruitafval af te dekken.

Ivar 18-7-2017 18:13:11
Heel Goed

Honingraat element - 150 x 100 x 3 cm
Honingraat element - 150 x 100 x 3 cm

dit is geen 150 x 100 x 0,3 plaat maar een 150 x 100 x 3

vincent 11-7-2017 16:23:49
Heel Goed

Correctbook Notitieboek A5- wit blanco
Correctbook Notitieboek A5- wit blanco

Een geweldig product wat hier veel gebruikt wordt. Verkopen jullie de marker die erbij zit ook?

Franciska 24-6-2017 16:35:42
Heel Goed

Jannekes warmtesjaal - Zwart
Jannekes warmtesjaal - Zwart

Heerlijke sjaal zeg. Hij is ook een beetje zwaar, dus alleen al dat tegengewicht in je nek is erg prettig als ie wat gespannen aanvoelt. En warm natuurlijk al helemaal fijn.

Michelle 30-5-2017 9:51:56
Heel Goed

Solar led kaarslicht - Rattan Style
Solar led kaarslicht - Rattan Style

Mooie lamp. Ik was eerst bang dat het een nogal wittig ledlicht zou zijn, maar hij is vrije zacht en toch krachtig. Heel gezellig voor in de tuin en laadt bij mij prima op.

Michelle 30-5-2017 9:50:07
Heel Goed

Deurdranger - veer
Deurdranger - veer

Wat een geniale uitvinding ! Even onhandig met erom klemmen maar als ze zitten is het ook goed. Sommige deuren 1 en sommige 2 nodig om ze in het slot te laten vallen. Maar de oplossing ! Geen geloop meer en geschreeuw om de deuren dicht te doen. Meteen meer bijbesteld. Voor een deur in een hoek werken deze niet. Daar zijn andere modellen voor.

Yvon 27-5-2017 0:28:06
Heel Goed

Deurbel op zonlicht - Limited edition
Deurbel op zonlicht - Limited edition

We hebben de deurbel nu zo'n anderhalf jaar. Bij de eerste de deurbel trok het zonnepaneel krom. Nieuwe gekregen, tweede zonnepaneel trok ook krom. Maar gelaten voor wat het was. Nu doet de bel helemaal niks meer. Slechte koop, jammer

s.bierma 6-5-2017 12:20:11
Slecht

Hydrao - besparende douchekop met App
Hydrao - besparende douchekop met App

Fantastisch ding! Ik heb er eerder 1 gehad en die maakte een hoop geluid, maar deze helemaal niet. De kleuren zijn subtiel dus geen geen disco douche. Je ziet via de app meteen wat je bespaard en het is leuk om te spelen met de kleuren!

Bart 28-3-2017 8:50:21
Heel Goed

Tamil Nadu Backpack
Tamil Nadu Backpack

De rugzak is prachtig. Wel wat groot maar dat is prima. Maar wat me tegenvalt: er zit geen band aan de onderkant aan, die je vast kunt maken. Met een laptop en wat boeken hangt de rugzak daardoor niet fijn op mijn rug. Jammer! Valt tegen...

Willy 24-3-2017 20:57:18
Gaat wel

1000L Tuinaarde in bigbag
1000L Tuinaarde in bigbag

Beste, is de tuinaarde ook geschikt voor het aanbrengen op kleigrond (en niet mengen)? Wij hebben ook een nieuwbouwtuin, maar het is een en al klei. Alvast bedankt.

Romano 22-3-2017 17:54:23
Heel Goed

Digitale weektijdschakelklok voor binnen
Digitale weektijdschakelklok voor binnen

Evenals vorige scribenten leverde ook mijn exemplaar een paar resets op. Vermoedelijk met RND actief. Jammer van dit apparaatje.

Bram25 11-3-2017 14:39:51
Slecht

Chargestop Countdown Timer
Chargestop Countdown Timer

de timer bevalt goed en gebruik ik vooral voor het laat op de avond nog opladen van gsm of iPad zodat het opladen na 2 uur stopt en niet de hele nacht doorgaat.

Jozé giele 18-2-2017 21:10:29
Heel Goed

Hennep Isolatie Plus
Hennep Isolatie Plus

Kan ik dit ook gebruiken aan de buitenkant van een enkelsteen muur die daarna met zwarte cedarhouten rabatdelen afgetimmerd wordt?

Bert 9-2-2017 11:07:32
Heel Goed

Correctbook Scratch editie - A5
Correctbook Scratch editie - A5

Geen miskoop, maar ook niet helemaal wat we ervan verwachten. Mijn collega en ik hebben beiden een Correctboek aangeschaft (A4 en A3), maar we vinden het gebruik in de praktijk een beetje tegenvallen. Vooral omdat je heel erg moet zorgen dat de stift niet uitdroogt. Als je notulen maakt, moet je tussen iedere zin die je noteert de dop op de stift houden, anders wil hij niet meer schrijven. Ook blijven er toch wel veel vlekken in het boek achter. De 'gum' slijt dus sneller dan de pen leeg gaat, en om hele pagina's te wissen is hij eigenlijk te klein. Wel handig is dat je de pagina's eruit kunt halen om te scannen/kopiëren, en op een andere volgorde te zetten.

Annemieke Lemaire 4-2-2017 18:38:04
Gaat wel

Linolux aflak - zijdeglans
Linolux aflak - zijdeglans

Er staat: Voer hier eventueel een kleurcode en naam van de kleur waaier Waar vind ik die waaier? Komen de kleurcodes overeen met die van Linal Original? Zoals bijvoorbeeld: 201-Gebroken wit?

Oskar 29-1-2017 8:00:46
Heel Goed

Parelmoerzand
Parelmoerzand

Beste Rob, bij deze ook van mij nog een woord. Ik heb geen parelmoer interesse in het starten van een handel hierin. Al het parelmoerzand in de detailhandel in Nederland komt van de firma Oord & co. Het is namelijk de enige groothandel in Nederland van terrazzo materialen. Er is geen kwaliteitsverschil en ze verkopen daar 4 verschillende korrelgroten. De inkoopsprijs bedraagt dan zo ongeveer euro 2,80 per kilo. Julie zouden het voor 5 of 6 Euro per kilo kunnen verkopen. In zakjes afgewogen of naar vraag per klant afwegen. Parelmoer in de leemfinish wordt pas echt leuk als je meerdere kilo's per zak toevoegt. Zelf doe ik zo'n 6 kilo van 2 verschillende korrelgroten per zak.Dus drie kilo per grote, per zak. En op deze manier blijft de prijs ook leuk voor de gebruiker. Ideetje? Jullie zijn toch vrij om zelf je leverancier te kiezen ? Het product parelmoerzand is geen eigendom van Tierrafino of van wie dan ook.

Rico 24-1-2017 17:20:03
Heel Goed

Parelmoerzand
Parelmoerzand

De prijzen die de detailhandel vraagt voor parelmoerzand is werkelijk exorbitant! Bij de firma Oord in Almere koop je een zak van 25kg voor 70 Euro inclusief btw. Jullie prijs is dan omgerekend 620 Euro per 25 kg. Dit is absurd.

Rico 19-1-2017 23:18:34
Heel Goed

Pompschakelaar vloerverwaming
Pompschakelaar vloerverwaming

Bart, Dank voor je reactie. Ik begrijp uit uw antwoord dat er een minimale watertemperatuur moet zijn om de pomp van de vloerverwarming te activeren. Hoeveel graden is dat ongeveer. Ik kan dan de minimale watertemperatuur van de ketel iets ophogen. Groet, Heero.

Heero 16-1-2017 22:19:51
Heel Goed

Sint Marc ontvetter
Sint Marc ontvetter

Goedemorgen Rob Bosch, De luxalon plafond is van aluminium en is een laag lak of verf op gespoten vanuit de fabriek. Het plafond is gewoon vlak en glad door de verf. Mvg Alex

Alex 16-1-2017 20:01:36
Heel Goed

Sint Marc ontvetter
Sint Marc ontvetter

Ik heb een vraag over een aluminium plafond deze is gespoten ( luxalon plafond ) Kan ik dit plafond ook schoonmaken met St Marc ? Dit plafond is aardig vuil.

Alex 15-1-2017 22:58:53
Heel Goed

Pompschakelaar vloerverwaming
Pompschakelaar vloerverwaming

M, Na de plaatsing van een nieuwe ketel wordt de vloer 's middags koud, 's Avonds warmt de vloer weer op. De radiatoren zijn 's middags wel warm. Het betreft de pompschakelaar ICY3325PS. Kan het zijn dat de watertemperatuur door de modulerende werking van de ketel te laag is en de pompschakelaar niet reageert? Heeft de pompschakelaar een minimale watertemperatuur nodig om aan te slaan? Ik ben benieuwd naar uw antwoord, Bij voorbaat mijn dank.

Heero Schotsman 15-1-2017 13:02:01
Heel Goed

Pompschakelaar vloerverwaming
Pompschakelaar vloerverwaming

door Walter Jacobs | 21-10-2016 Algemene beoordeling Prijs-kwaliteitverhouding Voldoet aan verwachtingen Minpunten: Functioneert niet In 2015 heb ik deze ICY pompschakelaar aangeschaft. De schakelaar blijkt niet goed te werken hetgeen o.a. leidde tot voortdurend pendelen van de CV ketel. Probleem is dat de schakelaar geen instelbare temperatuur heeft waarop deze schakelt. Dit is essentieel voor een weersafhankelijke regeling waarbij de aanvoertemperatuur van het water dat de vloerverwarming ingaat lager is naarmate de buitenluchttemperatuur hoger is. Daarnaast schakelt de pompschakelaar te traag (> 15 sec). Na uitvoerige correspondentie en diverse telefoongesprekken met de leverancier heb ik een nieuwe schakelaar toegestuurd gekregen maar ook deze werkte niet.

Walter Jacobs 14-1-2017 10:50:27
Slecht