Product reviews


Vegan Kruiden Shampoo - 100 gr
Vegan Kruiden Shampoo - 100 gr

Top spul! Mijn haar gaat echt heel goed op deze shampoo. Ik heb nu ook geen conditioner meer nodig.

Esme 22-9-2022 15:16:23
Heel Goed

Waterbespaarders voor kraan
Waterbespaarders voor kraan

Blij dat ik hem gratis gekregen heb in een energybox. geeft in de badkamerkraan een verschrikkelijk fluit geluid. Binnen 2 dagen gelijk weggegooid.

Ruud 22-9-2022 14:33:55
Slecht

Kattenbakvulling - 7kg
Kattenbakvulling - 7kg

Sinds enkele jaren gebruik ik deze kattenbakvulling. Normaalgesproken met andere merken moest ik het kattenzand twee keer per week vervangen. Deze gaat veel langer mee. Ik en ook onze poezen zouden geen andere meer willen.

namens onze drie lieve poezen 21-9-2022 18:29:38
Heel Goed

Intelligent Waste Stack 4L - Antraciet
Intelligent Waste Stack 4L - Antraciet

Vorige week dit prullenbakje gekocht met hoge verwachtingen. Echt geurdicht is het niet, de fruitvliegjes weten het feilloos te vinden, binnen te komen en vermenigvuldigen zich in een extreem hoog tempo. Erg jammer.

Wilma van Duinen 14-9-2022 13:05:27
Slecht

Douchecoach - LCD Showertimer 5min.
Douchecoach - LCD Showertimer 5min.

Na mijn review op de site is er de volgende dag direct contact met mij gezocht. Ik krijg een nieuwe opgestuurd. De service is dus top. Nu hopen dat de nieuw wat langer mee gaat. Maar daar ga ik wel vanuit.

Gerard Hutteman 12-9-2022 15:18:53
Goed

Douchecoach - LCD Showertimer 5min.
Douchecoach - LCD Showertimer 5min.

Blijft niet hangen op de douche muur.( ook niet na het ontvetten van de muur.Binnen 2 dagen vocht schade in het lcd scherm. Erg jammer

gerard hutteman 11-9-2022 23:01:42
Slecht

CV pompschakelaar 230V
CV pompschakelaar 230V

Kan deze pompschakelaar ook op een hogere temperatuur dan 40 graden ingesteld worden ?

Cor 10-9-2022 22:00:46
Heel Goed

4-in-1 Keukenfolie
4-in-1 Keukenfolie

Heel erg fijn spul. Werkt heel makkelijk en goed. Ingrediënten blijven vers. Van een sandwich tot een afgedekte schaaltje appelmoes. Het papier laat zich ook erg makkelijk weer uitvouwen nadat het vochtig is gemaakt en uitgeknepen.

nr14.online 9-9-2022 11:47:31
Heel Goed

DryPaint Biobased poederverf - Wit
DryPaint Biobased poederverf - Wit

Leuk product, werkt zoals verwacht. (aandachtspunt is dat er bij het overschilderen van een gekleurde muur 1-2 lagen meer nodig zijn dan bij conventionele verf).

Anita 5-9-2022 08:19:04
Heel Goed

TX120 uitvlakstuc - 20KG
TX120 uitvlakstuc - 20KG

Maar kan het kwaad om het te verdunnen? Ik heb gemerkt dat het dan gelijkmatiger op te brengen is met een kwast of roller.

Ellen 1-9-2022 15:28:38
Heel Goed

Interdental borsteltje 6 st - groen - 0.80 mm
Interdental borsteltje 6 st - groen - 0.80 mm

ik zou het fijn vinden als er nog wat dikkere inderdental borsteltjes kwamen

gerda rigter 31-8-2022 17:10:13
Heel Goed

Beweegbare straalregelaar - M22/M24
Beweegbare straalregelaar - M22/M24

Leek me handig maar helaas het product geeft alleen de normale straal en niet de douchestraal. Alleen als je heel erg ver doordraait komt er kort een douche straal, maar dat ligt op het punt waar je een deel van de straalregelaar geheel los draait zodanig dat het los komt en er af valt. Kort om twee typen stralen werkt niet! Erg jammer, nu nog kijken of ik het retour kan sturen en het geld terug krijg...

Lies 30-8-2022 22:32:22
Slecht

Hoogglans - Op kleur gemaakt
Hoogglans - Op kleur gemaakt

Instructies opgevolgd van Eco-logisch klantenservice, maar nog steeds niet supertevreden over de verf. 1 ster extra voor de betere verwerking/uitvloeiing en 1 voor de klantenservice. Naar mijn mening droogt de verf gewoon echt te snel om een resultaat te krijgen wat je kan krijgen met bv. Sikkens Rubbol SB. In het technische blad staat dat het onverdunbaar te gebruiken is, dat zou ik sowieso afraden.

Emiel 26-8-2022 11:31:52
Goed

Waterbespaarders voor kraan
Waterbespaarders voor kraan

Eenvoudig te installeren en een enorme besparing!

Vivian 26-8-2022 08:24:34
Heel Goed

Basis leem S2 - BigBag
Basis leem S2 - BigBag

Wat is de levertijd op dit moment voor een big bag base zonder stro S2 ? MVG Michel namens Ecobasis

Ecobasis 25-8-2022 10:58:10
Heel Goed

Multipor lijm mortel
Multipor lijm mortel

Kan je op de Ytong multipor blokken makkelijk tegelen? En moet je dan evengoed bewapenen en/of uitrapen?

Rob 23-8-2022 17:59:46
Heel Goed

Koffiebeker - Lekdicht - White - 250ml
Koffiebeker - Lekdicht - White - 250ml

Wat is de inhoud van deze koffiebeker in ml?

William 23-8-2022 11:09:41
Heel Goed

Marmoleum polish
Marmoleum polish

Top product. Als de lijm goed uitgehard is gelijkmatig aanbrengen. Laat het goed natuurlijk drogen. Dan is de vloer erg goed beschermd of bestaande krasjes verdwijnen! En krijgt een mooie frisse en diepe kleur.

Sander 22-8-2022 12:36:40
Heel Goed

Hoogglans - Op kleur gemaakt
Hoogglans - Op kleur gemaakt

Ik vind de verf echt veelste snel drogen waardoor ik kwaststreken krijg. Ik heb gewerkt met Sigma rapid primer multi (sneldrogende grond) en zelfs daarmee heb ik aanzienlijk minder strepen in m'n werk, laat staan met de Sikkens Rubbol SB (HG aflak), waar ik nagenagenoeg een bijna streeploos resultaat krijg. Ik vind het heel fijn dat de verf ECO is, maar hoe snel en hoe veel ik het ook aanbreng, krijg ik kwaststreken in de verf.

Emiel 21-8-2022 17:33:20
Slecht

Multipor - Stroken randafwerking
Multipor - Stroken randafwerking

Beschadigde dozen geleverd, geen antwoord op mijn email gekregen. Ervaring is heel slecht.

Peet Hack 21-8-2022 11:02:58
Slecht

Beluga Solar Powerbank 10.000 mAh
Beluga Solar Powerbank 10.000 mAh

Product voldoet helemaal aan de beschrijving. Handleiding gelezen, maar was eigenlijk niet nodig. Het gebruik ervan spreekt voorzich!

GertJan 15-8-2022 12:28:43
Heel Goed

Kliko Caddy 10L - Groen
Kliko Caddy 10L - Groen

Familieleden wilden er meteen ook een hebben.

Jolanda 14-8-2022 13:17:54
Heel Goed

EcoCube - Anti voedselverspilling
EcoCube - Anti voedselverspilling

Ik bestel een nieuwe, na een aantal jaar gebruik is er een lipje van de oude afgebroken waardoor hij niet meer goed in elkaar blijft zitten. Pakken yoghurt krijg je er goed mee leeg.

Tabitha 12-8-2022 16:30:11
Goed

Tochtband Binnendeur -1m x 38mm
Tochtband Binnendeur -1m x 38mm

Hoeveel cm. of meter zit er op een rol zelfklevende tochtstrip van Tesa? Dat staat niet bij de product info vermeld.

Cobie 11-8-2022 22:28:53
Heel Goed

Waterbespaarder kraan en douche
Waterbespaarder kraan en douche

Waterbespaarder voor douchekop, moet het bespaar dopje met de platte kant in de slang of met het smalle uiteinde in de slang, en waar moet ik dan het ronde rubbertje plaatsen. Dit mis ik in de beschrijving.

M. Jacobs 10-8-2022 10:59:54
Heel Goed

Natuur Spons voor het lichaam
Natuur Spons voor het lichaam

De spons is fijn in het gebruik, maar ik heb er nu twee gehad en allebei vielen ze na ongeveer een jaar uit elkaar. Dat vind ik toch wel jammer voor die prijs.

Renske 4-8-2022 19:55:37
Gaat wel

Waterbespaarder kraan en douche
Waterbespaarder kraan en douche

Waardeloos product, is te klein voor de kraan

Sieger 4-8-2022 11:43:11
Slecht

Biomix ATM Outdoor reiniger 1ltr.
Biomix ATM Outdoor reiniger 1ltr.

Een echte miskoop! Ik heb dit product gekocht op basis van de vele positieve reviews, maar het heeft geen enkel effect. Ik heb het getest in verschillende toepassingen en daarbij de voorgeschreven richtlijnen gevolgd. Een waardeloos product.

Arne 4-8-2022 11:10:48
Slecht

Luxe douchekop - Chroom
Luxe douchekop - Chroom

Prima douchekop, nu half jaar in gebruik. Doet 5,5 liter per minuut bij ons thuis. Hij "ruist" wat harder dan de vorige niet besparende douchekop, maar om nou te zeggen dat je er last van je oren van krijgt, nee dat zeker niet. Gas verbruik op warm water verwarming is deze winter 50% gezakt dankzij deze douchekop dus ik heb 'm al lang en breed terug verdiend :-) . Wat mij betreft dus een grote aanrader!

Bas 26-7-2022 15:02:46
Heel Goed

Bamboe 3 laags - Caramel - Plain Pressed
Bamboe 3 laags - Caramel - Plain Pressed

Is het mogelijk van dit materiaal een plaat van 75x75cm te bestellen?

Loes Kok 25-7-2022 12:48:00
Goed

Douchecoach - LCD Showertimer 5min.
Douchecoach - LCD Showertimer 5min.

Viel van de muur, want ja… waardeloze zuignap! En heeft het nog niet 1x gedaan.

Jantine 20-7-2022 17:31:40
Slecht

Tuinspots Quattro - Zonne-energie - 4 stuks
Tuinspots Quattro - Zonne-energie - 4 stuks

Afspraken worden nagekomen, snel verzonden. Wilde nog een set spots bestellen dit niet gedaan na mijn bestelling binnen 1 uur prijs verhoogd, zelfde set bij een andere aanbieder gekocht €8 incl verzendkosten goedkoper

Gerrit 20-7-2022 11:41:20
Goed

Stoepkrijt 7 kleuren
Stoepkrijt 7 kleuren

Mooie kleuren, fijn dat het duurzaam is en dat het niet vlekt op de handen!

Marianne 17-7-2022 21:26:18
Heel Goed

Stoepkrijt 7 kleuren
Stoepkrijt 7 kleuren

Mooie kleuren, fijn dat het duurzaam is en dat het niet vlekt op de handen!

Marianne 17-7-2022 21:12:55
Heel Goed

Mest Best - Natuurlijk EM actief  - 23kg
Mest Best - Natuurlijk EM actief - 23kg

Very rich organic mix, full of plant-nourishing ingredients, perfect for amending any soil medium!

Jude 17-7-2022 14:08:23
Heel Goed

Scheermesjes - Biocomposiet - 5 stuks
Scheermesjes - Biocomposiet - 5 stuks

Kwalitatief hele goede mesjes! Door de 3 mesjes is dit scheermesje net scherper dan mijn voormalige wegwerp-mesjes van Hema & Etos. Goed resultaat, fijn grip en geen wondjes.

Eef 12-7-2022 16:26:18
Heel Goed

Water besparende handdouche 5 l/m
Water besparende handdouche 5 l/m

Hoi, Is dit anti-kalk?

Nada 11-7-2022 15:10:47
Heel Goed

Tuinaarde - Biologisch
Tuinaarde - Biologisch

Mooi product, heel goed voor het bodemleven en voor gezonde planten. Ik beveel deze tuinaarde of compost altijd aan mijn opdrachtgevers aan om de bodem mee te verbeteren .

Hyjacinta tuinontwerp 7-7-2022 18:29:10
Heel Goed

Powerstation Cayman - accu
Powerstation Cayman - accu

Hoe lang werkt een vol opgeladen accu? Stel ik wil computeren met een stekker, of tv kijken met een stekker?

C. Keur 5-7-2022 16:16:16
Heel Goed

Waterbesparende douchekop chroom
Waterbesparende douchekop chroom

Zeer sterke en goede, waterbesparende douchekop, lekker handzaam en klein. We gebruiken hem al jaren!

vivo 2-7-2022 21:57:59
Heel Goed

Deodorant - Lemon Leaves
Deodorant - Lemon Leaves

Hele goede werkzame deo!

Frauke 2-7-2022 18:34:00
Heel Goed

Maril Binnenmuurverf - Op kleur gemaakt
Maril Binnenmuurverf - Op kleur gemaakt

De kleur is erg mooi en de verf is makkleijk aan te brengen! alleen de verf hecht niet goed aan de muur. mogeliik ligt dit aan de ondergrond want bij een andere lichtere kleur hebben we dit probleem niet gehad.

Inge 28-6-2022 22:35:58
Gaat wel

Biomix ATM Outdoor reiniger 5ltr.
Biomix ATM Outdoor reiniger 5ltr.

Hier ben ik nog eens, mijn revieuw van een maand geleden zou 7 dagen 'in quarantaine' geplaatst worden omdat hij negatief was, en dan toch gepubleceerd worden, maar ik zie nog altijd niets. Biomix heeft bij mij niks bereikt, en ik heb er zelfs meer van gebruikt dan aangegeven. Alles blijft bij het oude (groen, grauw, vuil) Dus het wordt schrobben met dit dure materiaal

Koenraad Lefebvre 28-6-2022 15:11:16
Slecht

Innostar afwasbaar - Wit
Innostar afwasbaar - Wit

Ik heb het in de zomer van 2018 in mijn huiskamer gebruikt en alles is nu nog stralend wit, alsof ik het gisteren geverfd heb. Er gaat niks boven Keim verf. Mijn huis aan de buitenkant is er ook mee gedaan in 2015. Ook nog altijd stralend wit.

Viviënne Crutzen 28-6-2022 07:37:21
Heel Goed

GFT Papieren zak - 50st. van 10L
GFT Papieren zak - 50st. van 10L

Altijd tevreden met toegezonden product

Ton Schoolenaar 25-6-2022 17:51:14
Goed

Smart stekker -Stroom meter Belgische aansluiting
Smart stekker -Stroom meter Belgische aansluiting

Werkt perfect, kan niet beter.

Sinnaeve Danny 25-6-2022 12:45:01
Heel Goed

BBQ blokjes cocos - 2 dozen
BBQ blokjes cocos - 2 dozen

Al tijden zeer tevreden over deze briketten. Gebruik ze zowel voor hot and fast als voor low and slow

Harry 24-6-2022 18:59:32
Heel Goed

Douchecoach - LCD Showertimer 5min.
Douchecoach - LCD Showertimer 5min.

Wat een slecht product. Je kunt hem niet uitzetten. Na drie weken was de batterij leeg en belandde hij in de kast. Na een maand bleek hij het weer te doen, maar voor maar een paar dagen. Toen was hij weer leeg. Daarna ging de batterij lekken en heb ik hem naar de milieustraat gebracht. Waardeloos en vervuilend ding dus

Bluestreak 22-6-2022 08:12:44
Slecht

Shampoo bar - Volume & Strength
Shampoo bar - Volume & Strength

Paar veschillende shampoo blokken geprobeerd, maar deze is echt top! Schoon en zacht/luchtig haar zonder dat het droog is. Heel fijn :)

Saskia 11-6-2022 20:11:33
Heel Goed

Bio afbreekbare afvalzakken 5 liter - 20 stuks
Bio afbreekbare afvalzakken 5 liter - 20 stuks

Prima bakje, jammer dat de deksel los is en niet scharniert

Marc 9-6-2022 20:48:25
Goed