header

Isovlas

Totaal 6 productenPagina 1 van 1

Isovlas vezel isolatie - PL40 - per pak

Isovlas

9,46 per m2

Ondervloer - Soundfelt vlas

Isovlas

4,65 per m2

Reno TG Elegant

Isovlas

72,88 per m2

Reno TG Elegant - Afdekplint - 260 x 7cm

Isovlas

120,33

Spinvliesdoek - Dampopen

Isovlas

4,44 per m2

Vlasisolatie mes

Isovlas

33,50

Isovlas

Ben jij op zoek naar een milieuvriendelijk en duurzaam isolatiemateriaal? Dan mag isovlas niet ontbreken op je lijstje. Dit materiaal bestaat voor het grootste deel uit restmateriaal van de vlasplant, waar linnen van wordt gemaakt. Doordat alle bestanddelen van vlas worden gebruikt ('vierkantsverwaarding') is er geen afval en dat maakt isovlas heel geschikt voor de circulaire bouw. Goed om te weten: isovlas is een producent van vlaswol. Vlaswol en isovlas zijn dus hetzelfde.

De voordelen van isovlas

  • Uitstekende vochtregulatie
  • Winterwarm en zomerkoel
  • Maximale geluidsisolatiie
  • Gezond binnenklimaat

Hoe gebruik je isovlas?

Isovlas is bij Eco-Logisch verkrijgbaar in plaatdiktes van 40 tot 180 mm. Zo vind je bij ons altijd de juiste dikte voor jouw klus. Met het speciale isovlasmes (ook verkrijgbaar bij Eco-Logisch!) snijd je de platen heel eenvoudig op maat. Doordat dit mes geen tandjes heeft is het heel geschikt voor isovlas.

Je kunt isovlas gebruiken voor onder andere:

  • het na-isoleren van je dak, tussen de gordingen of op het dakbeschot
  • het isoleren van houtskeletbouwwanden
  • het isoleren van metalstudwanden
  • het isoleren van je beganegrondvloer
  • het isoleren van je plafond

Ben je op zoek naar een warmte-isolerende geluidsreducerende ondervloer voor onder je parket- of laminaatvloer? Kijk dan ook eens naar SoundFelt van Isovlas.

Eco-Logisch: hét adres voor je isovlas

Ben je helemaal overtuigd van de voordelen van isovlas en wil je dit materiaal zelf ook gebruiken in je woning? Bestel je isovlas platen dan in onze webshop en laat ze thuisbezorgen. Vandaag nog ophalen in Amsterdam kan natuurlijk ook!

Wil je eerst nog wat meer weten over dit materiaal? Neem dan contact met ons op en je krijgt op werkdagen binnen 48 uur (maar meestal veel sneller) antwoord. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze showroom om onze isovlas platen in het echt te bekijken en je vragen te stellen.