Fermacell

Totaal 17 productenPagina 1 van 1

Afsteek mes met telescoop stok

Fermacell

142,78

Brede spatel - spachtelmes - 25 cm

Fermacell

16,40

Eenmans gipsvezelplaat 10mm - rechte kanten 150x100

Fermacell

13,10 per m2

Fermacell - Snelbouwschroef 3,9x22 - 1000 stuks

Fermacell

23,53

Gaasband AK - 60 mm - zelfklevend rol 45 m

Fermacell

16,95

Glasvlies Wapeningband 70mm rol 50m

Fermacell

16,70

Kant en Klaar Finish - 12Kg

Fermacell

66,31

Platenvoorsnijmes

Fermacell

15,69

Rolpleister 10KG

Fermacell

70,64

Snelbouwschroef

Fermacell

41,01

Snelbouwschroef

Fermacell

29,22

Snelbouwschroeven

Fermacell

42,65

Vloerelementen Montagelijm

Fermacell

25,65

Voegengips

Fermacell

18,15

Voegengips

Fermacell

37,34

Voegenlijm - worst 580ml

Fermacell

25,11

Voegenlijm 310ml

Fermacell

26,38

Fermacell producten

Ga je klussen in huis en wil je hiervoor ecologisch verantwoorde materialen gebruiken? Dan zijn de producten van Fermacell interessant voor jou. Deze producten bevatten niet alleen geen chemische toevoegingen, maar zijn ook nog eens 100% recyclebaar. Bovendien staan de gipsvezelplaten bekend om hun hoge brandwerendheid en dragen ze bij aan een aangenaam en gezond klimaat in jouw huis.

Wat is Fermacell?

Fermacell is de merknaam van verschillende ecologisch verantwoorde en 100% recyclebare producten voor de woningbouw. Het bedrijf staat vooral bekend om de Fermacell-platen die gemaakt worden van gips (een natuurlijk materiaal), gerecyclede papiervezels en water.

Andere producten van Fermacell zijn ecologische isolatiekorrels waarmee je holle ruimtes in bijvoorbeeld je vloer of dak kunt opvullen en egalisatiekorrels waarmee je oneffenheden in je vloer kunt gladstrijken.

Bestel je Fermacell-producten bij Eco-Logisch

Ben je enthousiast geworden over Fermacell en wil je deze producten zelf ook gebruiken in je woning? Bestel online en laat je Fermacell-producten thuisbezorgen of kom je bestelling ophalen in onze vestiging in Amsterdam. Dat kan vaak al binnen 1 uur nadat je je bestelling geplaatst hebt.

Heb je eerst nog een vraag? Neem dan contact met ons op en je krijgt op werkdagen binnen 48 uur (maar vaak veel sneller) antwoord. Je bent ook van harte welkom in onze showroom om onze Fermacell-producten in het echt te bekijken.

Veelgestelde vragen

Het verschil tussen Fermacell en gipsplaten zit vooral in de materialen en de milieu-impact. Omdat Fermacell grotendeels van gerecyclede materialen gemaakt is, is de milieu-impact van Fermacell een stuk lager dan die van gipsplaten. Bovendien scoort Fermacell qua geluidsdemping, brandveiligheid en vochtbestendigheid beter. 
Fermacell staat bekend om zijn brandwerende eigenschappen. De brandwerendheid verschilt per type materiaal en is ook afhankelijk van de dikte van het materiaal. Hoe dikker, hoe brandwerender. Bij elk product vind je informatie over de brandwerendheid. 
De producten van Fermacell zijn van natuurlijke materialen gemaakt en ze zijn 100% recyclebaar. Ze hebben dus een veel lagere impact op het milieu dan vergelijkbare producten van andere fabrikanten.