Isolatiefolie

Totaal 6 productenPagina 1 van 1

Venster-Isolatiefolie - 1,57 x 1,20 m (3,75 m²)

Ecosavers

9,49

Venster-isolatiefolie - 1,7 x 1,5

Fix-o-moll

9,99

Venster isolatiefolie - Thermo Cover - 1,7m x 1,5m

Tesa

v.a. 13,49
2 uitvoeringen

Venster isolatiefolie - Thermo Cover - 4,0m x 1,5m

Tesa

v.a. 20,99
2 uitvoeringen

Vensterbankfolie - Wit/Zilver - 20cm x 5m

Tonzon

v.a. 11,19
2 uitvoeringen

Vensterbankfolie - Wit/Zilver - 30cm x 5m

Tonzon

v.a. 15,99
2 uitvoeringen

Venster isolatiefolie

Als je in een ouder huis met enkel glas woont, merk je dat goed in de winter. De kou dringt binnen via je ramen en dat is niet alleen oncomfortabel, maar zorgt ook dat je meer moet stoken. Met venster isolatiefolie kun je op een makkelijk en goedkope manier het warmteverlies van je ramen tot wel 50% verminderen. Bij ons vind je venster isolatiefolie van EcoSavers, Tesa en Fix-o-moll.

Hoe werkt venster isolatiefolie?

Venster isolatiefolie is een doorzichtige isolatiefolie speciaal voor ramen van enkel glas. Je spant de folie over je raam heen en plakt het vast op het kozijn. Zo ontstaat er een warmte-isolerend luchtkussen tussen de folie en het raam. Hierdoor gaat er tot wel 50% minder warmte verloren. Het isolerende effect van venster isolatiefolie is vergelijkbaar met dat van dubbel glas. Ook vermindert het vervelende condensvorming op je ramen.

Wat zijn de voordelen van venster isolatiefolie?

  • Een warmer huis
  • Een lagere energierekening
  • Minder condensvorming
  • Eenvoudige montage
  • Kleine investering

Hoe breng je venster isolatiefolie aan?

Het aanbrengen van venster isolatiefolie is heel eenvoudig. Het enige dat je er voor nodig hebt is een gewone haarföhn. Door met de föhn op de folie te blazen wordt de folie glad en strak tegen het raam gespannen. Je bevestigt de folie met de meegeleverde dubbelzijdige tape. Je plakt de tape niet op het raam, maar aan de binnenkant van het raamkozijn. Zorg dat het raam en het kozijn goed schoon en vetvrij zijn voordat je de venster isolatiefolie aanbrengt.

Venster isolatiefolie bestellen bij Eco-Logisch

Venster isolatiefolie bestel je snel en makkelijk bij Eco-Logisch. Je kunt op verschillende manieren veilig betalen en krijgt altijd 30 dagen bedenktijd vanaf het moment dat je jouw bestelling ontvangt. Vragen? Onze helpdesk staat altijd klaar om je van dienst te zijn.