Waterbesparend toilet

Totaal 3 productenPagina 1 van 1

Stortbak verkleiner - Save A Flush

3,-

Waterbespaarder - toilet

4,49

Regenwatersysteem - JustNimbus

2.699,-

Waterbesparend toilet

Je gewone toilet omtoveren in een waterbesparend toilet is een eenvoudige manier om thuis water te besparen. Bij ons vind je betaalbare accessoires waarmee je flink bespaart op het water waarmee je je toilet doorspoelt. Hierdoor gaat je maandelijkse waterrekening omlaag terwijl je je steentje bijdraagt aan een beter milieu.

Water besparen op het toilet

We gebruiken thuis gemiddeld 130 liter drinkwater per persoon per dag. Daarvan spoelen we een kwart door het toilet. Per spoelbeurt is dat ongeveer 10 liter water. Je kunt natuurlijk je kleine boodschap minder vaak doorspoelen, maar dit betekent dat je je toilet grondiger moet schoonmaken en dat heeft uiteindelijk meer impact op het milieu. Kies daarom voor een waterbespaarder of stortbakverkleiner.

Eenvoudig je toilet omtoveren in een waterbesparend toilet

Er zijn een aantal makkelijke en betaalbare manieren om te zorgen dat je toiletgebruik een stuk minder water kost. Bij ons vind je waterbesparende accessoires waarmee je water bespaart zonder een nieuw toilet te hoeven kopen.

Waterbespaarder voor een waterbesparend toilet

Door een waterbespaarder te installeren gebruik je niet meer water dan strikt noodzakelijk is. Je monteert de waterbespaarder van EcoSavers aan de vlotter in je stortbak. Zodra je bij het doortrekken de spoelknop loslaat, zorgt de waterbespaarder dat de waterstroom onmiddellijk stopt.

Stortbakverkleiner voor een waterbesparend toilet

Door een stortbakverkleiner in de stortbak van je toilet te plaatsen, verminder je op een makkelijke manier de hoeveelheid water per spoelbeurt. Met de Save-a-Flush van Dry Planet bespaar je dagelijks ongeveer 13 liter water. Op jaarbasis loopt dat op tot gemiddeld 4800 liter.

Waterbesparend toilet bestellen bij Eco-Logisch

Eco-Logisch is jouw betrouwbare webwinkel voor al je ecologische producten. Ook producten voor een waterbesparend toilet bestel je snel en makkelijk bij Eco-Logisch. Je betaalt op een eenvoudige en veilige manier. Als je voor 15:00 uur bestelt, word je bestelling vaak al de volgende dag thuis bezorgd.