Isolatiemes

Totaal 4 productenPagina 1 van 1

Isolatie mes

Eco-Import

24,50

Isolatie mes - Houten handvat

Eco-Import

18,50

Isolatie mes - Kunststof handvat

Eco-Import

14,50

Vlas isolatie mes

Isovlas

33,50

Isolatiemes

Elke hobbykok weet dat het juiste mes een wereld van verschil maakt in de keuken. Als het om isolatiemateriaal gaat, is dat niet anders. In principe is isolatiemateriaal niet dusdanig hard dat je er niet met een vlijmscherp keukenmes doorheen kunt snijden, maar wij raden dit af.

Een professioneel isolatiemes is namelijk speciaal ontworpen om isolatiemateriaal op maat te snijden. Dat werkt net even iets lekkerder en geeft garandeert een beter eindresultaat.

Voor sommige soorten isolatiemateriaal heb je een recht mes nodig dat speciaal voor deze materialen is ontworpen. Voor andere materialen heb je een zaagbeweging nodig en kun je dus weer beter voor een isolatiemes met zaagtanden kiezen. Ook de dikte van je isolatiemateriaal is nog van invloed op je keuze voor het meest geschikte mes.

Door het juiste mes te gebruiken loop je niet het risico dat je het isolatiemateriaal splijt, in plaats van het door te snijden. Of dat je zo veel druk moet uitoefenen om door het materiaal heen te komen dat je de isolatie platdrukt.

Isolatiemes van Friedr. Dick

De isolatiemessen van Friedr. Dick zijn het paradepaardje in ons assortiment. Dit Duitse bedrijf bestaat al sinds 1778 en staat bekend om zijn hoogwaardige (slagers)messen en gereedschappen met en zonder kartelranden. Je kunt ze gebruiken om verschillende isolatiematerialen op maat te snijden.

Isolatiemes van Isovlas

Het isolatiemes van Isovlas is speciaal ontwikkeld voor het op maat snijden van Isovlas PL isolatieplaten. Dit mes heeft namelijk geen tandjes, terwijl andere messen dat wel hebben. Dat maakt het heel geschikt voor Isovlas.

Eco-Logisch: hét adres voor jouw isolatiemes

Wil jij zelf aan de slag met het isoleren van je woning en ben je nog op zoek naar een speciaal isolatiemes? Bestel 'm dan in onze webshop en laat 'm thuisbezorgen. Of haal je bestelling vandaag nog op in Amsterdam.

Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op en je krijgt op werkdagen binnen 48 uur (maar vaak veel sneller) antwoord. Of kom een keer langs in onze showroom om onze isolatiemessen en -zagen in het echt te bekijken.


Veelgestelde vragen

Dit geeft wel het beste resultaat, omdat isolatiemessen speciaal zijn ontwikkeld om door isolatiemateriaal heen te snijden.
Dat hangt van je materiaal af. Voor Isovlas PL isolatieplaten ligt het isolatiemes van Isovlas voor de hand, maar voor bijvoorbeeld flexibele isolatiematerialen zoals schapenwol en Métisse is een mes zonder kartels zeer geschikt. Wij hebben zowel messen met als zonder kartels in ons assortiment.