We zijn open voor Click & Collect - Verfmengen - Showroom op afspraak. Lees hier meer
img img img

Sasuga Isolatie Mes in Holster

Merk: Silky

€ 87,08 per stuk incl. btw
Aantal

- Uit het assortiment -

Gratis verzonden!

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Japan
Land van herkomst: Japan

Bekijk hier meer producten van het merk SilkySilky logo
Artikelnummer : 4903585560340

Silky Sasuga isolatiezaag, ergo veredelt isolatiemes. Voor het perfect op maat krijgen van isolatiemateriaal. Zie het tabblad 'Foto / Film' voor een filmpje om te zien hoe de zaag verschillende soorten isolatiemateriaal te lijf gaat.

  • Inclusief holster
  • Afmetingen zaagblad: ongeveer 35 x 12,5 cm

Product info

Het blad is gemaakt van SK-4 staal (SAE 1095C), een staalsoort met een hoog koolstofgehalte en daardoor zeer slijtvast. Op het oppervlakte van het blad is een chroomlaag aangebracht. Dit weert roest en harsaanslag en zorgt ervoor dat alle positieve eigenschappen van de zaag, gedurende het gebruik, in stand blijven.

Onderhoud:

Het Silky zaagblad moet schoon gehouden worden, anders gaat de zaagwerking verloren. Hars lost op in olijvenolie en dit is dan ook een effectieve, milieuvriendelijke manier om het blad te reinigen. Let er wel op dat als u agressievere middelen gebruikt deze het rubber van de handgrepen kunnen aantasten.

Milieu informatie

Sinds 1919 is Um:Kogyo Inc in Japan gespecialiseerd in het produceren van handzagen. Door de jarenlange ervaring hebben zij een wereldwijde reputatie van beste handzagen voor zowel de snoei- als de houtbewerkingsector opgebouwd. Steeds wordt met uiterste zorg de hoogste kwaliteit zagen geproduceerd en nieuw ontwikkeld naar de behoeftes van de consument.

De zaagbladen zijn gemaakt om een leven mee te gaan. Mocht het toch onbruikbaar worden dan kan het zaagblad vervangen worden en hoeft de houder niet weggegooid te worden.

Films


Silky

Silky zagen kunnen iedere klus aan: meubels maken, bomen zagen en met de pocket editie het gewone hobbyen. Sterk en met vervangbaar blad zodat je eindeloos door kunt zagen.

Silky
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Gaat wel


Bij ons werkte het juist niet bij Isovlas. Het kwam er gewoon niet doorheen. Isovlas 'gewoon' met een broodmes (van nog geen 10 euro) of cirkelzaag gedaan. Dat ging prima.

Reinoud
Heel Goed


Geweldig apparaat. Gebruikt voor isovlas. Het mes van isovlas werkt niet goed, maar dit wel. Wel snel bot (????) maar met de scharpener ook weer snel scherp. Het zaagt niet, het snijd. Had ik jaren eerder moeten hebben

Dirk Kistemaker

Sasuga Isolatie Mes in Holster

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: