Onze winkel in Amsterdam is gesloten. Afhalen van online bestellingen is wel mogelijk.

Tescon primer RP - 1L

Merk: Proclima

€ 24,53 per stuk incl. btw
Aantal
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Bekijk hier meer producten van het merk ProclimaProclima logo
Artikelnummer : 4026639114495

Op­los­mid­del­vrije pri­mer voor o.a. Tescon Vana tape. Dro­gen niet no­dig, direct te gebruiken.

Voordelen
  • Dro­gen niet no­dig - Ver­lij­ming kan bij ab­sor­be­ren­de on­der­gron­den di­rect in de voch­ti­ge pri­mer ge­schie­den.
  • Diep pe­ne­tre­ren­de pri­mer, bij­zon­der goe­de ver­ste­vi­ging
  • Ook toe­pas­baar op voch­ti­ge on­der­grond
  • Ver­wer­king ook bij vorst mo­ge­lijk
  • Com­bi­neer­baar met al­le pro cli­ma-kleef­ban­den
  • Op­los­mid­del­vrij
 
Toepassing
Hecht­pri­mer voor hout, hout­ve­zel­pla­ten, met­sel­werk, pleis­ter en be­ton ter ver­be­te­ring van de on­der­grond voor de aan­slui­ten­de ver­lij­ming met pro cli­ma kleef­band TES­CON No.1, TES­CON VA­NA, TES­CON PRO­FIL en de EX­TO­SE­AL Fa­milie.

 
Ondergronden
Voor­af­gaand aan het aan­bren­gen van de pri­mer moe­ten on­der­gron­den met een be­zem wor­den ge­veegd of met een doek wor­den ge­rei­nigd. On­ge­schikt voor het aan­bren­gen van pri­mer zijn be­vro­ren en door­week­te on­der­gron­den. Er mo­gen geen af­sto­ten­de stof­fen op de on­der­grond aan­we­zig zijn (bijv. vet­ten of si­li­co­nen).
 
Al­le mi­ne­ra­le op­per­vlak­ken (bijv. pleis­ter­werk of be­ton) en (ou­de) on­der­gron­den van hout kun­nen wor­den voor­be­han­deld. Ver­der is het mo­ge­lijk om po­reu­ze ma­te­ri­a­len zo­als hout­ve­zel­­pla­ten te ver­ste­vi­gen.

Dif­fu­sie­open, ab­sor­be­ren­de on­der­gron­den (bijv. hout­ve­zel­pla­ten) mo­gen enigs­zins voch­tig zijn. De be­tref­fen­de kleef­band kan di­rect in de nog voch­ti­ge pri­mer wor­den ver­lijmd. De uit­ein­de­lij­ke hech­ting wordt pas in dro­ge toe­stand be­reikt. Even­tu­eel zijn be­scher­men­de maat­re­ge­len (bijv. af­dek­ken) aan te be­ve­len. De nog niet vol­le­dig ge­droog­de pri­mer moet te­gen weer en wind wor­den be­schermd.
 
Wan­neer op re­la­tief dich­te, niet-ab­sor­be­ren­de on­der­gron­den (bijv. be­ton) dif­fu­sier­em­men­de bu­tyl­rub­ber­kleef­band (bijv. BU­DAX TOP of EX­TO­SE­AL …) wordt ver­lijmd, moet de pri­mer vóór het aan­bren­gen van de kleef­band eerst vol­le­dig dro­gen.
 
Bij de grond­laag voor de aan­sluit­lijm mag uit­slui­tend OR­CON CLAS­SIC of OR­CON LI­NE wor­den ge­bruikt. Pri­mer en OR­CON CLAS­SIC moe­ten vol­le­dig (1-2 da­gen) dro­gen (droog­pro­ce­dé) voor­dat het ba­nen­ma­te­ri­aal wordt ver­lijmd.

Product info

Gegevensblad TESCON PRIMER RP.pdf

Films


Proclima

Als dakpannen en onderdak worden vernieuwd, is het tijd de isolatie en luchtdichting aan de actuele eisen aan te passen. Het voordeel bij de Sub-and-Top-plaatsing: de werkzaamheden kunnen volledig van buitenaf worden uitgevoerd. De bekleding aan ruimtezijde blijft behouden en gebruikers hoeven hun woonruimte tijdens de renovatie niet te ontruimen - wat juist bij werkzaamheden aan huurpanden vaak een doorslaggevend criterium is

Proclima
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Aannemersprijs
Ben je een aannemer met Kvk en BTW nummer, vraag dan hier een offerte aan. Je ontvangt binnen 24 uur een prijsopgave.

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

Tescon primer RP - 1L

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: