Tweede pinksterdag zijn wij gesloten. Leveringen hebben hierdoor een kleine vertraging.

Tescon Vana Tape

Merk: Proclima

60,50 per rol incl. btw

Totaal per rol:
30 Meter

Zakelijk afnemer? Meld je aan voor de groothandel: eco-bouwers.nl
Aantal
Maak een keuze

- Binnenkort weer leverbaar -

Ontvang een email wanneer het product weer leverbaar is
Gratis verzonden!

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Bekijk hier meer producten van het merk Proclima
Proclima logo
Artikelnummer: 4026639150769

Bekijk alles van Proclima >
Bekijk meer: Folie & Tape >

Tescon vana van proclima is een alround tape voor het luchtdichtmaken van constructies, zowel binnen als buiten. 
 • All­round-kleef­band voor bin­nen en bui­ten, 6 maan­den vol­le­dig weers­be­sten­dig
 • Met goed aan­sluit­ba­re vlies­dra­ger, met de hand af­scheur­baar
 • Ook over­pleis­ter­baar
Toepassing
 • Bin­nen: lucht­dich­te ver­lij­ming van dam­p­rem­men en lucht­dich­tings­ba­nen even­als lucht­dich­te houtplaten en houtvezelplaten 
 • Bui­ten: lucht­dich­te ver­lij­ming van bui­ten­dak­se en re­no­va­ties­dam­p­rem­men en lucht­dich­tings­ba­nen. Voor het ver­krij­gen van wind­dicht­heid bij on­der­dak- en on­der­span­ba­nen en wand­be­tim­me­rings­fo­lies (bijv. pro cli­ma SO­LI­TEX). Wind­dich­te ver­lij­min­g van hout­pla­ten en houtvezelplaten als on­der­laag.
 • Al­le ver­lij­min­gen bin­nen en bui­ten zijn zo­wel on­der­ling als met aan­gren­zen­de glad­de, niet-mi­ne­ra­le bouw­ele­men­ten mo­ge­lijk (bijv. buis­door­voe­ren, ra­men in dak­vlak­ken)
Ondergronden
Maak de on­der­grond voor het ver­kle­ven stof­vrij met be­hulp van een be­zem, stof­doek of pers­lucht. Ver­lij­ming op be­vro­ren on­der­gron­den is niet mo­ge­lijk. Er mo­gen geen af­sto­ten­de stof­fen op de te ver­lij­men ma­te­ri­a­len aan­we­zig zijn (bijv. vet­ten of si­li­co­nen). On­der­gron­den moe­ten vol­doen­de droog en dra­gend zijn.
 
Een duur­za­me ver­lij­ming wordt be­reikt op al­le pro cli­ma bin­nen- en bui­ten­ba­nen, an­de­re dam­p­rem- en lucht­dich­tings­ba­nen (bijv. PE-, PA-, PP-, alu­mi­ni­um­fo­lies) even­als on­der­dak- of wand­be­tim­me­rings­ba­nen (bijv. PP en PET).
 
Ver­lij­min­gen en aan­slui­tin­gen zijn mo­ge­lijk op ge­schaafd en ge­lakt hout, har­de kunst­stof­fen of me­taal (bijv. bui­zen, ra­men enz.), har­de hout­pla­ten (spaan-, OSB- en BFU-, MDF- en hout­ve­zel-on­der­dak­pla­ten). Bij de ver­lij­ming van hout­­pla­ten en op glad­de mi­ne­ra­le on­der­gron­den is voor­be­han­de­ling met TES­CON PRI­MER RP ver­eist. Be­ton- of pleis­ter­on­der­gron­den mo­gen niet stoffen
 
De bes­te re­sul­ta­ten voor een vei­li­ge con­struc­tie wor­den op kwa­li­ta­tief hoog­waar­di­ge on­der­gron­den be­reikt. Er dient op ei­gen ver­ant­woor­de­lijk­heid te wor­den ge­con­tro­leerd of de on­der­grond ge­schikt is. Evt. zijn proef­ver­lij­min­gen aan te be­ve­len. Bij niet-dra­gen­de on­der­gron­den wordt voor­be­han­de­ling met TES­CON PRI­MER RP aan­be­vo­len.
 
Randvoorwaarden
De verlijmingen mogen niet op trek belast worden. 
Na het verlijmen van dampremmen moeten latten het gewicht van de isolatiestof opnemen. Verlijmingen evt. door steunlatten ondersteunen! 
Kleefbanden stevig vastwrijven. Voor voldoende tegendruk zorgen. Wind-, luchtdichte of regendichte verlijmingen zijn alleen realiseerbaar op plooivrij aangebrachte dampremmen. Te hoge ruimteluchtvochtigheid snel en consequent afzuigen. Evt. een bouwdroger plaatsen.

Product informatie

Gegevensblad TESCON VANA.pdf

 • Kleur: donkerblauw
 • Blootgesteld aan weersinvloeden: 6 maanden
 • Verwerkingstemperatuur: vanaf -10 °C
 • Temperatuurbestendigheid: bestendig van -40 °C tot +90 °C
 • Opslag: koel en droog

Films


Proclima

Als dakpannen en onderdak worden vernieuwd, is het tijd de isolatie en luchtdichting aan de actuele eisen aan te passen. Het voordeel bij de Sub-and-Top-plaatsing: de werkzaamheden kunnen volledig van buitenaf worden uitgevoerd. De bekleding aan ruimtezijde blijft behouden en gebruikers hoeven hun woonruimte tijdens de renovatie niet te ontruimen - wat juist bij werkzaamheden aan huurpanden vaak een doorslaggevend criterium is

Proclima
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:

Aannemersprijs
Ben je een aannemer met Kvk en BTW nummer, vraag dan hier een offerte aan. Je ontvangt binnen 24 uur een prijsopgave.

Bedrijfsnaam: Voornaam*: Achternaam*: E-mail adres*: Telefoonnummer*: Gewenste hoeveelheid*: Indicatie leverdatum: Bericht:

Tescon Vana Tape

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit