img img

ProClima Solitex Fronta Wa - dampopen folie - rol 1.50 x 50m

Merk: Proclima

€ 185,86 per stuk incl. btw
€ 2,48 per m2

Afmetingen per stuk lxbxh:
5000cm x150cm x0,01mm
Totaal per stuk:
75 m2
Aantal
Gratis verzonden!

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Bekijk hier meer producten van het merk ProclimaProclima logo
Artikelnummer: 4026639010612

Solitex Fronta WA is een dampopen folie (3-laags), speciaal voor verticale gevels. De folie maakt de constructie wind- en waterdicht, maar garandeerd een goed
damptransport van binnen naar buiten. 

Door de dampdiffuse werking kan de folie rechtstreeks op de muurconstructies geplaatst worden. Om de wind- en luchtdichting te garanderen dienen de banen, geplaatst op de wandbetimmering, afgekleefd te worden met de kleefbanden pro clima Tescon. De afstand tussen de folie en de gevel moet minstens 2 cm bedragen. Hoge scheurvastheid rond spijkers.

Voor de plaatsing is er geen onder- of bovenzijde voorgeschreven.

Randvoorwaarden
De horizontale plaatsing geniet de voorkeur gezien de watergeleiding in de bouwfase. Er mogen geen bevestigingen worden aangebracht in gebieden waar verzameld water wordt afgevoerd.
 
Er dienen aanvullende maatregelen te worden genomen tijdens de bouwfase (bijv. afdekken) bij bewoonde of of andere objecten die speciale bescherming vereisen. Afdekken dient ook bij langdurige werkonderbrekingen te worden overwogen.

Product informatie

  • Dikte: 0,45 ±0,05 mm
  • Dampdiffusieweerstandsgetal µ:  110
  • sd-waarde: 0,05 ±0,02 m
  • Blootgesteld aan weersinvloeden: 3 maanden

Gevels met open voeg? Let op!
Om de duurzaamheid van deze toepassing te garanderen, volgt pro clima sinds 1 februari 2014 een strengere norm voor UV bestendigheid. Daardoor wordt enkel nog de Solitex Fronta Quattro gegarandeerd voor deze toepassing (open voeg tot 35mm, 6 maanden weersbestendig).
 
De Solitex Fronta WA voldoet niet aan deze norm en wordt enkel gegarandeerd als wandbescherming en winddichting achter een gesloten gevelbekleding.

Open voeg?
Bij een open voeg gevelbetimmering, is er een open ruimte (voeg) tussen de planken. Je kijkt in dat geval vanaf buiten op de folie, tussen de geveldelen heen.  


Proclima

Als dakpannen en onderdak worden vernieuwd, is het tijd de isolatie en luchtdichting aan de actuele eisen aan te passen. Het voordeel bij de Sub-and-Top-plaatsing: de werkzaamheden kunnen volledig van buitenaf worden uitgevoerd. De bekleding aan ruimtezijde blijft behouden en gebruikers hoeven hun woonruimte tijdens de renovatie niet te ontruimen - wat juist bij werkzaamheden aan huurpanden vaak een doorslaggevend criterium is

Proclima
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Aannemersprijs
Ben je een aannemer met Kvk en BTW nummer, vraag dan hier een offerte aan. Je ontvangt binnen 24 uur een prijsopgave.

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

ProClima Solitex Fronta Wa - dampopen folie - rol 1.50 x 50m

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:Kies een kleur

Deze verfkleuren worden gemaakt met natuurlijke pigmenten. Afhankelijk van de gebruikte pigmenten kan de prijs verschillen.

Klik op de kleur om deze te bestellen en de prijs te zien.Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit