Pavatape - Enkelzijdig

Merk: Pavatex

78,08 per stuk incl. btw
€ 3,12 per Meter

Totaal per stuk:
25 Meter

Zakelijk afnemer? Meld je aan voor de groothandel: eco-bouwers.nl
Aantal
Maak een keuze

- Voorlopig niet leverbaar -

Ontvang een email wanneer het product weer leverbaar is
Gratis verzonden!

Levertijd: 3 werkdagen

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Zwitserland
Land van herkomst: Zwitserland

Bekijk hier meer producten van het merk Pavatex
Pavatex logo
Artikelnummer: 2700000017753

Bekijk alles van Pavatex >
Bekijk meer: Folie & Tape >

Voor het waterdicht, weers- en UV-bestendig afdichten van (eind)naden en doorvoeringen van PAVATEX (dak)isolatieplaten. Bij de toepassing op houtvezel isolatieplaten en andere poreuze of minerale ondergronden moet er altijd voorgestreken worden met PAVAPRIM.

Product informatie

pavaflex_en_pavafix.pdf

  • Acryllijm op PE-draagfolie
  • Dikte: 0,27 mm
  • Rol: 150 mm x 25 meter

Zeer geschikt voor het luchtdicht afplakken van constructief toegepast plaatmateriaal uit hout (PAVAPLAN, OSB enz.). Zeer hoge kleefkracht en uitstekende UV-, water- en verouderingsbestendigheid.
 


Pavatex

Pavatex houdt in zijn Zwitserse fabriek nog steeds vast aan het 'natte procedé' in tegenstelling tot de meeste andere houtisolatieproducenten. Bij een natte productiemethode stoomt men houtvezels en het houteigen lignine dat daardoor vrijkomt, zal de vezels bij droging weer aan elkaar binden, als een natuurlijke lijm. Producten zoals Pavapor, Pavacoustic Brut, Isoroof, Diffutherm en Pavadentro worden allemaal op deze zeer biologische manier gemaakt. In de Franse fabriek te Golbey wordt alles gemaakt met een droge productiemethode. Hier worden dan ook PMDI-lijmen gebruikt als bindmiddel voor de platen. Dat heeft toch een aantal voordelen : het maakt het mogelijk platen te maken met een dikte tot 24cm en meer. Interessant als je met de isolatienormen van tegenwoordig wil meegaan. Bovendien is het productieproces net iets beter en dat merk je als klant aan de prijs. We kunnen intussen dan ook producten aanbieden van 20cm Isolair. sarkingdakplaat , PavawallGF bepleisterbare gevelisolatieplaten tot 24cm, Pavatherm universele platen tot 20cm.

Pavatex
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Aannemersprijs
Ben je een aannemer met Kvk en BTW nummer, vraag dan hier een offerte aan. Je ontvangt binnen 24 uur een prijsopgave.

Bedrijfsnaam*: Voornaam*: Achternaam*: E-mail adres*: Telefoonnummer*: Gewenste hoeveelheid*: Indicatie leverdatum: Bericht:

Pavatape - Enkelzijdig

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit