Spinvliesdoek - Dampopen

Merk: Isovlas

332,75 per rol incl. btw
€ 4,44 per m2

Afmetingen per stuk:
5000cm x150cm x0,2mm
Totaal per rol:
75 m2

Zakelijk afnemer? Meld je aan voor de groothandel: eco-bouwers.nl
Aantal
Gratis verzonden!

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Hongarije
Land van herkomst: Hongarije

Bekijk hier meer producten van het merk Isovlas
Isovlas logo
Artikelnummer: 2700000047644

Bekijk alles van Isovlas >
Bekijk meer: Folie & Tape >

Deze rol Spinvlies folie past bij Isovlas en wordt door Isovlas geadviseerd .Het is vervelend en zeer kostbaar om achteraf te moeten constateren dat er onder de dakpannen e.d. een verkeerde folie is toegepast, waardoor condensatie ontstaat en er derhalve vocht problemen zijn. Dergelijke gevallen lijden over het algemeen tot dure en ingrijpende herstelwerkzaamheden die veel irritatie veroorzaken. Om te beginnen zal eerst een indeling gemaakt worden van de voorkomende type foli
 
Waterkerende dampdoorlatende folie
Dergelijke folies bestaan meestal uit kunststof en zijn voorzien van een kruislings aangebrachte wapening en micro-perforaties t.b.v. dampdoorlatendheid. Een andere minder voorkomende folie in deze categorie is de folie die uit een drietal lagen bestaat welke kruislings aan elkaar bevestigd zijn en die ook van een microperforatie voorzien zijn (zgn. kruislaminaat folie).
 
Spinvliesfolie
Door een speciale vezelconstructie (non woven) beschikt dit type folie over een hoge mate van dampdoorlaat en een beperkt vermogen vocht in zich op te slaan. Naast de dampdoorlatendheid zijn dergelijke folies ook in hoge mate waterkerend. De door ons geleverde spinvliesfolies hebben een opbouw de is voorzien zijn van een fijnmazige wapening waardoor de sterkte aanzienlijk toeneemt ten opzicht van andere folies.

Dampdichte folie 
Een dergelijke folie bestaat veelal ook uit kunststof (maar ook aluminium komt voor) en zijn geheel gesloten van structuur. In de volksmond worden dergelijke folies ook wel bestempeld met de naam ‘landbouwplastic’.
 
De paarse zijde moet aan de buitenkant worden geplaatst.

Product informatie

Isovlas_spinvlies_doek.pdf


Isovlas

Gezond bouwen - Isovlas natuurproducten uit herwinbare grondstof. De acceptatie van bijvoorbeeld VLAS als hoogwaardig isolatiemateriaal is er een mooi voorbeeld van Biobased bouwen. Met deze wetenschap zijn wij overtuigd van de kracht en de duurzame kwaliteit van vlas omdat vlas hernieuwbaar en herwinbaar is (snel groeiend), CO2 uit de atmosfeer haalt en opslaat,temperatuur- en vochtregulerend is. Het product geen schadelijke stofdeeltjes bevat en recyclebaar is

Isovlas
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Aannemersprijs
Ben je een aannemer met Kvk en BTW nummer, vraag dan hier een offerte aan. Je ontvangt binnen 24 uur een prijsopgave.

Bedrijfsnaam*: Voornaam*: Achternaam*: E-mail adres*: Telefoonnummer*: Gewenste hoeveelheid*: Indicatie leverdatum: Bericht:

Spinvliesdoek - Dampopen

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit