Spinvliesdoek - Dampopen 1,50 x 50M

Merk: Isovlas

€ 250,- per rol incl. btw
€ 3,33 per m2

Afmetingen per stuk lxbxh:
5000cm x150cm x0,2mm
Totaal per rol:
75 m2
Aantal
Gratis verzonden!

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Hongarije
Land van herkomst: Hongarije

Bekijk hier meer producten van het merk IsovlasIsovlas logo
Artikelnummer: 2700000047644

Deze rol Spinvlies folie past bij Isovlas en wordt door Isovlas geadviseerd .Het is vervelend en zeer kostbaar om achteraf te moeten constateren dat er onder de dakpannen e.d. een verkeerde folie is toegepast, waardoor condensatie ontstaat en er derhalve vocht problemen zijn. Dergelijke gevallen lijden over het algemeen tot dure en ingrijpende herstelwerkzaamheden die veel irritatie veroorzaken. Om te beginnen zal eerst een indeling gemaakt worden van de voorkomende type foli
 
Waterkerende dampdoorlatende folie
Dergelijke folies bestaan meestal uit kunststof en zijn voorzien van een kruislings aangebrachte wapening en micro-perforaties t.b.v. dampdoorlatendheid. Een andere minder voorkomende folie in deze categorie is de folie die uit een drietal lagen bestaat welke kruislings aan elkaar bevestigd zijn en die ook van een microperforatie voorzien zijn (zgn. kruislaminaat folie).
 
Spinvliesfolie
Door een speciale vezelconstructie (non woven) beschikt dit type folie over een hoge mate van dampdoorlaat en een beperkt vermogen vocht in zich op te slaan. Naast de dampdoorlatendheid zijn dergelijke folies ook in hoge mate waterkerend. De door ons geleverde spinvliesfolies hebben een opbouw de is voorzien zijn van een fijnmazige wapening waardoor de sterkte aanzienlijk toeneemt ten opzicht van andere folies.

Dampdichte folie 
Een dergelijke folie bestaat veelal ook uit kunststof (maar ook aluminium komt voor) en zijn geheel gesloten van structuur. In de volksmond worden dergelijke folies ook wel bestempeld met de naam ‘landbouwplastic’.
 
De paarse zijde moet aan de buitenkant worden geplaatst.

Product informatie

Isovlas_spinvlies_doek.pdf


Isovlas

Isovlas isolatiemateriaal is goed vochtregulerend en prettig om te verwerken. Gemaakt van plantaardige grondstoffen en daardoor zeer milieuvriendelijk.

Isovlas
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Aannemersprijs
Ben je een aannemer met Kvk en BTW nummer, vraag dan hier een offerte aan. Je ontvangt binnen 24 uur een prijsopgave.

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Spinvliesdoek - Dampopen 1,50 x 50M

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:Kies een kleur

Deze verfkleuren worden gemaakt met natuurlijke pigmenten. Afhankelijk van de gebruikte pigmenten kan de prijs verschillen.

Klik op de kleur om deze te bestellen en de prijs te zien.Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit