ADB folie - Damp-open folie voor buitenzijde

Merk: Pavatex

€ 269,53 per rol incl. btw
€ 3,59 per m2

Afmetingen per stuk lxbxh:
5000cm x150cm x2mm
Totaal per rol:
75 m2
Aantal
Dit product wordt apart verzonden door
Pavatex

bezorgkosten
Voor de producten van deze leverancier worden aparte verzendkosten berekend van
€ 85,- gratis vanaf € 1.000,-

Levertijd: 3 werkdagen

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Zwitserland
Land van herkomst: Zwitserland

Bekijk hier meer producten van het merk PavatexPavatex logo
Artikelnummer: 2700000041314

De PAVATEX ADB is een diffusie-open onderdakvlies met geïntegreerde zelfklevende stroken. Het vlies komt bovenop PAVATEX (dak)isolatieplaten, zoals ISOLAIR, PAVATHERM-PLUS, PAVATHERM, PAVATHERM-FORTE, PAVATHERM-COMBI enz.
 
De langsnaden worden afgetaped met de geïntegreerde zelfklevende stroken. De horizontale naden worden met PAVATAPE 20 afgetaped. De schroeven en nagels worden met PAVAFIX SN BAND afgetaped. Eindnaden en doorvoeringen van het vlies worden afgetaped met PAVATEX afdichtingsproducten.
 
PAVATEX ADB is bij mechanische bevestiging 3 maanden weerbestendig.
 

Product informatie

PAVATEX_ADB.pdf

PAVATEX ADB vlies komt bovenop PAVATEX houtvezel(dak)isolatieplaten, zoals ISOLAIR, PAVATHERM, PAVATHERMPLUS, PAVATHERM-COMBI PAVATHERMFORTE enz. Voor het aftapen van de langsnaden gebruikt men de geïntegreerde zelfklevende stroken. De horizontale naden worden met PAVATAPE 20 afgetaped, om een goede lucht-, stof- en water-dichte verbinding te verkrijgen.Het PAVATEX ADB vlies is bij mechanische bevestiging 3 maanden weerbestendig.De schoeven en spijkers worden afgetaped met PAVAFIX SN BAND.
  • Afmetingen: 50m x 1,5m
  • Dampweerstand: (SD) 0,03
  • Ook toepasbaar op niet geïsoleerde dakoverstekken (hout)
  • wind-, water- en slagregendicht
  • 3 maanden weerbestendig
  • voorzien van markeringen als snijhulp


Pavatex

Pavatex houdt in zijn Zwitserse fabriek nog steeds vast aan het 'natte procedé' in tegenstelling tot de meeste andere houtisolatieproducenten. Bij een natte productiemethode stoomt men houtvezels en het houteigen lignine dat daardoor vrijkomt, zal de vezels bij droging weer aan elkaar binden, als een natuurlijke lijm. Producten zoals Pavapor, Pavacoustic Brut, Isoroof, Diffutherm en Pavadentro worden allemaal op deze zeer biologische manier gemaakt. In de Franse fabriek te Golbey wordt alles gemaakt met een droge productiemethode. Hier worden dan ook PMDI-lijmen gebruikt als bindmiddel voor de platen. Dat heeft toch een aantal voordelen : het maakt het mogelijk platen te maken met een dikte tot 24cm en meer. Interessant als je met de isolatienormen van tegenwoordig wil meegaan. Bovendien is het productieproces net iets beterkoop en dat merk je als klant aan de prijs. We kunnen intussen dan ook producten aanbieden van 20cm Isolair sarkingdakplaat , PavawallGF bepleisterbare gevelisolatieplaten tot 24cm, Pavatherm universele platen tot 20cm.

Pavatex
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Aannemersprijs
Ben je een aannemer met Kvk en BTW nummer, vraag dan hier een offerte aan. Je ontvangt binnen 24 uur een prijsopgave.

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Algemene vraag


Is deze folie ook per m2 te bestellen? Ik zie de prijs per m2 wel aangegeven, maar niet hoe ik hiervoor een bestelling plaats. Een rol is mij wat veel, ik heb ca 15m2 nodig.

hester
Algemene vraag

Goedemorgen Hester. Deze vraag kun je het best aan Pavatex zelf vragen: https://www.pavatex.com/

Eco

Reactie


Beste Wolter, Dat is mogelijk. De buitenste folie zorgt ervoor dat er geen tocht is (luchtdichting), dat het waterdicht wordt, maar je houd hiermee wel de damp openheid naar buiten. Je moet dan juist aan de binnenzijde GEEN dampdichte folie plaatsen. Groet Bart

Bart
Algemene vraag


Kun je pavatex dampopen folie gebruiken aan de buitenkant van een ouderwets houten plankendak (plankdoorsnede 90-20 mm ), dus onder de panlatten met aan de binnenzijde van het dak ingeblazen celluloseisolatie zonder een dampremmende folie aan de binnenkant? En welke voordelen zou het in zo'n geval hebben? Dank alvast, Wolter.

wolter vos

ADB folie - Damp-open folie voor buitenzijde

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:Kies een kleur

Deze verfkleuren worden gemaakt met natuurlijke pigmenten. Afhankelijk van de gebruikte pigmenten kan de prijs verschillen.

Klik op de kleur om deze te bestellen en de prijs te zien.Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit