header

Zijdeglans verf

Totaal 2 productenPagina 1 van 1

Toplin - Binnenverf Aqua Satijn - Op kleur gemaakt - 1L

Aquamarijn

74,95

Toplin - Binnenverf Aqua Satijn - Wit

Aquamarijn

64,50

Zijdeglansverf

Als je gaat schilderen in huis, kun je kiezen uit mat, zijdeglans of hoogglans. Zijdeglans zit qua glansgraad tussen mat en hoogglans in en wordt soms ook 'satin' verf genoemd. Met zijdeglansverf is het lastiger om oneffenheden in de ondergrond te verdoezelen, maar deze verf is wel gemakkelijker schoon te maken dan matte verf. Het is dan ook de meest verkochte soort verf en je kunt 'm gebruiken in alle kamers van je huis. Voor buitengebruik is de verf niet geschikt.

Ben jij op zoek naar ecologische zijdeglans verf die goed is voor mens, dier en planeet? Dan ben je bij Eco-Logisch aan het juiste adres.

Ecologische zijdeglansverf

Waarom zou je voor ecologische zijdeglansverf kiezen, in plaats van voor synthetische verf op basis van aardolie? Goede vraag! Ecologische verf is een stuk beter voor je gezondheid en het milieu. Misschien heb je wel eens gemerkt dat je je niet helemaal lekker voelt nadat je een dag hebt geschilderd in een slecht verluchte kamer. Dit komt door de schadelijke oplosmiddelen die in synthetische verf zitten. Bij veelvuldige en langdurige blootstelling kun je zelfs blijvende gezondheidsschade oplopen. Synthetische verf is dus niet bepaald gezond!

Gelukkig hebben we bij Eco-Logisch goede alternatieven.

Toplin Aflak Aqua Satijn is bijvoorbeeld een populaire ecologische (niet-synthetische) zijdeglansverf op basis van lijnolie. Deze verf is watergedragen en bevat geen oplosmiddelen. Bovendien bestaat hij voor 95% uit natuurlijke grondstoffen. Aflak Aqua is zowel in wit als in alle mengkleuren te bestellen en is zeer geschikt om binnenshuis te gebruiken. Het is dus mogelijk om je kamers in elke gewenste kleur te schilderen zonder blootgesteld te worden aan giftige dampen!

Eco-Logisch: hét adres voor je zijdeglansverf op ecologische basis

Ben je enthousiast geworden en wil je je kamers ook verven met ecologische zijdeglansverf? Bestel je producten dan meteen in onze webshop en laat ze thuisbezorgen. Vandaag nog ophalen in Amsterdam kan natuurlijk ook!

Heb je eerst nog een vraag? Neem dan contact met ons op en je krijgt op werkdagen binnen 48 uur (maar vaak veel sneller) antwoord.