Buitenverf hout

Totaal 16 productenPagina 1 van 1

Toplin – hoogglans - op kleur gemaakt - 1L

Aquamarijn

71,95

Toplin – hoogglans wit - 1L

Aquamarijn

65,95

Toplin Grondverf Wit - Buiten - 1L

Aquamarijn

50,95

Houtverf - Aflak - Zijdemat - Mengverf

Auro

46,50

Houtverf - Aflak - Zijdemat - Wit

Auro

42,-

Houtverf - Hoogglans - Mengverf - 0,75 L

Auro

46,50

Houtverf - Hoogglans - Wit

Auro

42,-

Lignosil - Base voorstrijk

Keim

152,71

Lignosil - Complete set Houtreparatie

Keim

92,50

Lignosil - Wit - 2,5L

Keim

107,90 43,16 per liter

Lignosil HRP Flussig 0.85kg houtreparatie

Keim

26,45

Lignosil pulver - 4,15 kg

Keim

60,95

Natuleum - 1L

Lacq

27,98

Stockholmer teer - 1L

Lacq

34,25

Stockholmer teer - 5L

Lacq

153,50 30,70 per liter

Retoucheerverf - Zwart

ModiWood

29,04

Buitenverf hout

Als je een houten schutting of schuurtje gaat verven, wil je natuurlijk zo lang mogelijk kunnen genieten van een mooi resultaat. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor buitenverf die speciaal geschikt is voor hout. Deze verf beschermt je houtwerk tegen weersinvloeden zoals fel zonlicht en regen. Bij Eco-Logisch vind je buitenverf voor hout die je houtwerk optimaal beschermt en niet schadelijk is voor mens, dier en milieu.

Lees hieronder meer over onze verschillende soorten buitenverf voor hout.

Toplin Aflak Hoogglans

Ben je op zoek naar buitenverf voor buiten die niet alleen ecologisch verantwoord is, maar ook nog eens een lange levensduur heeft? Kijk dan eens naar Toplin Aflak Hoogglans van Rigo Verffabriek. Deze professionele lijnolie standverf is heel geschikt om buiten te gebruiken. Je koopt Toplin Aflak Hoogglans bij ons in blikken van 1 of 2,5 liter en kunt kiezen voor zowel wit als vrijwel elke kleur.

We hebben van hetzelfde merk ook grondverf in ons assortiment.

Colours for Life

Colours for Life is een oplosmiddelvrije verf van het Duitse Auro. Deze verf is zowel in zijdemat als hoogglans verkrijgbaar in verschillende formaten. En de naam Colours for Life is er niet voor niks: de verf is in bijna 800 kleuren verkrijgbaar. Colours for Life heeft een hoge dekkracht (buiten heb je slechts 2 lagen nodig), vloeit uitstekend en heeft een goede hechting. De verf is verkrijgbaar in blikken van 0,375 - 10 liter.

Lignosil

Lignosil van Keim is een dekkende silicaat buitenverf voor hout die bestaat uit een natuurlijk bindmiddel, lichtechte anorganische pigmenten en minerale vulstoffen. De verf is extreem weersbestendig, kleurvast en bladdert of verschilfert niet. Lignosil kan voor alle houtachtige materiaalsoorten gebruikt worden.

Lacq Natuleum

Lacq Natuleum is een natuurlijk beschermingsmiddel voor buitenhout dat gebruikt kan worden voor houten beschoeiingen, schuren, schuttingen, steigers, meerpalen en sluisdeuren. Het is een natuurlijke vervanger voor het verboden houtverduurzamingsmiddel carbolineum en bladdert en scheurt niet.

De voordelen van Natuleum:

  • bestaat uit natuurlijke wassen, harsen en oliën
  • blijft lange tijd flexibel
  • dringt goed door in de meeste houtsoorten
  • heeft een uitstekend vochtwerend vermogen

Lacq Natuleum is bij ons verkrijgbaar in blikken van 1 tot 10 liter.

Lacq Stockholmer Teer

Ook Stockholmer Teer is een product van Lacq. Het is heel geschikt om over oude carbonileumlagen aan te brengen en zorgt voor een impregnerende en beschermende matte afwerking die de vochtopname en -afgifte niet in de weg zit. Het middel wordt gebruikt om zachte houtsoorten te beschermen en is toepasbaar op schuren, loodsen, schuttingen, boten en molens. Je kunt Lacq Stockholmer Teer bij ons kopen in blikken van 1 tot 10 liter.

ModiWood

ModiWood Retourcheerverf is een waterverdunbare dekkende beits op basis van een combinatie van alkyd en acrylaat. De verf beschermt het hout tegen weersinvloeden en de structuur van het hout blijft zichtbaar. De kleuren van deze verf zijn vergelijkbaar met die van ModiWood Colour. Dat maakt ModiWood Retoucheerverf heel geschikt om de kopse kanten van ModiWood Color dicht te verven of beschadigingen of normale slijtage te herstellen.

Buitenverf hout kopen bij Eco-Logisch

Is jouw schutting of houten schuurtje ook aan een nieuwe lik verf toe? Bestel je buitenverf voor hout in onze webshop en laat je bestelling thuisbezorgen. Vandaag nog ophalen in Amsterdam kan natuurlijk ook.

Twijfel je welke verf het meest geschikt is voor je klus? We adviseren je graag! Vul ons contactformulier in en je ontvangt binnen 48 uur (maar meestal veel sneller) een reactie!