header

Verf rollers

Totaal 5 productenPagina 1 van 1

Verfroller - handvat

Eco-Ezee

8,63

Beugel - 15 cm voor velour lak roller - 30cm softgrip

Veba

5,-

Beugel voor vachtrollers - los - 25 cm

Veba

3,35

Vachtroller - 15 cm

Veba

3,55

Vachtroller - los - 10 cm

Veba

1,50

Verfrollers

Is het tijd om je muren grondig onder handen te nemen? Dan heb je natuurlijk een verfroller nodig. Bij Eco-Logisch vind je verfrollers in verschillende soorten en maten: schuimrollers, vachtrollers en natuurlijk losse beugels en rollen, zodat je elke klus met een goed resultaat kunt afronden.

Wanneer gebruik je welke roller?

Verfrollers zijn bij uitstek geschikt voor het verven van muren, wanden en plafonds. Welke roller je precies nodig hebt, hangt af van de ondergrond.

In ons assortiment vind je zowel vachtrollers als schuimrollers. Vachtrollers zijn erg geschikt voor het verven van muren en plafonds. Ze zijn in verschillende formaten verkrijgbaar en geschikt voor alle verfsoorten. Zo vind je altijd de juiste vachtroller voor je verfklus.

Schuimrollers zijn geschikt voor het schilderen met lakverf. Voor het mooiste resultaat gebruik je schuimrollers met schuine kant. Onze schuimroller van Grunverf heeft zelfs twee afgeronde zijkanten. Dit zorgt voor een gladder en strakker resultaat in de overlap van rollerbanden. Ook kun je met deze verfroller strak in de hoeken schilderen.

Ecologische verfrollers

Wil je niet alleen qua verf, maar ook qua verfroller een ecologische keuze maken. Dan is onze verfroller van Eco Ezee echt iets voor jou. Deze heeft een zwaar bamboe handvat, een steel van gerecycled staal en de doppen van de beugel zijn van gerecycled plastic. De Eco-Ezee-verfroller is geschikt voor alle verfsoorten.

Bestel je verfrollers bij Eco-Logisch

Welke soort verf je ook gebruikt en wat je ook gaat verven: bij Eco-Logisch vind je de juiste verfollers voor je klus. Bestel je producten in onze webshop en laat ze thuisbezorgen. Of haal je bestelling vandaag nog op in Amsterdam.

Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op en je krijgt op werkdagen binnen 48 uur (maar vaak veel sneller) antwoord.