Tesa lijm

Totaal 8 productenPagina 1 van 1

Junior lijm - Multifunctioneel - Flacon 100g

Tesa

4,19

Juniorlijm - Multifunctioneel - Flacon 1kg

Tesa
17,99 9,-

Knutsellijm

Tesa
4,99 2,49

Lijm roller

Tesa

6,49

Lijm roller Navulling

Tesa

4,89

Lijmstick - rond - klein

Tesa

1,49

Lijmstick - driehoekig

Tesa

2,59

Lijmstick - rond - groot

Tesa

1,99

Tesa lijm

Milieuvriendelijker lijmen doe je met Tesa lijm. Het ecoLogo assortiment van Tesa bevat allerlei soorten lijm op waterbasis en zonder oplosmiddelen. Daarnaast zijn de verpakkingen gemaakt van gerecyclede materialen. Tesa lijm is net zo sterk als andere soorten lijm, maar een stuk aardiger voor de planeet. Tesa lijm is verkrijgbaar in handige flacons, rollers en sticks.

Tesa lijm op waterbasis

Tesa juniorlijm en Tesa knutsellijm op waterbasis bevatten geen oplosmiddelen en zijn geschikt voor het verlijmen van papier, karton, stof, vilt, kurk, hout en leer. Ze zijn sneldrogend, geurloos en transparant. Tesa juniorlijm en knutsellijm zijn ideaal voor kinderen omdat je ze met koud water heel makkelijk uit kleding wast. Ze zijn verkrijgbaar in een handige flacon met klik-tuimelsluiting voor punt- en vlaklijmen.

Tesa lijmrollers

Met een Tesa lijmroller ga je schoon, snel en nauwkeurig te werk. De oplosmiddelvrije lijm garandeert een langdurige hechting en is geschikt voor het plakken van papier, karton en foto’s. De innovatieve roller is gemaakt van gerecycled plastic. In ons assortiment vind je ook navullingen voor Tesa lijmrollers.

Tesa lijmsticks

De ronde Tesa lijmsticks op waterbasis bevatten geen oplosmiddelen, zijn geurvrij en met koud water uitwasbaar. Ze zijn ideaal voor het schoon, snel en precies lijmen van papier, foto's en karton. De huls bestaat uit 100% gerecycled plastic en de verpakking is gemaakt van gerecycled karton en gerecycled plastic. Tesa lijmsticks zijn verkrijgbaar in klein formaat van 10 gram en groot formaat van 20 gram. Er is ook een Tesa lijmstick van 25 gram met een driehoekige vorm die zorgt voor exacte verlijming van randen, lijnen en punten.

Tesa lijm bestellen bij Eco-Logisch

Tesa lijm bestel je snel en makkelijk bij Eco-Logisch. Als je voor 15.00 uur bestelt, heb je je bestelling vaak al de volgende dag in huis. Bij vragen kun je altijd rekenen op de uitstekende service van onze helpdesk.