Verfbakjes

Totaal 5 productenPagina 1 van 1

Verf emmertje karton

Eco-Ezee

2,99

Inlegbakje - 15 x 29 cm - 5 st

Veba

3,80

Inlegbakje - 24 x 32 cm - 5st.

Veba

4,99

Inlegbakjes - 32 x 34 cm - per 5 st.

Veba

5,75

Verfbak Plastic - 15 x 30 cm

Veba

1,20

Verfbakjes

Of je nu een grote of kleine verfklus hebt, verfbakjes zijn belangrijk om efficiënt en makkelijk te kunnen werken. Als je een roller gebruikt, zijn ze zelfs onmisbaar. Maar ook voor schilderwerk met een kwast is een verfbakje een handig hulpmiddel. Bij Eco-Logisch vind je duurzame verfbakjes van karton en inlegbakjes van bioplastic.

Waarom gebruik je een verfbakje?

Verfbakjes zijn kleine bakjes die je gebruikt om je verf in te doen terwijl je schildert. Dat werkt een stuk makkelijker dan wanneer je de verf direct vanuit het blik op je kwast of roller aanbrengt. De meeste verfbakjes zijn gemaakt van plastic, maar tegenwoordig kun je gelukkig ook kiezen voor duurzame verfbakjes van karton.

Duurzame verfbakjes van karton

Eco Ezee maakt verfbakjes van 100% gerecycled karton. Ze zijn perfect om te gebruiken in combinatie met een roller. De verfbakjes zijn voorzien van reliëf zodat je roller niet slipt en de verf gelijkmatig wordt verdeeld. Het mooie is dat je deze kartonnen verfbakjes kunt hergebruiken zonder dat je ze hoeft schoon te maken. Je kunt de verf gewoon laten uitdrogen. Dat scheelt een hoop gedoe en je hoeft ook geen water te verspillen. Om verf te mengen of aan te lengen, gebruik je een kartonnen verfemmertje van Eco Ezee.

Verfbakjes hergebruiken met bioplastic inlegbakjes

Wil je toch een verfbakje van plastic gebruiken? Met de bioplastic inlegbakjes van VEBA zullen je verfbakjes jarenlang meegaan. Je kunt ze gebruiken voor elke soort en kleur verf. Deze inlegbakjes van bioplastic zijn verkrijgbaar in sets van 5 stuks in verschillende afmetingen.

Bestel je verfbakjes bij Eco-Logisch

Welke soort verf je ook gebruikt en wat je ook gaat verven: bij Eco-Logisch ben je aan het juiste adres voor duurzame verfbakjes. Bestel ze in onze webshop en laat ze thuisbezorgen. Of haal je bestelling vandaag nog op in Amsterdam.