Tesa verpakkingstape

Totaal 4 productenPagina 1 van 1

Eco & Strong verpakking tape

Tesa

7,99 0,12 per meter

Eco & Strong verpakkingstape - 66m x 50mm

Tesa

8,49

Verpakkingstape bruin - 1 x 50m x 50mm

Tesa

8,79

Verpakkingstape bruin - 3 x 50m x 50mm

Tesa

25,99 8,66 per st.

Tesa verpakkingstape

Tesa verpakkingstape is speciaal ontwikkeld om dozen en pakketjes op een milieuvriendelijke en veilige manier af te sluiten. Ons assortiment bevat Tesa verpakkingstape van ongebleekt papier en daarnaast is er de Eco & Strong verpakkingstape van gerecyclede plastic folie. Tesa verpakkingstape is handig in gebruik en bevat geen giftige oplosmiddelen.

Tesa verpakkingstape van eco papier

De papieren Tesa verpakkingstape zit op een rol van 50 meter en is 50 mm breed. Hij is ook verkrijgbaar in sets van drie rollen. Tesa verpakkingstape is gemaakt van ongebleekt papier met een oplosmiddelvrije kleefmassa en een rol van gerecycled karton. Je kunt deze verpakkingstape gebruiken met een handafroller, maar hij is ook makkelijk af te knippen en zelfs met de hand afscheurbaar. Tesa papieren verpakkingstape is geschikt voor lichte tot middelzware dozen en pakketjes.

Tesa Eco & Strong verpakkingstape

In ons assortiment vind je ook de Tesa Eco & Strong verpakkingstape op een rol van 66 meter. Deze is net zo milieuvriendelijk als de papieren verpakkingstape, maar wel een stuk sterker en daarom geschikt voor het dichtmaken van zwaardere dozen en pakketten. Tesa Eco & Strong verpakkingstape bestaat uit 100% gerecyclede plastic folie met een oplosmiddelvrije kleefmassa en een rol van gerecycled karton.

Tips voor het gebruik van Tesa verpakkingstape

  • Het lijkt vanzelfsprekend, maar vergeet niet om de verpakkingstape goed aan te drukken.
  • Druk de tape extra goed aan wanneer je dozen van gerecycled karton gebruikt want die zijn vaak iets ruwer.
  • Zorg dat de doos of het pakketje niet te vol zit.
  • Bewaar je Tesa verpakkingstape op kamertemperatuur.

Tesa verpakkingstape bestellen bij Eco-Logisch

Tesa verpakkingstape bestel je snel en makkelijk bij Eco-logisch. Je kunt op verschillende manieren veilig betalen en krijgt 30 dagen bedenktijd vanaf het moment dat je de bestelling ontvangt. Vragen? Onze helpdesk staat altijd klaar om je van dienst te zijn.