Verfrooster

Totaal 5 productenPagina 1 van 1

Metalen verfrooster 14 x 18 cm

Grunverf

3,25

Metalen verfrooster 22 x 30 cm

Grunverf

2,96

Metalen verfrooster 26 x 30 cm

Grunverf

3,33

Rooster - 12 ltr emmer 27 x 30

Grunverf

1,20

Verfemmer met rooster

Veba

4,95

Verfrooster

Heb je een verfklus op het programma staan? Een verfrooster is onmisbaar als je met verfrollers aan de slag gaat. Met een verfrooster kun je de verf op een makkelijke manier gelijkmatig over de roller verdelen. Naast gewone verfroosters vind je bij Eco-Logisch duurzame verfroosters van metaal die lange tijd meegaan.

Waarom gebruik je een verfrooster?

Of je nu je muren, plafond of deuren gaat schilderen, een optimale dekking van de verf is essentieel voor een strak eindresultaat. Het is belangrijk om verf te gebruiken van een goede kwaliteit. Daarnaast moet je zorgen dat je de verf gelijkmatig over je roller verdeelt. Hiervoor gebruik je een verfrooster. Met een verfrooster haal je de overtollige verf van je roller. Zo wordt het heel eenvoudig om de verf gelijkmatig aan te brengen.

Hoe gebruik je een verfrooster?

Een verfrooster is heel makkelijk in gebruik. Vul je verfemmer voor ongeveer de helft met verf. Daarna hang je het verfrooster aan de rand van de emmer. Doop je roller in de verf en rol hem over het verfrooster. De verf wordt op die manier gelijkmatig over je roller verdeeld. Ook verwijder je zo de overtollige verf van je roller en weet je zeker dat je geen te dikke laag aanbrengt.

Duurzaam verfrooster van metaal

Veel verfroosters zijn gemaakt van plastic, maar er zijn ook duurzame opties. Kies bijvoorbeeld voor een metalen verfrooster van Grunverf. Deze verfroosters zijn lekker stevig en gaan lange tijd mee. Je kunt ze makkelijk schoonmaken en telkens weer opnieuw gebruiken. Metalen verfroosters zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen voor kleine, middelgrote en grote verfemmers.

Bestel je verfrooster bij Eco-Logisch

Welke soort verf je ook gebruikt en wat je ook gaat verven: bij Eco-Logisch vind je de juiste verfroosters voor je klus. Bestel je producten in onze webshop en laat ze thuisbezorgen. Of haal je bestelling vandaag nog op in Amsterdam.