WOCA-olie

Totaal 9 productenPagina 1 van 1

Exterior Wood Oil - Naturel - 2,5L

Woca

87,50 35,00 per liter

Exterior Wood Oil - Teak - 2,5L

Woca

97,50 39,00 per liter

Master Colour Oil - Naturel - 1L

Woca

42,95

Master Colour Oil - Naturel - 5L

Woca

169,- 33,80 per liter

Onderhoudsolie - Naturel - 1L

Woca

30,95

Onderhoudsolie - Naturel - 2,5L

Woca

57,50 23,00 per liter

Onderhoudsolie - Wit - 1L

Woca

30,95

Onderhoudsolie - Wit - 2,5L

Woca

57,50 23,00 per liter

Werkblad olie - Naturel - 0,75L

Woca

35,95

WOCA-olie

Het Deense WOCA (een afkorting van woodcare) ontwikkelt al meer dan 50 jaar hoogwaardige producten om hout op een natuurlijke manier te beschermen en te onderhouden. Je kunt bij Eco-Logisch terecht voor verschillende soorten natuurlijke WOCA-olie, voor binnen, buiten of voor onderhoud van je reeds geoliede vloer.

Exterior Wood Oil

WOCA Exterior Wood Oil is een watergedragen olie die speciaal bedoeld is voor buitenhout. Het is dus heel geschikt als terrasolie of olie voor buitenmeubels, maar je kunt er ook tuinhuizen, schuttingen of gevelbekleding mee beschermen.

De voordelen van WOCA-olie voor buitenhout:

  • sneldrogend
  • eenvoudig aan te brengen
  • matte, natuurlijke uitstraling
  • water- en vuilwerend
  • schuren is niet nodig
  • goed beschermd tegen algen en schimmels

Master Colour Oil

Master Colour Oil biedt kleur en bescherming in één product en is bedoeld voor binnengebruik. Deze olie is bijvoorbeeld erg geschikt om je vloer mee te behandelen. WOCA-olie is bij ons verkrijgbaar in een naturel versie, die de natuurlijke kleur van het hout extra goed laat uitkomen, en een witte versie om lichte houtsoorten mooi licht te houden. De olie benadrukt de natuurlijke structuur van het hout en zorgt ervoor dat je vloer goed bestand blijft tegen vuil en vocht.

Onderhoudsolie

Als je je vloer hebt geolied, is het belangrijk om hem goed te onderhouden. Dat doe je met de onderhoudsolie van WOCA. Deze is in naturel verkrijgbaar voor naturel geoliede vloeren en in wit voor wit geoliede vloeren. Met onderhoudsolie is de vloer extra slijtvast in de bovenste poriënlaag en komen de nerfstructuur en kleurnuances van het hout mooi uit.

WOCA-olie kopen bij Eco-Logisch

Ben jij enthousiast geworden om aan de slag te gaan met WOCA-olie? Bestel je producten dan in onze webshop en laat je bestelling thuisbezorgen. Vandaag nog ophalen in Amsterdam kan natuurlijk ook!

Heb je eerst nog een vraag? Vul dan ons contactformulier in en je krijgt binnen 48 uur (maar vaak veel sneller) een reactie.