Hoogglans verf

Totaal 5 productenPagina 1 van 1

Toplin – hoogglans - op kleur gemaakt - 1L

Aquamarijn

71,95

Toplin – hoogglans wit - 1L

Aquamarijn

65,95

Houtverf - Hoogglans - Mengverf - 0,75 L

Auro

46,50

Houtverf - Hoogglans - Wit

Auro

42,-

Hoogglans Lak (0,50 liter)

Le Tonkinois

30,75

Hoogglans verf

Als je gaat schilderen in huis (of buitenshuis) kun je kiezen uit verschillende glansgraden: mat, zijdeglans en hoogglans. Hoogglans verf of lak geeft een strak resultaat op een effen ondergrond en is het gemakkelijkst schoon te maken. Deze verf wordt dan ook vaak buiten gebruikt, maar is ook zeer geschikt voor ruimtes binnenshuis die snel vies worden. Voor een oneffen ondergrond kun je beter kiezen voor mat of zijdeglans, tenzij je deze ondergrond wilt benadrukken.

Wil jij je huis schilderen met ecologische hoogglans verf die goed is voor mens, dier en planeet? Dan ben je bij Eco-Logisch aan het juiste adres.

Een hoogglans verf voor elke klus

Bij Eco-Logisch hebben we verschillende merken ecologische hoogglans verf in het assortiment.

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor Toplin Aflak Hoogglans van Rigo Verffabriek. Dit is professionele lijnolie standverf die zeer geschikt is voor buitengebruik. Dankzij de veresterde oliën droogt de verf sneller en blijft de glans langer behouden. Bovendien heeft lijnolie standverf onovertroffen technische eigenschappen. Nog steeds worden er in monumentaal werk volledig intacte lijnolieverflagen teruggevonden die al honderden jaren oud zijn. Lijnolie standverf is dus zowel vanuit ecologisch perspectief als vanuit het perspectief van levensduur een duurzame keuze. Toplin Aflak Hoogglans is bij ons zowel in wit als in vrijwel elke kleur verkrijgbaar in blikken van 1 en 2,5 liter.

Een andere populaire keuze is de Colours for Life oplosmiddelvrije hoogglans verf van het Duitse Auro. Deze verf is in bijna 800 kleuren verkrijgbaar en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden op hout en metaal.

Of kies voor Le Tonkinois: een natuurlijke olie op basis van zuivere lijnolie en China houtolie. Het grote voordeel van dit product is dat het snel droogt en dat je na 24 uur al een volgende laag kunt aanbrengen. Ook deze verf bevat geen oplosmiddelen en je kunt de verf van Le Tonkinois zowel binnen als buiten gebruiken.

Eco-Logisch: hét adres voor je hoogglans verf

Ben jij enthousiast om aan de slag te gaan met ecologische hoogglans verf? Bestel je verf dan meteen in onze webshop en laat je bestelling thuisbezorgen. Vandaag nog ophalen in Amsterdam kan natuurlijk ook!

Twijfel je welke verf het meest geschikt is voor jouw klus? Neem dan contact met ons op en je krijgt op werkdagen binnen 48 uur (maar vaak veel sneller) antwoord.


Veelgestelde vragen

Dat hangt ervan af of je de verf binnen of buiten wilt gebruiken. Voor buiten is hoogglans verf de beste optie. Er hecht minder vuil aan, waardoor het schilderwerk er langer mooi uit blijft zien en het is het gemakkelijkst schoon te houden.

Verf bestaat in verschillende glansgraden: mat, zijdeglans en hoogglans. Mat is het minst glanzend, hoogglans het meest. Zijdeglans zit er dus ergens middenin. Zijdeglans is het meest geschikt voor gebruik binnenshuis en hoogglans wordt juist buiten het meest gebruikt.