Tesa dubbelzijdige tape

Totaal 1 productenPagina 1 van 1

Dubbelzijdig plakband - 25m x 50mm

Tesa

16,19

Tesa dubbelzijdige tape

Tesa dubbelzijdige tape is aan beide kanten voorzien van een kleeflaag. Dit maakt het een veelzijdig hulpmiddel bij allerlei klusjes. Je kunt deze dubbelzijdige tape onder andere gebruiken voor het leggen van vloerbedekking zonder te lijmen. Ook is het ideaal materiaal voor het onzichtbaar ophangen van bijvoorbeeld posters en foto's. Tesa dubbelzijdige tape is een uitkomst voor allerlei knutselprojecten en decoratieklusjes.

Hoe gebruik je Tesa dubbelzijdige tape?

Het aanbrengen van Tesa dubbelzijdige tape is heel makkelijk. Het werkt eigenlijk hetzelfde als gewone plakband. De dubbelzijdige tape van Tesa zit op een rol. Knip de benodigde lengte af en bevestig de plakkende kant op de muur, vloer of een ander oppervlak. Trek daarna de beschermfolie van de tape. Zo ontstaat er een tweede plakkende kant die je kunt gebruiken om iets tegenaan te plakken.

Welke soorten Tesa dubbelzijdige tape zijn er?

De gewone dubbelzijdige tape van Tesa zit op een rol van 25 meter en is 50 mm breed. Je kunt het makkelijk afknippen of zelfs met de hand afscheuren. In ons assortiment vind je ook de Tesa dubbelzijdige Eco Fixation tape. Deze is net zo sterk en handig als de gewone tape, maar wel een stuk beter voor het milieu.

De meest duurzame Tesa dubbelzijdige tape

Tessa dubbelzijdige Eco Fixation tape heeft een sterke kleefkracht en is te gebruiken voor allerlei plakklusjes. Deze tape is de meest duurzame keuze. Hij is gemaakt van 100% gerecycled plastic en is vrij van bleekmiddelen. De kleefstof bevat geen oplosmiddelen en de verpakking bestaat uit gerecyclede krimpfolie.

Tesa dubbelzijdige tape bestellen bij Eco-Logisch

Heb je Tesa dubbelzijdige tape nodig voor je klusproject? Plaats dan meteen je bestelling in onze webshop en laat het thuisbezorgen. Vandaag nog ophalen in Amsterdam kan natuurlijk ook. Heb je vragen? Onze helpdesk staat je graag te woord.