Baksteen verf

Totaal 8 productenPagina 1 van 1

Wandverf Porselein - Wit (Nr.321) - 5L

Auro

64,50

Granital kleur - groep I

Keim

617,10

Granital kleur- groep I

Keim

91,42

Granital kleur- groep II

Keim

142,80

Granital kleur- groep III

Keim

180,54

Granital muurverf - wit

Keim

568,70

Granital muurverf - Wit

Keim

116,80

Silan Primer

Keim

108,-

Baksteenverf

Ben je van plan een bakstenen muur of gevel te schilderen? Dan heb je speciale baksteenverf nodig. Bij Eco-Logisch vind je diverse soorten milieuvriendelijke baksteenverf die gemakkelijk in gebruik zijn en een goede dekking bieden. Ook hebben we een primer die je gebruikt voordat je aan de slag gaat met baksteenverf.

KEIM Granital baksteenverf

KEIM Granital is een milieuvriendelijke silicaat buitenmuurverf zonder oplosmiddelen. Het is geschikt voor het (over)schilderen van minerale ondergronden zoals baksteen, pleisterwerk, stucwerk, kalkzandsteen, beton, cement, mergel en alle andere soorten natuursteen. KEIM Granital beschermt tegen zware weersinvloeden, is waterafstotend en heeft een extreem lange levensduur. Deze baksteenverf heeft een groot dekkend vermogen, vergeelt niet en is afwasbaar. Ook beschermt het tegen mos, schimmel en algengroei. KEIM Granital is extreem dampopen en voorkomt vochtproblemen.

Auro muurverf voor baksteen

Auro porseleinwitte muurverf is een milieuvriendelijke en goed dekkende muurverf die je kunt gebruiken voor het schilderen van minerale ondergronden zoals baksteen, kalkzandsteen, stucwerk, pleister en gipsplaten. Het is een baksteenverf met een matte afwerking die niet alleen afwasbaar is, maar ook schrobvast. Daarnaast is deze verf gemakkelijk te verwerken en biedt een hoog rendement. Hij droogt goed en spat of druipt niet.

Voordat je aan de slag gaat met baksteenverf

Onbeschilderde bakstenen hebben een primer nodig zodat de verf goed kan hechten en eventuele spanning in de verflagen wordt voorkomen. Bakstenen die al geschilderd zijn, hebben geen primer nodig als de eerdere verflaag nog in goede staat is. KEIM Silan primer is een hydrofobeermiddel op silanbasis voor de voorbehandeling van minerale ondergronden zoals baksteen. Deze primer heeft een uitstekende hechting, is goed overschilderbaar en zorgt dat de waterdampdoorlaatbaarheid behouden blijft.

Baksteenverf bestellen bij Eco-Logisch

Heb je zin om aan de slag te gaan met baksteenverf? Bestel je producten dan meteen in onze webshop en laat ze thuisbezorgen. Vandaag nog ophalen in Amsterdam kan natuurlijk ook. Heb je vragen? Onze helpdesk staat je graag te woord.