Verf kwasten

Totaal 15 productenPagina 1 van 1

Blokkwast - 8x18 cm.

Alvernis Nela

11,14 11,14 per st.

Kwast - plat (Nr.40)

Auro

9,95

Kwast - plat (Nr.60)

Auro

14,95

Kwast - rond (Nr.8)

Auro

11,95

Display Brushkeeper (Nr. 14) - incl. 12 kwasten

BrushKeeper

133,10

Ecobrush met Brushkeeper

BrushKeeper

9,64

Ecobrush met Brushkeeper

BrushKeeper

9,34

Ecobrush met Brushkeeper

BrushKeeper

9,95

Kwast - plat - recht

Eco-Ezee
12,15 8,50

Kwast - plat - recht

Eco-Ezee
8,25 5,78

Kwast - plat - recht

Eco-Ezee
8,05 5,63

Kwast - plat - recht

Eco-Ezee
6,59 4,62

Witborstel 4 x 14cm

Grunverf

12,05

Kookverfkwast - L

Uula lijnolieverf

19,80

Kookverfkwast - S

Uula lijnolieverf

9,20

Verfkwasten

Is het tijd om je muren van een fris kleurtje te voorzien? Dan heb je uiteraard een verfkwast nodig. Maar de ene verfkwast is de andere niet. Bovendien hangt de keuze voor de juiste kwast voor een belangrijk deel af van de verfsoort die je op je muren wilt aanbrengen.

Bij Eco-Logisch vind je verschillende kwasten in diverse formaten die heel geschikt zijn om te gebruiken in combinatie met ecologische verf. Bovendien zijn sommige kwasten zelf ook van natuurlijke en/of recyclebare materialen gemaakt.

Verfkwasten van Auro

Een aantal van de kwasten in ons assortiment zijn van het merk Auro. Deze zijn heel geschikt om te gebruiken met watergedragen producten, zoals de producten van Auro. Met deze verfkwasten ben je verzekerd van een uitstekend schilderresultaat.

EcoBrush met Brushkeeper

Heb jij vaak last van uitgedroogde verfkwasten tijdens een verfklus? Met de EcoBrush ben je hier voorgoed vanaf. Deze kwast is namelijk voorzien van een speciale bidon, de Brushkeeper, die voorkomt dat je verfkwast uitdroogt. Je kwast blijft in de Brushkeeper minimaal 5 dagen in perfecte conditie. Je hoeft dus geen uitgedroogde verfkwasten meer weg te gooien en bespaart ook nog eens op terpentine en folie. Als dat niet duurzaam is!

Verfkwasten van bamboe

Ook hebben we bij Eco-Logisch verfkwasten met een handvat van bamboe in ons assortiment. Bamboe is een snelgroeiend materiaal dat lichter is dan eikenhout, maar sterker dan esdoornhout. Het metaal in de kwasten is vervaardigd uit gerecycled roestvrijstaal en de borstelharen zijn van gerecycled synthetisch materiaal. De bamboeverfkwasten zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en zijn geschikt voor alle soorten verf.

Eco-Logisch: hét adres voor je verfkwasten

Naast de genoemde kwasten hebben we nog allerlei andere kwasten in ons assortiment. Welke soort verf je ook gebruikt en wat je ook gaat verven: bij Eco-Logisch vind je de juiste verfkwast voor je klus. Bestel je producten in onze webshop en laat ze thuisbezorgen. Of haal je bestelling vandaag nog op in Amsterdam.

Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op en je krijgt op werkdagen binnen 48 uur (maar vaak veel sneller) antwoord.