Silan Primer 5L

Merk: Keim

€ 76,30 per stuk incl. btw
Aantal
Gratis verzonden!

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Zwitserland
Land van herkomst: Zwitserland

Bekijk hier meer producten van het merk KeimKeim logo
Artikelnummer : 2700000023419

Met deze Silanprimer kunnen gebouwdelen met een zware waterbelasting of vochtgevoelige minerale, poreuze bouw ondergronden – aanvullend op de verftechnische maatregelen – waterafwijzend gemaakt worden (zogeheten 'gehydrofobeerd'). Gebouwdelen met een zware waterbelasting zijn bv. westgevels in hoogbouw (winddruk), gebouwen gesitueerd kustklasse I of eilanden, bruggen, horizontale of licht hellende vlakken.

Vochtgevoelige ondergronden zijn bijvoorbeeld poreus pleisterwerk, cellenbeton, baksteen- of kalkzandsteen metselwerk (sulfaathoudend), natuursteen met ijzerhoudende bruinverkleuringen, kwalitatief slechte betonvlokken.

Keim Silanprimer dringt in de poriën en eventueel aanwezige haarscheurtjes van een minerale ondergrond. Na het verdampen van het oplosmiddel hecht de primer zich aan de poriewand en vormt na tijdige overschildering met een KEIM verfsysteem haar waterwerende eigenschap. De poriën worden door deze behandeling niet gesloten, zodat de waterdampdoorlaatbaarheid van de constructie praktisch behouden blijft.

Product info

technic-silan-primer.nl.pdf


Technische kenmerken
  • Consistentie : kleurloze vloeistof
  • Dichtheid : ca. 0,8 g/cm³

Verbruik:
Om de minimale indringdiepte te bereiken, vanwege het verschil in poriën-volume, zijn onderstaande hoeveelheden voor de verschillende bouwmaterialen vereist:
  • Beton : 0,2 - 0,3 L / m²
  • Pleisterwerk : 0,4 - 0,6 L / m²
  • Cellenbeton : 0,6 - 0,8 L / m²
  • Zandsteen : 0,4 - 0,8 L / m²
  • Baksteen : 0,4 - 0,6 L / m²
  • Kalkzandsteen : 0,3 - 0,5 L / m²

Ondergrondvoorbehandeling
Voor een behandeling met Keim Silanprimer dient de te behandelen ondergrond die open poriën bevat schoon, stofvrij en droog zijn. De te behandelen delen worden met Keim Silanprimer met een zachte borstel of beter nog vloeiend (niet verspuiten) tweemaal nat in nat (tussen de behandelingen ca. 10 minuten) vol en zat gedrenkt.


Keim

Natuurlijke grondstoffen zijn samen de basis voor de unieke kwaliteit van de ontbrandbare Keim mineraalverven. Door Keim's hoge waterdampdoorlatendheid worden schimmels voorkomen. Keim is het beste voor ieder verfproject.

Keim
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

Silan Primer 5L

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: