img img img

GCS Interior muurverf voor binnen - 15 Liter - WIT

Merk: Graphenstone

€ 194,05 per stuk incl. btw

Totaal per stuk:
15 liter
Aantal
Maak een keuze
Voer hier eventueel een kleurcode en naam van de waaier in. Zoals Ral, NCS, Histor, Flexa..
Dit product wordt apart verzonden door
Graphenstone

bezorgkosten
Voor de producten van deze leverancier worden aparte verzendkosten berekend van
€ 12,50 gratis vanaf € 150,-

Levertijd: 4 werkdagen

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Spanje
Land van herkomst: Spanje

keurmerken_eu.jpg keurmerken_c2c.jpg keurmerken_vegan.jpg keurmerken_glutenvrij.jpg

 • Vos-vrij
 • Formaldehyde-vrij
 • Duurzame kwaliteit

Bekijk hier meer producten van het merk GraphenstoneGraphenstone logo
Artikelnummer : 8436543542134

GCS Interior Premium is een biologisch circulaire en ecologische matte binnen muurverf, bevat grafeen, is in alle kleuren verkrijgbaar. 
 
De verf heeft zorgvuldig geselecteerde kleurechte pigmenten voor intensieve en duurzame kleuren en met een lange levensduur. 
 
Kalk is de basis van het product. Op volledig natuurlijke wijze verkregen. Door droging van de verf wordt het kalk wat CO2 absorbeert omgezet in water. 
 
Voor het schilderen van binnenwanden met hoge biologische, circulaire- en duurzaamheidseisen die tegenwoordig erg beduidend zijn. 
 
De verf is aanbevolen voor binnen-schilderwerk van woningen, musea, scholen, ziekenhuizen, etcera. 
 
Voor een gezondere leefomgeving met het oog op de toekomst.
 

Product info

Declaration-CO2-Absorption.pdf
GCS-322-Colores-Texturas.pdf
GCS-980-Colores-Final.pdf
TDS_GCS-Interior-Premium_2018.pdf

 • VERBRUIK (afhankelijk van de ondergrond) 6-9 m2/L (2 lagen)
 • 12-18 m2/L (1 laag)
 • DROOGTIJD 2-4 uur (overschilderbaar) 
 • 24 uur (doorgedroogd)
 • DEKKING Uitstekend
 • SCHROBVAST Klasse 1
 • KLEUR Graphenstone Enlace Kleuren uit GCS 980
 • TECHNISCH MERKBLAD Graphenstone-DescargaTM GCS Interior

Milieu informatie

HOE GAAT ONZE VERF CO2 ABSORBEREN?
Het is mogelijk dankzij de grondstoffen. We hebben een verf gemaakt die al bestond en al honderden jaren wordt gebruikt: een natuurlijke verf op basis van kalk. Het absorbeert CO2 tijdens het carbonatatieproces dat helpt de CO2 in de lucht te verminderen, het is een zeer goed ademende verf, het heeft natuurlijke antibacteriële en insectenwerende eigenschappen. Het is een materiaal dat in de natuur wordt gevonden en kan ons helpen om van ons huis een milieuvriendelijke plek te maken. Maar dat is niet alles, we hebben de verf verbeterd door het toevoegen van grafeenvezels die de eigenschappen optimaliseren en duurzaamheid geven.
 
WAAROM HET BELANGRIJK IS CO2 TE VERMINDEREN?
De hoge concentraties van CO2 in de wereld verhogen het broeikaseffect dat bijdraagt aan een stijging van de temperatuur op aarde. Bovendien veroorzaakt de luchtvervuiling in steden ernstige bezorgdheid over de gezondheid van degenen die daar wonen.
 
Onze producten kunnen helpen de kwaliteit van de lucht in de wereld te verbeteren.


Extra info

Graphenstone verfproducten zijn innovatief en traditioneel tegelijkertijd. De unieke combinatie van kalk, geproduceerd zoals dat al in de 19e eeuw gebeurde in verbrandingsovens die zelfs al door de Romeinen gebruikt werden, en grafeen, wat behoort tot de laatste generatie grondstoffen, zorgt voor een perfecte verf.

De kalk in de verf bevind zich in een natuurlijke cyclus, waarin CO2 wordt vrijgelaten bij de productie, die dan later weer wordt opgenomen bij het drogen van de verf. Zo komt er een minimale hoeveelheid CO2 vrij bij het produceren van de verf. De klak zorgt voor een mooie, zuiver witte kleur.

Grafeen is een zeer sterke koolstofstructuur die zorgt dat de verf erg slijtvast is, maar toch enigszins flexibel. Het gebruik van grafeen zorgt voor zeer effeciënte producten die tegemoet komen aan de steeds strengere eisen uit de markt die aan een duurzame productie en fabricage worden gesteld.

Door deze twee materialen te combineren, wordt een ideale, ecologisch en natuurlijke verfsoort gemaakt. Daarnaast dekt het enorm goed, en is de kans op schueren minimaal door de elasticiteit van de verf. Doordat het eindresultaat reflecteerd, draagt het ook nog bij aan een prettig klimaat in huis. De minerale grondstoffen zorgen voor een verbeterde akoestiek.
Andere uitvoeringenGCS Interior muurverf voor binnen - 15 Liter
194,05

Graphenstone

Graphenstone combineert traditionele en innovatieve methoden om samen een ideale verf te maken. Het gebruik van traditionele kalk zorgt voor een helder witte kleur, en een lage CO2 impact. De grafeen in het product zorgt voor een harde, flexibele verflaag die zich goed schoon laat maken. Graphenstone producten zijn Cradle To Cradle gecertificeerd.

Graphenstone
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

GCS Interior muurverf voor binnen - 15 Liter - WIT

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: