We zijn alleen geopend voor Click & Collect - Verf en de Showroom is op afspraak. Lees hier meer

Caparol binnenmuurverf - Indeko Geo

Merk: Caparol

€ 210,84 per stuk incl. btw

Totaal per stuk:
12,50 liter
Aantal
Maak een keuze
Gratis verzonden!

Levertijd: 3 werkdagen

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Duitsland
Land van herkomst: Duitsland

Bekijk hier meer producten van het merk CaparolCaparol logo
Artikelnummer : 2700000047651

Premium binnenmuurverf met een bindmiddel op basis van 100% herwinbare grondstoffen. Voor zeer matte oppervlakken. Voor hoogwaardig schilderwerk op alle binnenmuren en plafonds. Deze oplosmiddelvrije muurverf laat
zich bijzonder gemakkelijk verwerken, heeft een hoog rendement en is bovendien vrij van conserveermiddelen. IndekoGeo heeft een bijzonder goede dekking (in de meeste gevallen is één laag voldoende), droogt snel en is neutraal van geur.

IndekoGeo is zeer geschikt voor objecten diesnel geschilderd of gerenoveerd en weer in gebruik genomen of bewoond moeten worden. Ziekenhuizen, bejaardentehuizen, warenhuizen, hotels, cafe's, kantoren, scholen, dokterspraktijken,
overheidsinstellingen en woningen zijn bij voorkeur toepassingsgebieden voor het schilderen met
IndekoGeo omdat gebruiker en bewoner geen hinder van verflucht ondervinden.
Toepassing
 •  bindmiddel op basis van 100% herwinbare grondstoffen
 •  verpakking van gerecycled materiaal
 •  conserveermiddelvrij
 •  reuk- en emissiearm
 •  eenvoudig te verwerken
 •  zeer goed bij te werken
 •  superieure dekking
 •  extreem wit
 • Eigenschappen
 • Materiaalbasis Dispersie op basis van herwinbare grondstoffen.
 • Verpakking 12,5 liter
 • Wit ebn kleur op aanvraag
IndekoGeo is met het ColorExpress-systeem op kleur te maken in kleuren uit vele kleurenwaaiers.
Kleur voor gebruik altijd controleren.
IndekoGeo is ook aan te kleuren met CaparolColor of AmphiColor mengkleuren. Om kleurverschillen te voorkomen de totaal benodigde hoeveelheid in één keer mengen. Wanneer IndekoGeo op kleur wordt gemaakt is het niet meer gegarandeerd conserveermiddelvrij. Wordt op kleur gemaakt met Histolith Volltonfarben (max. 20 %) dan blijft de muurverf conserveermiddelvrij.
Bij toepassing van minder dekkende kleuren, zoals rood, oranje en geel, verdient het aanbeveling om een grondlaag aan te brengen in een op de eindkleur afgestemde grondkleur, conform het CaparolGrondkleursysteem. Eventueel kan een tweede deklaag nodig zijn.
 

Product info

TI_IndekoGeo_NL.pdf
TI_Definitie_van_toepassingsgebieden_NL.pdf
IndekoGeo_VIB_NL.pdf

Bij ondergronden met een kritische lichtinval (bijv. strijklicht) en bij extreme zuiging kan voorgestreken worden met CapaTex Fix om de droging van de daarop volgende muurverflaag te vertragen. Het risico van aanzetten en rolbanen wordt hierdoor verminderd.
Voorbereiding van de ondergrond
 • De betreffende ondergrond moet constructief in orde zijn, mag geen gebreken vertonen en moet voldoen aan de bouwkundige voorschriften.
 • De geschiktheid van een product voor een bepaalde toepassing heeft uitsluitend betrekking op de houdbaarheid van de verflaag onder de gegeven klimatologische omstandigheden. Andere invloeden zoals vervuiling, bestendigheid tegen chemicaliën, mos- en algenaangroei etc. zijn niet in het overzicht meegenomen. In voorkomende gevallen een ander product kiezen.
 • Buitenmuurverven met met filmconserveermiddel mogen niet worden toegepast in toepassingsgebied voor binnen 1 en 2, ook als de klimatologische omstandigheden dit aangeven.
 • douchecellen, sauna's, randen van zwembaden etc. zijn door de extreme belasting niet in hetoverzicht opgenomen. Hier moeten in voorkomende gevallen speciale producten worden toegepast.
 • Vraag zonodig om advies.
 •  
Andere uitvoeringen

Caparol binnenmuurverf - Capasan
122,05

Caparol binnenmuurverf - Silitol Bio
116,04

Caparol

Caparol heeft goede verfvertrouwen. De verven hebben diverse speciale eigenschappen om het binnenklimaat lekker gezond te houden, ook geschikt voor mensen die zeer gevoelig zijn voor stofjes in de lucht.

Caparol
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Aannemersprijs
Ben je een aannemer met Kvk en BTW nummer, vraag dan hier een offerte aan. Je ontvangt binnen 24 uur een prijsopgave.

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Reactie


Hallo Ben, Bedankt voor de tip de beschrijving is inmiddels aangepast en wat die prijs verhoging betreft.... afschuwelijk dat ben ik met je eens maar ik heb nogmaals contact gehad met de importeur en de prijs die we on-line hadden staan was hartstikke fout. Dit kwam pas na een paar bestellingen aan het licht. Vandaar die enorme prijsverhoging

robert-jan
Reactie


Hallo, Ik keek vorige week naar dit product en vandaag nogmaals en ik zie tot mijn verbazing dat hetzelfde product plotseling 100% in prijs is verhoogd. Van 106 € naar 210 €. Dat is wel een erg forse prijsverhoging. Klopt dit wel? Want dit is absurd duur voor dit product. Daarnaast hebben jullie het Indeko geo maar de productomschrijving gaat over Caparol sensitiv. Wat verkopen jullie nou indeko geo of sensitiv? Nogal verwarrend zo.

Ben Janssen

Caparol binnenmuurverf - Indeko Geo

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: