Stoffer en blik

Totaal 5 productenPagina 1 van 1

Kruimelveger - Vintage Green

Cabanaz

14,95

Kruimelveger Kruimeldief - Iron Grey

Cabanaz

14,95

Stoffer en Blik - Grijs

Cabanaz

14,95

Stoffer en Blik - Groen

Cabanaz

14,95

Stoffer en Blik

Point Virgule

16,70

Stoffer en blik

Een traditionele stoffer en blik mag niet ontbreken aan je schoonmaakarsenaal. Een stofzuiger is niet altijd even praktisch en gebruikt elektriciteit. Pak dus wat vaker een stoffer en blik in plaats van de stofzuiger. Bij ons kun je terecht voor een stoffer en blik van natuurlijk en gerecycled materiaal. Een mooi accessoire dat gezien mag worden en veel langer meegaat dan plastic. Welke blikvanger kies jij?

Vintage stoffer en blik van Cabanaz

Van het Nederlandse merk Cabanaz hebben we een mooie stoffer en blik met een klassieke vintage uitstraling. Hij is gemaakt van metaal en bamboe en heeft een handig magneetje waarmee je de borstel en het blik makkelijk bij elkaar houdt. Je kunt kiezen uit de kleuren Vintage Green en Iron Grey. Deze stoffer en blik kun je ook gebruiken als kruimelveger om kruimels van tafel mee op te vegen.

Stijlvolle stoffer en blik van Cabanaz

In ons assortiment vind je nog een stoffer en blik van Cabanaz, uitgevoerd in donkergrijs en lichtgroen. Met de bamboe borstel en het metalen blik kun je duurzaam schoonmaken in stijl. Met het magneetje in het handvat kun je de stoffer aan het blik bevestigen en met het handige lusje kun je hem ophangen.

Pistachegroene stoffer en blik(vanger) van Point-Virgule

Met de stoffer en blik uit de Rixx-collectie van Point-Virgule haal je Belgische kwaliteit in huis. De stoffer is gemaakt van bamboe. Het pistachegroene blik bestaat uit gerecycled kunststof en heeft een elegant ontwerp. Met deze stoffer en blik kun je voor de dag komen.

Stoffer en blik bestellen bij Eco-Logisch

Een stoffer en blik bestel je snel en makkelijk bij Eco-Logisch. Als je voor 15.00 uur bestelt, heb je je bestelling vaak al de volgende dag in huis. Bij vragen kun je altijd rekenen op de uitstekende service van onze helpdesk.