Eco wc papier

Totaal 3 productenPagina 1 van 1

Toilet papier - Satino Black - box 24 rollen van100m

Satino

78,95 3,29 per st.

Toiletpapier Original - 1 pak - 4 x 400 - 2 laags

Satino

6,25

Toiletpapier Original - 10 pakken van 4 in zak - 400m - 2 laags

Satino

59,95

Eco wc-papier

Je toiletbezoek wordt een stuk duurzamer als je overstapt op eco wc-papier. Want wist je dat de productie van wc-papier een grote negatieve impact heeft op onze aarde? Eco wc-papier van 100% gerecycled papier is een milieuvriendelijk alternatief dat net zo hygiënisch en comfortabel in gebruik is als gewoon wc-papier.

Waarom kiezen voor eco wc-papier?

Elke dag spoelen we wereldwijd 27.000 bomen door de wc. Gewoon wc-papier wordt meestal gemaakt van ‘virgin wood pulp’ en daar worden oerbossen voor gekapt. Ook zijn er veel chemicaliën nodig om het papier te bleken en zachter te maken. De productie van één rol toiletpapier kost zo’n 49 liter water en wc-papier is vaak in plastic verpakt. Door te kiezen voor eco wc-papier wordt je toiletbezoek een stuk frisser.

Wat is eco wc-papier?

Eco wc-papier wordt gemaakt van gerecycled papier. De productie van eco wc-papier gebruikt minder water en energie, en stoot minder vervuilende stoffen uit vergeleken met gewoon wc-papier. Zo zorgt eco wc-papier dus voor minder ontbossing en vervuiling. Ook is de verpakking meestal niet gemaakt van plastic.

Eco wc-papier van BlackSatino

BlackSatino tweelaags wit toiletpapier wordt in Nederland gemaakt van 100% gerecycled papier. Zowel het papier als de gebruikte hulpstoffen zijn volledig biologisch afbreekbaar. Dit eco wc-papier is niet alleen FSC-gecertificeerd, maar heeft ook het EU Ecolabel, het Cradle-to-Cradle certificaat en wordt CO2-neutraal geproduceerd. BlackSatino is verkrijgbaar in pakken van 4 en 24 rollen. De rollen zijn 2,5 keer groter dan gangbare rollen, met 100 meter papier per rol, en gaan dus een stuk langer mee. BlackSatino eco wc-papier is plasticvrij verpakt.

Eco wc-papier bestellen bij Eco-Logisch

Eco wc-papier bestel je snel en makkelijk bij Eco-Logisch. Je krijgt altijd 30 dagen bedenktijd vanaf het moment dat je de bestelling ontvangt. Binnen deze 30 dagen kun je je bestelling terugsturen en ontvang je je geld retour.