Keukenpapier

Totaal 1 productenPagina 1 van 1

Keukenpapier - FSC Bamboe - 2-Laags - 2st

The Cheeky Panda

5,99

Keukenpapier

Je keuken wordt een stuk milieuvriendelijker als je overstapt op gerecycled keukenpapier. Want wist je dat de productie van keukenpapier een grote negatieve impact heeft op onze aarde? Keukenrollen van 100% gerecycled papier zijn een boomvriendelijk alternatief dat net zo hygiënisch en comfortabel in gebruik is als gewoon keukenpapier.

Waarom kiezen voor boomvriendelijk keukenpapier?

Elke dag opnieuw worden er wereldwijd maar liefst 270.000 bomen gekapt. Een deel daarvan wordt gebruikt voor de productie van toiletrollen, keukenpapier en tissues. Ook komen er flink wat chemicaliën aan te pas om het papier te bleken en zachter te maken. Daarnaast kost het produceren van keukenpapier een aanzienlijke hoeveelheid water. Door te kiezen voor boomvriendelijke keukenrollen van gerecycled papier wordt je keuken een stuk duurzamer.

Wat is boomvriendelijk keukenpapier?

Boomvriendelijk keukenpapier wordt gemaakt van gerecycled papier en op die manier worden veel bomen gespaard. Daarnaast gebruikt de productie van dit duurzame keukenpapier minder water, energie en chemische stoffen vergeleken met gewoon keukenpapier. Door boomvriendelijk keukenpapier te gebruiken voor het poetsen van je keuken, draag jij bij aan minder ontbossing en vervuiling.

Gerecycled keukenpapier van Danke

Danke produceert duurzaam keukenpapier dat bestaat uit 100% gerecycled papier. Bij de productie wordt geen gebruik gemaakt van bleekmiddel of toegevoegde kleurstoffen. Daarnaast werkt Danke met processen die energie en water besparen. Danke keukenpapier is drielaags en bij ons verkrijgbaar in pakken van 4 rollen. De rollen bestaan uit 45 vellen. Dat komt neer op ongeveer 11,2 meter keukenpapier per rol. Danke keukenpapier heeft een uitstekend absorptievermogen en je scheurt het papier makkelijk af.

Keukenpapier bestellen bij Eco-logisch

Keukenpapier bestel je snel en makkelijk bij Eco-logisch. Je kunt op verschillende manieren veilig betalen en krijgt altijd 30 dagen bedenktijd vanaf het moment dat je de bestelling ontvangt. Vragen? Onze helpdesk staat altijd klaar om je van dienst te zijn.