Eco schoonmaakdoekjes

Totaal 7 productenPagina 1 van 1

Bamboe - schoonmaakdoekjes - op rol - 20 stuks

Ecoegg

12,95

Vaatdoekjes - 2 st.

LoofCo

4,99

Hand reinigingsdoekjes Vanilla & Cherry Blossom

Marcels Green Soap

1,79

Schoonmaakdoekjes Patchouli & Cranberry

Marcels Green Soap

3,80

Schoonmaakdoekjes Sandelhout & Kardemom

Marcels Green Soap

3,80

Keukendoekjes op rol - Bamboe - 20 stuks

Pandoo

8,99

Wasbare katoenen doekjes - 5 stuks

Zelio

7,79

Eco schoonmaakdoekjes

Herbruikbare eco schoonmaakdoekjes zijn een planeetvriendelijk alternatief voor synthetische microvezeldoekjes waar veel plastic in verstopt zit. Ook zijn ze een perfecte vervanging van keukenpapier dat je één keer gebruikt en weggooit. En voor wie af en toe toch een wegwerpdoekje wil pakken, zijn er 100% biologisch afbreekbare eco schoonmaakdoekjes.

Waarom kiezen voor eco schoonmaakdoekjes?

Synthetische schoonmaakdoekjes maken de wereld niet schoner. Ze bevatten microplastics die in het water achterblijven. Dat is niet alleen slecht voor het milieu, maar ook voor onze gezondheid omdat ze uiteindelijk in onze voedselketen terechtkomen. Eco schoonmaakdoekjes zijn vrij van microplastics en daarom een duurzaam en gezond alternatief. En dat niet alleen. Ze zijn van een hogere kwaliteit en gaan veel langer mee. Met herbruikbare eco schoonmaakdoekjes ben je uiteindelijk een stuk voordeliger uit.

Herbruikbare eco schoonmaakdoekjes

Loofco maakt witte vaatdoekjes van 100% ongebleekt Egyptisch katoen en de vrolijk gekleurde Happy Sinks vaatdoekjes van Magisso bestaan volledig uit GOTS-gecertificeerd biologisch katoen. Daarnaast bevat ons assortiment Memo sponsdoekjes van natuurlijke grondstoffen. Al deze herbruikbare eco schoonmaakdoekjes zijn biologisch afbreekbaar. Ze kunnen zonder problemen in de wasmachine en je hebt er jarenlang poetsplezier van.

Bamboe eco schoonmaakdoekjes 

Herbruikbare bamboe schoonmaakdoekjes zijn het perfecte alternatief voor keukenpapier. Bij ons vind je deze milieuvriendelijke doekjes op handige rollen met 20 stuks van de merken EcoEgg en Pandoo. Bamboe is supersterk en absorbeert meer dan tien keer zoveel als gewoon keukenpapier. Je kunt de bamboe doekjes wassen in de wasmachine. Elke wasbeurt maakt ze nog zachter en absorberender. Ze zijn tot wel 100 keer wasbaar. Met deze eco schoonmaakdoekjes bespaar je bergen keukenpapier.

Eco schoonmaakdoekjes voor eenmalig gebruik

Voor wie soms toch een wegwerpdoekje wil gebruiken, zijn er eco schoonmaakdoekjes van Marcel’s Green Soap. Ze bevatten biologische oliën en zijn 100% biologisch afbreekbaar. Je kunt kiezen uit twee heerlijke natuurlijke geuren: Patchouli & Cranberry en Sandelhout & Kardemom.

Eco schoonmaakdoekjes bestellen bij Eco-logisch

Eco schoonmaakdoekjes bestel je snel en makkelijk bij Eco-Logisch. Je krijgt altijd 30 dagen bedenktijd vanaf het moment dat je de bestelling ontvangt. Binnen deze 30 dagen kun je je bestelling terugsturen en ontvang je je geld retour.