Natuurlijke luchtverfrisser

Totaal 18 productenPagina 1 van 1

Baby Leaves™ - Luchtverfrisser - Pear Nectar - Hypoallergen - 227g

Attitude

6,70

NATURE+ Luchtverfrisser - Lavendel & Eukalyptus - 227g

Attitude

5,99

Neutraliserende Luchtverfrisser- Navulling - 1 liter

Ecodor

25,95

Luchtverfrisser - Wipe & Clean - Basilicum - 150ml

EM Agriton

7,99

Luchtverfrisser - Wipe & Clean - Munt - 150ml

EM Agriton

7,99

Luchtverfrisser - Bamboe & Houtskool - 2 x 200g

Pandoo

15,49

Luchtverfrisser - Bamboe & Houtskool - 4 x 75g

Pandoo

15,99

Luchtverfrisser - Bamboe & Houtskool - 500g

Pandoo

14,99

Luchtverfrisser - Bosnimfjes

Verillis

9,19

Luchtverfrisser - Koele Meerminnen

Verillis

9,19

Luchtverfrisser - Rustige feeën

Verillis

9,19

Luchtverfrisser - Zoete Engeltjes

Verillis

9,19

Luchtverfrisser - Zuivere prinsessen

Verillis

9,19

Luchtverfrisser - Citroengras - 100ml

Waft

7,95

Luchtverfrisser - Geranium - 100ml

Waft

7,95

Luchtverfrisser - Lavendel - 100ml

Waft

7,95

Luchtverfrisser - Roos - 100ml

Waft

7,95

Luchtverfrisser - Sinaasappel - 100ml

Waft

7,95

Natuurlijke luchtverfrisser

Op zoek naar een natuurlijke luchtverfrisser zonder chemische rommel en overheersende parfums? Bij Eco-Logisch vind je luchtverfrissers die alleen puur natuurlijke ingrediënten bevatten zoals actieve kool, etherische oliën en effectieve micro-organismen. Onze natuurlijke luchtverfrissers zijn veilig voor dieren en kinderen, 100% vegan en niet op dieren getest.

Natuurlijke luchtverfrissers met actieve kool

Actieve kool is een speciaal behandelde koolstof die de lucht filtert door vervuilende stoffen en ongewenste geurtjes te absorberen. Dit maakt het een perfect ingrediënt voor natuurlijke luchtverfrissers. De luchtverfrisser van ATTITUDE met actieve kool bevat plantaardige etherische oliën van lavendel en eucalyptus. Daarnaast is er een speciale ATTITUDE luchtverfrisser voor de babykamer die veilig is voor jouw kleintje en een subtiele perengeur verspreid. Pandoo maakt natuurlijke luchtverfrissers met bamboe en actieve kool die ideaal zijn voor allergiegevoelige mensen. De katoenen zakjes gaan maar liefst twee jaar mee en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen voor grote en kleine ruimtes, en zelfs voor kasten, lades en koffers.

Natuurlijke luchtverfrissers met etherische oliën

De natuurlijke luchtverfrissers van Verillis bevatten etherische oliën, een beetje alcohol en water. De oliën zijn afkomstig van biologische en wilde planten. Verillis luchtverfrissers zijn verkrijgbaar als handige pompverstuiver in verschillende natuurlijke geuren. De geuren van Waft luchtverfrissers zijn samengesteld door aromatherapeuten. Deze natuurlijke luchtverfrissers verspreiden een heerlijke geur terwijl ze ook je humeur verbeteren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de kalmerende effecten van lavendel of de opwekkende geur van citroengras. Waft luchtverfrissers zijn 98,5% biologisch.

Natuurlijke luchtverfrissers op basis van effectieve micro-organismen

EM Wipe & Clean is een natuurlijke luchtverfrisser met effectieve micro-organismen die onaangename geurtjes verteren en neutraliseren. Je kunt hem in huis gebruiken, maar ook in dierenverblijven en hij is daarnaast heel effectief tegen zweetluchtjes in je sportschoenen of sporttas. EM Wipe & Clean is verkrijgbaar in de geuren basilicum en munt.

Natuurlijke luchtverfrisser bestellen bij Eco-Logisch

Natuurlijke luchtverfrisser bestel je snel en makkelijk bij Eco-Logisch. Als je voor 15.00 uur bestelt, heb je je bestelling vaak al de volgende dag in huis. Bij vragen kun je altijd rekenen op de uitstekende service van onze helpdesk.