Kratten

Totaal 1 productenPagina 1 van 1

Papierkrat 40L

Kliko

17,95

Kratten

Kratten zijn handig om je oud papier en karton thuis apart te houden voordat je het naar de papierbak brengt. Je kunt deze kratten niet alleen voor papier gebruiken, maar er ook glas of ander afval in verzamelen. Ze zijn zelfs geschikt voor het opbergen van allerlei spullen. Met een paar kratten is jouw huis in een mum van tijd perfect georganiseerd.

Kratten voor oud papier

In ons assortiment vind je handige kratten om oud papier en karton apart te verzamelen. Ze hebben een inhoud van maar liefst 40 liter en zijn net iets groter dan A4-formaat, dus al je papieren afval past er makkelijk in. Ze zijn ideaal voor in de keuken of de schuur, maar passen ook makkelijk onder je bureau. De kratten zijn extreem lichtgewicht en dus makkelijk te dragen en verplaatsen.

Waar kun je kratten nog meer voor gebruiken?

Natuurlijk kun je meer met deze kratten dan oud papier verzamelen. Ze zijn bijvoorbeeld ook geschikt voor het verzamelen van glas of plastic afval. Daarnaast kun je er allerlei spullen netjes in opbergen. Omdat de kratten nestbaar zijn, stapel je ze makkelijk bovenop elkaar. Dat scheelt veel kostbare ruimte en geeft overzicht. Ideaal voor bijvoorbeeld in de schuur of je thuiskantoor.

Welk papier mag er in je papierkrat?

Maar liefst 82% van het in Nederland gefabriceerde papier is gemaakt van oud papier. Wist je dat papier en karton tot wel zes keer toe kan worden gerecycled? Papier apart inzamelen, scheelt dus heel wat bomen. In je papierkrat verzamel je eierdozen, wc- en keukenrollen, cadeaupapier, wenskaarten, post-its, boodschappenlijstjes, enveloppen (ook met venster), print- en kopieerpapier, schrijf- en tekenpapier, kranten en tijdschriften, lees- en stripboeken, reclamefolders, papieren zakken en draagtassen, kartonnen en papieren verpakkingen en kartonnen dozen.

Kratten bestellen bij Eco-Logisch

Eco-Logisch is jouw betrouwbare webwinkel voor al je ecologische producten. Ook kratten bestel je snel en makkelijk bij Eco-Logisch. Je betaalt op een eenvoudige en veilige manier. Als je voor 15:00 uur bestelt, kun je meestal de volgende dag al genieten van jouw nieuwe producten.