Duurzame dweil

Totaal 1 productenPagina 1 van 1

Dweil met wafel motief 50 x 60 cm

Memo

5,99

Duurzame dweil

Vroeger gingen schoonmaakspullen een stuk langer mee dan de wegwerpproducten die tegenwoordig overal te koop zijn. Zoals deze duurzame dweil gemaakt van katoen in plaats van plastic. Ouderwetse degelijke kwaliteit, maar dankzij moderne technieken wel gemaakt van 95% gerecycled katoen. Met een duurzame dweil glanzen je vloeren als nooit tevoren.

Wat maakt deze dweil duurzaam?

Deze duurzame dweil van het Duitse merk Memo is gemaakt van 95% gerecycled katoen en slechts 5% nieuw katoen. De dweil heeft een wafelmotief en is 50 bij 60 cm groot. Hij is van hoge kwaliteit waardoor je er lange tijd plezier van hebt. Je kunt hem makkelijk wassen tot 30 graden en steeds weer opnieuw gebruiken.

Waar gebruik je een duurzame dweil voor?

Een ouderwetse dweil is ideaal voor het schoonmaken van de vloer. Je maakt hem nat in een sopje, wringt hem goed uit en slaat hem daarna heel eenvoudig om een vloerwisser of stok. Net zoals oma dat vroeger deed. Deze duurzame dweil is geschikt voor het schoonmaken van gladde vloeren zoals tegels, laminaat of PVC.

Een glanzend schone vloer met een duurzame dweil

  • Zorg dat je vloer stofvrij is door eerst goed te stofzuigen of te bezemen.
  • Maak een sopje met een scheutje natuurlijke vloerzeep zonder chemische stoffen.
  • Wring je duurzame dweil goed uit zodat je de vloer niet te nat maakt.
  • Vervang op tijd je sopje, anders ben je simpelweg vuil heen en weer aan het dweilen.
  • Voor het mooiste resultaat droog je de vloer goed na met een schone doek.

Duurzame dweil bestellen bij Eco-Logisch

Een duurzame dweil bestel je snel en makkelijk bij Eco-Logisch. Je krijgt altijd 30 dagen bedenktijd vanaf het moment dat je de bestelling ontvangt. Binnen deze 30 dagen kun je je bestelling terugsturen en ontvang je je geld retour.