Vloerzeep

Totaal 6 productenPagina 1 van 1

Nature+ Allesreiniger - Vloeren (Tegels en Hout)

Attitude

4,99

Bijenwas vloerreiniger (Nr.421) - 1L

Auro

45,95

Vloerzeep voor poreuze vloer - 5L

Ecover

23,95 4,79 per liter

ROYL Vloerzeep - Clien-Z - 1L

Royl

24,50

ROYL Vloerzeep - Clien-Z - 1L

Royl

21,50

Vloerreiniger Poeder - 100 gram

Yokuu
6,95 4,86

Vloerzeep

Met een natuurlijke vloerzeep heb je pas een écht schone vloer. Veel gewone schoonmaakproducten bevatten chemische stoffen die je liever niet in huis wilt hebben. Bij ons vind je vloerzepen met natuurlijke ingrediënten die geen schadelijke sporen achterlaten. Laat je vloer streeploos blinken met een effectieve vloerzeep die zacht is voor de planeet.

Wat is vloerzeep?

Vloerzeep gebruik je voor het schoonmaken van de vloer. Een goede vloerzeep maakt korte metten met vlekken en verwijdert bacteriën en ziektekiemen. Onze vloerzepen bevatten natuurlijke ingrediënten en zijn vrij van schadelijke stoffen. Voor vrijwel alle harde vloeren is er een geschikte vloerzeep. Wij hebben natuurlijke vloerzepen die krachtig en gemakkelijk in gebruik zijn. Daarnaast zijn ze dierproefvrij en milieuvriendelijk verpakt.

Welke soorten vloerzeep zijn er?

ATTITUDE vloerzeep bevat etherische citrusolie en is 100% hypoallergeen. Je kunt hem gebruiken voor tegels en houten vloeren. Ook AURO’s vloerreiniger op basis van bijenwas is geschikt voor hout en steen. Hiermee laat je zelfs sterk vervuilde vloeren weer stralen. De vloerzeep van Ecover kun je gebruiken voor onbehandelde natuurlijke vloeren, behalve voor hout. ROYL heeft een voedende vloerzeep die een beschermend laagje achterlaat en YOKUU’s vloerreiniger in poedervorm bevat bacteriën die de natuurlijke balans in huis herstellen. Alle vloerzepen in ons assortiment zijn plantaardig, behalve die van AURO.

Een glanzend schone vloer met natuurlijke vloerzeep

  • Kies een vloerzeep die geschikt is voor jouw type vloer.
  • Gebruik niet te veel vloerzeep zodat er geen restjes op de vloer achterblijven.
  • Maak de vloer niet te nat en wring je mop of dweil telkens goed uit.
  • Vervang op tijd je sopje, anders ben je simpelweg vuil heen en weer aan het dweilen.
  • Voor het mooiste resultaat droog je de vloer goed na met een schone doek.

Vloerzeep bestellen bij Eco-Logisch

Eco-Logisch is jouw betrouwbare webwinkel voor al je ecologische producten. Ook vloerzeep bestel je snel en makkelijk bij Eco-Logisch. Je betaalt op een eenvoudige en veilige manier. Als je voor 15.00 uur bestelt, kun je meestal de volgende dag al genieten van jouw nieuwe producten.