header

Zwerfvuil opruimen materiaal

Totaal 2 productenPagina 1 van 1

Zwerfafval Pakket

Eco Inkoop

19,50

Afvalgrijper Nifty Nabber

Unger

37,49

Materiaal om zwerfvuil op te ruimen

Zwerfvuil opruimen wordt een fluitje van een cent als je speciaal daarvoor gemaakt materiaal gebruikt. Wil jij de straten in jouw buurt van zwerfvuil verlossen? Of steek je liever je handen uit de mouwen op het strand of in het bos? Wij helpen je met spullen die het opruimen van zwerfvuil een stuk makkelijker en leuker maken.

Waarom is het opruimen van zwerfvuil belangrijk?

Veel zwerfvuil bestaat uit plastic afval dat niet biologisch afbreekbaar is. Als we zwerfvuil niet opruimen, komt het uiteindelijk via onze rivieren in de zee terecht. Hier wordt het deel van de plastic soep, de vuilnisbelten die in onze oceanen drijven. Waterdieren en vogels raken erin verstrikt en krijgen het in hun maag. Plastic verdwijnt nooit helemaal uit het milieu. Het breekt af in kleine stukjes microplastic die via de bodem en het water in ons voedsel terecht komen. Daarnaast ziet zwerfvuil er natuurlijk lelijk uit. Genoeg redenen om zwerfvuil op te ruimen.

Welk materiaal heb je nodig voor het opruimen van zwerfvuil?

Het opruimen van zwerfvuil wil je natuurlijk zo hygiënisch en efficiënt mogelijk aanpakken. De Nifty Nabber Pro van UNGER is een multifunctionele afvalgrijper van duurzaam staal met roestwerende coating. Met de rubberen greep kun je rondzwervend afval makkelijk oppakken. Zwerfafval opruimen zonder te bukken of vieze handen te krijgen, kan ook met de afvalprikker van Topgear. En met een zwerfvuilpakket heb je meteen alles wat je nodig hebt: een geel veiligheidshesje, een afvalprikker, stevige handschoenen en een rol vuilniszakken van dun gerecycled plastic.

Zwerfvuil opruimen materiaal bestellen bij Eco-Logisch

Materiaal om zwerfvuil op te ruimen bestel je snel en makkelijk bij Eco-Logisch. Je kunt op verschillende manieren veilig betalen en krijgt altijd 30 dagen bedenktijd vanaf het moment dat je de bestelling ontvangt. Vragen? Onze helpdesk staat altijd klaar om je van dienst te zijn.