Natuurzeem

Totaal 1 productenPagina 1 van 1

Natuurzeem - 37 x 24 cm

Croll & Denecke

4,99

Natuurzeem

Een natuurzeem is erg zacht en kan veel vocht opnemen. Ideaal dus voor het droogmaken van gladde oppervlakken na het schoonmaken. Niet alleen je ramen worden streeploos schoon met een ouderwetse natuurzeem. Je kunt hem ook gebruiken om je auto te laten glanzen en zilver of glas mee op te poetsen.

Wat is een natuurzeem?

Een natuurzeem is een van zeemleer gemaakte zachte doek. Vroeger werd daar de huid van een gems voor gebruikt. Tegenwoordig worden natuurzemen steeds vaker van synthetische materialen gemaakt. Bij ons vind je natuurzemen van schapenleer. Een natuurzeem verwijdert water en vocht effectief en zonder strepen. Bij het juiste gebruik kun je er jaren plezier van hebben.

Hoe onderhoud je een natuurzeem?

Spoel een nieuwe natuurzeem voor het eerste gebruik een paar keer uit in schoon water. Ook daarna spoel je hem zowel voor als na gebruik altijd goed uit. Hierna hang je de zeem op zodat hij goed kan drogen. Een vieze natuurzeem kun je wassen in een lauw sopje. Hang hem niet in de zon en vermijd de verwarming, heet water en bijtende stoffen. Bewaar je natuurzeem niet in een gesloten plastic zak.

Natuurzeem van Croll & Denecke

Met de soepele en sterke zeem van Croll & Denecke krijg je een perfect schoonmaakresultaat zonder strepen. Deze zachte natuurzeem van glazenwasserskwaliteit is gemaakt van echt zeemleer van schapenhuid. Je kunt hem onder andere gebruiken voor de ramen van je huis of auto. De natuurzeem van Croll & Denecke is verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen.

Natuurzeem bestellen bij Eco-Logisch

Eco-Logisch is jouw betrouwbare webwinkel voor al je ecologische producten. Ook een natuurzeem bestel je snel en makkelijk bij Eco-Logisch. Je betaalt op een eenvoudige en veilige manier. Als je voor 15.00 uur bestelt, kun je meestal de volgende dag al genieten van jouw nieuwe producten.