Keukenhandschoen

Totaal 11 productenPagina 1 van 1

Huishoudhandschoenen - M

Fairzone

2,95

Huishoudhandschoenen - Maat S

Fairzone

2,95

Huishoudhandschoenen - Maat XL

Fairzone

2,95

Huishoudhandschoen - L - Natuurrubber

Green and Fair
4,19 2,93

Huishoudhandschoen - M - Natuurrubber

Green and Fair
4,19 2,93

Huishoudhandschoen - XL - Natuurrubber

Green and Fair
4,19 2,93

Schoonmaak handschoentje

Kalina

4,95

Huishoudhandschoenen - Natuurlatex FSC - L

La droguerie ecologique

2,79

Huishoudhandschoenen - Natuurlatex FSC - M

La droguerie ecologique

2,79

Huishoudhandschoenen - Natuurlatex FSC - XL

La droguerie ecologique

2,79

Huishoudhandschoenen Natuurlatex FSC - S

La droguerie ecologique

2,79

Keukenhandschoen

Bescherm je handen met duurzame keukenhandschoenen van 100% natuurlijke materialen. Een stevig paar keukenhandschoenen is niet alleen handig in de keuken, maar komt ook goed van pas bij andere huishoudelijke klusjes. Wees lief voor je handen en voor de planeet. Ga voor plasticvrije keukenhandschoenen die gemaakt zijn van FSC-gecertificeerd natuurrubber.

Drie redenen om keukenhandschoenen te gebruiken

1. Ze beschermen je huid en nagels
Heet water en schoonmaakmiddelen kunnen je huid irriteren en uitdrogen. Ook je nagels beschadigen als ze lange tijd aan water worden blootgesteld. Keukenhandschoenen voorkomen dit.

2. Ze beschermen tegen ziektes en bacteriën
Veel plaatsen die je regelmatig schoonmaakt, zoals het toilet en de gootsteen, wemelen van de bacteriën. Trek voor vieze klusjes een paar keukenhandschoenen aan. Was daarna altijd je handen.

3. Ze zorgen voor meer grip
Als je keukenhandschoenen draagt, is het makkelijker om gladde en natte voorwerpen vast te pakken. En als je per ongeluk toch iets laat vallen, beschermen handschoenen je tegen snijwonden.

De beste duurzame keukenhandschoenen

• FAIR ZONE maakt eerlijke keukenhandschoenen van fairtrade en FSC-gecertificeerd natuurrubber. De katoenen binnenkant zorgt voor extra comfort. Het rubber is scheurvast, waterafstotend en flexibel. Ze zijn plasticvrij verpakt.
• De milieuvriendelijke keukenhandschoenen van Green & Fair zijn ook gemaakt van natuurrubber met FSC-certificaat. De binnenkant bestaat uit biologisch katoen. Ze gaan lang mee en blijven soepel, zelfs na veelvuldig gebruik.
• Ons assortiment bevat daarnaast planeetvriendelijke keukenhandschoenen van La droguerie écologique. Ze zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd natuurlijk rubber uit duurzaam beheerde bossen met een eerlijk loon voor de rubbertappers.

Zo lang mogelijk plezier van je keukenhandschoenen

Spoel je keukenhandschoenen na gebruik af met water. Daarna was je de buitenkant met milde zeep of afwasmiddel. Spoel de handschoenen nogmaals af en laat ze drogen. Wanneer de buitenkant is opgedroogd, keer je ze binnenstebuiten en herhaal je deze stappen. Laat je keukenhandschoenen niet in direct zonlicht liggen.

Keukenhandschoen bestellen bij Eco-Logisch

Keukenhandschoenen bestel je snel en makkelijk bij Eco-Logisch. Je kunt op verschillende manieren veilig betalen en krijgt altijd 30 dagen bedenktijd vanaf het moment dat je de bestelling ontvangt. Vragen? Onze helpdesk staat altijd klaar om je van dienst te zijn.