Attitude deo

Totaal 10 productenPagina 1 van 1

Deodorant - Lemon Leaves

Attitude

10,35

Deodorant - Olive Leaves

Attitude

10,35

Deodorant - Parfumvrij

Attitude

10,35

Deodorant - Vine Leaves and Pomegranate 85gr.

Attitude

10,35

Deodorant Sensitive - Argan Oil

Attitude

10,35

Deodorant Sensitive - Avocado Oil

Attitude

10,35

Deodorant Sensitive - Chamomile

Attitude

10,35

Deodorant Sensitive - Parfumvrij

Attitude

10,35

Super Leaves™ - Deodorant - Orange Leaves - 85g

Attitude

10,35

Super Leaves™ - Deodorant - White Tea Leaves

Attitude

10,35

Attitude deo

Super Leaves van het Canadese merk ATTITUDE is een aluminiumvrije deodorant met natuurlijke ingrediënten zoals arrowrootpoeder en maïszetmeel die vocht absorberen en vervelende geurtjes voorkomen. ATTITUDE deo biedt langdurige bescherming zonder je huid te irriteren en je poriën te verstoppen. Met het certificaat van de EWG (Environmental Working Group) weet je zeker dat jouw ATTITUDE deo vrij is van schadelijke stoffen. Bonus: per verkochte deo plant ATTITUDE een boom.

ATTITUDE deo: plasticvrij, vegan en cruelty-free

ATTITUDE deo zit in een 100% plasticvrije kartonnen verpakking die volledig biologisch afbreekbaar is. Zo doe jij niet mee aan de vervuiling van onze planeet. Ook heeft ATTITUDE deo het Beauty without Bunnies-certificaat van PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) dat jou de garantie geeft van een product dat vegan is en niet op dieren getest.

ATTITUDE deo voor de gewone huid

ATTITUDE deo is verkrijgbaar in vijf heerlijke natuurlijke geuren: White Tea Leaves, Olive Leaves, Orange Leaves, Lemon Leaves, Vine Leaves and Pomegranate. Ook vind je bij ons een ongeparfumeerde ATTITUDE deo voor de gewone huid.

ATTITUDE deo voor de gevoelige huid

Speciaal voor de gevoelige huid heeft ATTITUDE een verzachtende deodorant met karitéboter en kokosnootolie die niet alleen vrij is van aluminium, maar ook van natriumbicarbonaat. ATTITUDE deo voor de gevoelige huid is verkrijgbaar in vier varianten: Chamomile, Argan Oil, Avocado Oil en parfumvrij.

Gebruiksadvies voor ATTITUDE deo

ATTITUDE deo is makkelijk in gebruik. Druk de deo stick voorzichtig omhoog door op de onderkant van de verpakking te duwen. Houdt de deodorant kort tegen de huid van je oksel zodat hij een beetje opwarmt en je hem makkelijk kunt aanbrengen.

ATTITUDE deo bestellen bij Eco-Logisch

ATTITUDE deo bestel je snel en makkelijk bij Eco-Logisch. Je kunt op verschillende manieren veilig betalen en krijgt altijd 30 dagen bedenktijd vanaf het moment dat je de bestelling ontvangt. Vragen? Onze helpdesk staat altijd klaar om je van dienst te zijn.