Natuurlijke bodylotion

Totaal 22 productenPagina 1 van 1

Body oil - 150 ml

21,95

Candid Face & Body oil - Kids - 100ml

Face & Body Oil
27,50

Replenish Luxury Body Creme - 250ml

Body Creme
45,-

Natural Cream voor vermoeide benen - Mint

13,99

Baby body Lotion - pear nectar

10,99

Leerbescherming - Bamboo Lotion - 100 ml

13,99

Bodybalm - Neutraal - 60 gram

11,50

Bodylotion - Lavender Coconut

Lavender Coconut
13,95

Bodylotion - Orange Lavender

Orange Lavender
14,96
0,06 per ml

Bodylotion - Patchouli Lime

Patchouli Lime
13,95

Bodylotion - Peppermint

Peppermint
13,95

24 hours cream

19,95

Body Butter Shea 100ml Zero Waste

9,95

Body Lotion Coconut

9,95

Body Lotion Green Tea

Green Tea
9,95

Body Lotion Lime

Lime
9,95

Body Cream - Ginger

Ginger
16,95

Body Cream - Grapefruit

Grapefruit
16,95

Body Cream Pack - Ginger & Cinnamon

Body Cream Pack - Ginger & Cinnamon
23,95

Baby Body Lotion - 150ml

10,59

Baby Body Lotion - 50ml (mini)

Body Lotion - mini
4,49

Body Butter - Coconut & Argan

21,99

Natuurlijke bodylotion

Je huid is het grootste orgaan van je lichaam en daar wil je natuurlijk goed voor zorgen. Je lichaam insmeren met een natuurlijke bodylotion zorgt voor een gladde, soepele en zachte huid. Natuurlijke bodylotions zijn een gezond en duurzaam alternatief voor traditionele bodylotions. Ze zijn niet alleen zacht voor je huid, maar ook nog eens lief voor de aarde.

Natuurlijke bodylotion: een gezonde keuze

Je huid is een van je belangrijkste organen. Ze maakt vitamine D aan, helpt je lichaamstemperatuur te regelen, beschermt je tegen invloeden van buitenaf en ondersteunt de natuurlijke reiniging van je lichaam. De meeste gewone bodylotions bevatten chemische stoffen die deze natuurlijke processen kunnen verstoren. Daarnaast kunnen ze huidproblemen veroorzaken. Onze natuurlijke bodylotions zijn vrij van parabenen, sulfaten en synthetische parfums. Ze bevatten alleen natuurlijke ingrediënten, zoals plantaardige oliën, en zijn dus beter voor je gezondheid.

Natuurlijke bodylotion: een duurzame keuze

Een derde van al het plastic dat wereldwijd wordt geproduceerd bestaat uit verpakkingen. Een groot deel daarvan komt in onze oceanen terecht. Jij draagt niet bij aan deze vervuiling als je bewust kiest voor een natuurlijke bodylotion in een milieuvriendelijke plasticvrije of gerecyclede verpakking. Ook zijn onze natuurlijke bodylotions 100% vrij van dierlijke ingrediënten en niet op dieren getest.

Soorten natuurlijke bodylotion

Bij ons vind je een breed assortiment natuurlijke bodylotions die je huid voeden en verzorgen. Natuurlijke bodylotion is extra geschikt voor de gevoelige huid omdat het vrij is van irriterende stoffen en synthetische parfums. Je kunt kiezen uit bodylotions, body butters, balsems en oliën in verschillende subtiele en natuurlijke geuren.

Natuurlijke bodylotion bestellen bij Eco-Logisch

Eco-Logisch is jouw betrouwbare webwinkel voor al je ecologische producten. Ook natuurlijke bodylotion bestel je snel en makkelijk bij Eco-Logisch. Je betaalt op een eenvoudige en veilige manier. Als je voor 15:00 uur bestelt, kun je vaak de volgende dag al genieten van jouw nieuwe producten.