Natuurlijke bodylotion

Totaal 19 productenPagina 1 van 1

Body oil - 150 ml

Amazinc!

21,95

Candid Face & Body oil - Kids - 100ml

APoEM

27,50

Baby body Lotion - pear nectar

Attitude

10,99

Natural Cream voor vermoeide benen - Mint

Attitude

14,99

Leerbescherming - Bamboo Lotion - 200ml

Collonil

14,99

Bodybalm - Neutraal - 60 gram

Dr. Bronner's

12,95

Bodylotion - Lavender Coconut

Dr. Bronner's

14,95

Bodylotion - Orange Lavender - 240ml

Dr. Bronner's

14,95

Bodylotion - Patchouli Lime - 245ml

Dr. Bronner's

14,95

Bodylotion - Peppermint

Dr. Bronner's

14,95

24 hours cream

Fair Squared

19,95

Body Butter Shea 100ml Zero Waste

Fair Squared

9,95

Body Lotion Coconut

Fair Squared

9,95

Body Lotion Green Tea

Fair Squared

9,95

Body Lotion Lime

Fair Squared

9,95

Body Cream - Grapefruit

Fat Forest
16,95 8,48

Baby Body Lotion - 150ml

Petit et Jolie

10,59

Baby Body Lotion - 50ml (mini)

Petit et Jolie

4,49

Body Butter - Coconut & Argan

Suntribe

21,99

Natuurlijke bodylotion

Je huid is het grootste orgaan van je lichaam en daar wil je natuurlijk goed voor zorgen. Je lichaam insmeren met een natuurlijke bodylotion zorgt voor een gladde, soepele en zachte huid. Natuurlijke bodylotions zijn een gezond en duurzaam alternatief voor traditionele bodylotions. Ze zijn niet alleen zacht voor je huid, maar ook nog eens lief voor de aarde.

Natuurlijke bodylotion: een gezonde keuze

Je huid is een van je belangrijkste organen. Ze maakt vitamine D aan, helpt je lichaamstemperatuur te regelen, beschermt je tegen invloeden van buitenaf en ondersteunt de natuurlijke reiniging van je lichaam. De meeste gewone bodylotions bevatten chemische stoffen die deze natuurlijke processen kunnen verstoren. Daarnaast kunnen ze huidproblemen veroorzaken. Onze natuurlijke bodylotions zijn vrij van parabenen, sulfaten en synthetische parfums. Ze bevatten alleen natuurlijke ingrediënten, zoals plantaardige oliën, en zijn dus beter voor je gezondheid.

Natuurlijke bodylotion: een duurzame keuze

Een derde van al het plastic dat wereldwijd wordt geproduceerd bestaat uit verpakkingen. Een groot deel daarvan komt in onze oceanen terecht. Jij draagt niet bij aan deze vervuiling als je bewust kiest voor een natuurlijke bodylotion in een milieuvriendelijke plasticvrije of gerecyclede verpakking. Ook zijn onze natuurlijke bodylotions 100% vrij van dierlijke ingrediënten en niet op dieren getest.

Soorten natuurlijke bodylotion

Bij ons vind je een breed assortiment natuurlijke bodylotions die je huid voeden en verzorgen. Natuurlijke bodylotion is extra geschikt voor de gevoelige huid omdat het vrij is van irriterende stoffen en synthetische parfums. Je kunt kiezen uit bodylotions, body butters, balsems en oliën in verschillende subtiele en natuurlijke geuren.

Natuurlijke bodylotion bestellen bij Eco-Logisch

Eco-Logisch is jouw betrouwbare webwinkel voor al je ecologische producten. Ook natuurlijke bodylotion bestel je snel en makkelijk bij Eco-Logisch. Je betaalt op een eenvoudige en veilige manier. Als je voor 15:00 uur bestelt, kun je vaak de volgende dag al genieten van jouw nieuwe producten.