Vegan Condooms

Totaal 7 productenPagina 1 van 1

Condoom - extra safe 1stuk

Fair Squared

0,50

Condooms - XXL - 8 stuks

Fair Squared

8,95

Condooms max perform 10 st

Fair Squared

8,95

Condooms Original 10st

Fair Squared

8,95

Condooms Sensitive-Dry 10st

Fair Squared

8,95

Condooms Ultra Dun 10st

Fair Squared

8,95

Condooms XL60 8st

Fair Squared

8,95

Vegan Condooms

Bewust de liefde bedrijven doe je met de vegan condooms van het Duitse merk FAIR SQUARED. Veel mensen staan er niet bij stil, maar gewone condooms bevatten vaak dierlijke ingrediënten. Ook worden ze meestal gemaakt van latex of rubber van plantages met slechte arbeidsomstandigheden. Gelukkig maakt FAIR SQUARED fair trade vegan condooms waarmee je net zo fijn en veilig kunt vrijen.

Vegan condooms: een duurzame keuze

Aan gewone condooms wordt vaak het melkpoeder caseïne toegevoegd om de latex zachter te maken. De vegan condooms van FAIR SQUARED zijn vrij van dierlijke ingrediënten en goedgekeurd door de Vegan Society. Ook zijn deze vegan condooms CO2-neutraal. FAIR SQUARED compenseert haar CO2-uitstoot door nieuwe bomen te planten.

Vegan condooms: een eerlijke keuze

De vegan condooms van FAIR SQUARED worden gemaakt van 100% natuurlijke latex van de hoogste kwaliteit. De latex is fair trade gecertificeerd door Fair Rubber en afkomstig van de New Ambadi plantage in het Zuid-Indiase Tamil Nadu. Hier wordt latex geproduceerd op een milieuvriendelijke en duurzame manier. FAIR SQUARED betaalt een eerlijke prijs aan de boeren zodat zij een beter leven hebben.

Vegan condooms in alle soorten en maten

Je kunt bij ons kiezen uit een brede selectie FAIR SQUARED vegan condooms zoals de Original, XL en XXL-condooms. De Max Perform vegan condooms hebben een ring voor een sterkere erectie en de Ultra Thin condooms zorgen voor een natuurlijker gevoel. De Sensitive Dry vegan condooms bevatten geen glijmiddel en zijn daarom fijn om voor orale seks te gebruiken. Alle vegan condooms zijn geschikt voor zowel vaginale als anale seks, hoewel je de Ultra Thin variant beter niet voor anale seks kunt gebruiken.

Vegan condooms bestellen bij Eco-Logisch

Vegan condooms bestel je snel en makkelijk bij Eco-Logisch. Je krijgt altijd 30 dagen bedenktijd vanaf het moment dat je de bestelling ontvangt. Binnen deze 30 dagen kun je je bestelling terugsturen en ontvang je je geld retour.