Natuurlijke lippenbalsem

Totaal 18 productenPagina 1 van 1

Lip balm - 9gr

12,25

Lippenbalsem - SPF 15 - Coconut

6,49

Lippenbalsem - Baby - Mild

Baby-Mild
4,50

Lippenbalsem - Cherry Blossom

Cherry Blossom
4,50

Lippenbalsem - Lemon Lime

Lemon Lime
4,50

Lippenbalsem - Orange Ginger

Orange Ginger
4,50

Lippenbalsem - Peppermint

Peppermint
4,50

Lippencrème vegan jojoba

4,59

Vegan Lippenbalsem SPF 25

5,99

Lip Balm Almond 12gr.

Almond
5,95

Lip Balm fresh lime 12gr.

Fresh Lime
5,95

Lip Balm Sensitive Apricot 12gr.

Apricot
5,95

Lip Balm Shea 12gr.

Shea
5,95

Lip Balm - Clove

Clove
5,95

Lippenbalsem - Hydraterend - Hennepolie

8,99

Lipbalm - Velvet Care - Extra care

Velvet Care
4,95

Lipbalm - Velvet Daily - Sensitive

Velvet Daily
4,95

Lipbalm - Velvet Shine - Vegan

Velvet Shine
4,95

Natuurlijke lippenbalsem

Geef je lippen wat extra liefde en aandacht met een natuurlijke lippenbalsem die je lippen voedt en hydrateert. Natuurlijke lippenbalsem bevat plantaardige oliën die zorgen voor een natuurlijke beschermlaag en het vocht in je lippen vasthouden. Ze zijn een milieuvriendelijk en gezond alternatief voor traditionele lippenbalsem. Met een natuurlijke lippenbalsem verzorg je je lippen op een bewuste manier, zonder vervelende bijsmaak.

Kies voor natuurlijke lippenbalsem

Gewone lippenbalsem zorgt dat je lippen droog aanvoelen en scheuren. Dat komt omdat het ingrediënten bevat die schadelijk zijn voor jouw gezondheid en het milieu. De meest gevaarlijke bestanddelen zijn stoffen die voorkomen in minerale oliën: MOSH en MOAH. Deze zorgen voor geïrriteerde lippen waardoor je voortdurend moet blijven smeren. Verder bevatten gewone lippenbalsems veel water en ook dat droogt je lippen uit. Daarnaast worden ze meestal verpakt in niet biologische afbreekbaar plastic. Genoeg redenen om over te stappen op natuurlijke lippenbalsem.

Zorgeloos smeren met natuurlijke lippenbalsem

Als je lippenbalsem gebruikt, slik je het grootste deel in en zo worden schadelijke stoffen door je lichaam opgenomen. Met natuurlijke lippenbalsem hoef je je daar geen zorgen over te maken. Onze natuurlijke lippenbalsems zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en plantaardige oliën zoals kokos-, amandel- of olijfolie. Daarnaast zijn ze verpakt in milieuvriendelijke verpakkingen, en niet op dieren getest. Ook hebben we natuurlijke vegan lippenbalsems in ons assortiment. Zo maak je een groot verschil met iets kleins.

Het gebruik van natuurlijke lippenbalsem

Natuurlijke lippenbalsem biedt intensieve bescherming tegen invloeden van buitenaf en maakt je lippen zacht en glad. Ze geven je lippen een subtiele glans en zijn geschikt voor dagelijks gebruik. Natuurlijke lippenbalsem is goed smeerbaar en makkelijk mee te nemen. Je kunt het ook gebruiken voor droge of schrale plekjes op je gezicht of lichaam, droge nagelriemen en voor verlichting van schaafwonden. Bij ons vind je een ruime selectie natuurlijke lippenbalsem zoals bijvoorbeeld eentje met zonbescherming SPF 25.

Natuurlijke lippenbalsem bestellen bij Eco-Logisch

Natuurlijke lippenbalsem bestel je snel en makkelijk bij Eco-Logisch. Je krijgt altijd 30 dagen bedenktijd vanaf het moment dat je de bestelling ontvangt. Binnen deze 30 dagen kun je je bestelling terugsturen en ontvang je je geld retour.